Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

giny pai ce a patit edi ? de a facut asa temperatura

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

giny pai ce a patit edi ? de a facut asa temperatura

Amigdalita + otita
Azi e mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata,

Edi, Flori sanatate maxima. va pup sa treaca.

Getik ma bucur ca te-ai distrat.

La mine nu prea roz ca m-a sunat ex-bossul meu care imi face capul dreptunchiular in legatura cu o lucrare pe care am trimis-o spre publicare...

In rest toate ok.

Va pupic.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Nimeni pe aici...

Eu ce sa va zic...ieri am avut o zi de kko ca deh a intrat in peisaj stresul meu principal dar scap eu si de publicatia asta si inchid usa, incui si arunc cheia - promit. Daca nu fac asa sa ma dati cu capul de toti peretii.

Azi am fost la sala si acum astept sa fiu 'deranjata' din nou din munca mea de zi cu zi cu cine stie ce mofturi si ifose.

Va pupic fetelor si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Cristina sper sa termini cat mai repede cu 'stresul' asta!

Mergi la inceput

'Neata!

Flori si eu sper sa scap. Aseara cand imi era si mie somnul mai dulce la 11 fara 20 ma suna sa-mi spuna ca este totul in regula cu lucrarea...Apoi nu m-a mai luat somnul. Mi-a iesit si o iritatie in zona ganglionilor de la subrat si cred ca este de la tiroida.

Abia astept vacanta....

Pupici si sper sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Buna!

Cristina tu abia astepti vacanta...eu abia astept sa incep munca ...dupa 3 ani de stat acasa!

Eu zilele astea am activitate intensa pe la bucatarie: copt vinete, ardei pt zacusca.

Pup!

Mergi la inceput

Tururu-tururu am scapat ca am inmanta lucarea la jurnal

Flo ce harnica esti tu mama...Astept una bucata lingura zacusca pentru degustare cand vin acasa.N-am mai mancat zacusca de asta iarna.
In contrast cu tine sa va zic, sa nu va zic ca aseara m-am dus acasa, am mancat ce-am mancat si m-am asezat in canapea si n-am facut nika de treaba ci doar am vizionat Gray's anatomy. Deci n-am facut nimic. Nici macar gunoiul nu l-am dus.
Nu stiu cum mi-a reusit asa de bine dar azi sunt noua. Se vede no?

No va pupacesc de va zapaces si sa aveti o zi asa in spiritul la a mea.

Mergi la inceput

Cristina felicitari pentru ca ai scapat de lucrare! Cred ca esti linistita! Ai scapat de stres.

De o ora eu asist la taierea plopului din spatele blocului...plopul cel mare de langa sant. L-au curatat de crengi, a ramas doar trunchiul de el...e chel si urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

hello cine savureaza ceva dulcee, un capucino cu mine?

eu sunt chiauna de munca, asa ca din pacate tuinea nu am cum sa fiu in spirituil tau, felicitari ca ai scapat de stres , si eu am copt vinete, ardei si am pus catravetii la otet, plus ceva compot de piersici si pepene galben.

acu fug sa termin curatenia din gradina ca de 2 zile ma lupt cu ea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput