Targoviste (12)
Raspunsuri - Pagina 20
getik1 spune:
buna fetele
scuzati absenta dar am avut probleme cu laptopu a avut ary grija de el bine adica in mufa de la nea a bagat paine si nu mai facea contact si ca atare nu aveam net.
flori felicitarii pentru post acum poti sa te relaxezi si sa te odihnesti, noi am scapt de carantina nu a ramas cu semne si este fff bine "duracel". edi ce mai face mai este speriat de la furtuna? noi am luat bateria de la masina a facut cez o legatura si am avut lumina de far cu halogen in toata casa la furtuna.
tuinea tu cum mai esti cu febra musculara?? cum a gasit sotu casa dupa furtuna?
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
neata dragelor va invit la capucino limonada rece si tot ce va doreste sufletul
o zi frumoasa sa avetii
ginye55 spune:
Neata!
Getik
Cristina am revenit!Am fost 2 zile plecata din oras la niste prieteni la tara. Leneveala curata..fara stres, fara griji.
Dar am revenit acasa si tb sa bag la spalat, sa fac mancare...
Week-end placut!
tuinea spune:
Buna dimineata dragelor.
Bine ati revenit.
Getik cu febra stau bine: am alata ca azi am avut assesment la sala deci m-a torturi vorba lui Roxy antrenorul de nu se potae dar ma fac bine pana luni. Acasa era totul in regula. Noi stam pe partea cealalta decta Flori si deci am avut noroc.
Ma bucur ca Ari este bine si mama ce fata inginera o sa faci din ea daca mestereste aparatura inca de pe acum.
Flori bine ca te-ai relaxat mama. Si eu am trei masini de spalat dar maine. In seara asta am o familie de prieteni care vine sa ma viziteze deci ma voi relaxa si eu. Am facut varza a la Cluj, salata de vinete, grisine cu panceta, ciuperci cu brie si tort de mere cu crema de zahar ars.
Va pupacesc si eu si sa aveti un weekend super.
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Am facut varza a la Cluj, salata de vinete, grisine cu panceta, ciuperci cu brie si tort de mere cu crema de zahar ars. Cristina si Roxy (2.10.2004) |
La asa festin vin si eu!
Ma bucur ca totul e ok acasa si ca furtuna nu a lasat urme!
getik1 spune:
tuinea la ce bunatatii ai facut tu vreau si eu cate o portie
tuinea spune:
POftiti, poftiti fetele. Dati o fuga pana la Leeds si va asigur ca plecati cu cateva pietricele in plus.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Nimeni pe aici...
Eu ce sa va zic: am avut masa vineri si a iesit super. S-a mancat tot la blana. Sambata am fost la cumaparturi... wrong choise...Ieri am stat in casa cu ochii bulbucati si m-am uitat la declaratie de dragoste, liceenii. Nu ca sunt nebuna? Vroiam sa aud roamneste.
Va pupic si sa aveti o zi super.
getik1 spune:
buna fetele , eu am avut un wk plin sambata am fost la o nunta in targoviste la prietena mea cea buna din copilarie si in acelasi timp vecina de la 3, m-am distrat de minune si ary binenteles ca nu a lipsit va las cateva poze sa vedeti un duracel
tuinea stai linistita ca este ok si eu ma uit la filme romanesti ca imi plac si sunt in RO
giny unde esti mamica?? esti bine? edi?
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Nunta02#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik
ginye55 spune:
Buna fetelor! Ce distractie pe voi!
Si noi ne-am distrat...cu temp 40...un week-end superb. Azi e mai bine pustiul, dar tot moale si parca tot ar mai zace.