Buna tuturor!
As dori niste informatii legate de un medic pediatru (pentru copilul meu de aproape 3 ani) si un medic ginecolog bun (sunt insarcinata si as vrea sa fac un control si un eco pentru siguranta mea si a lui bb) din Pitesti.
As vrea sa fac programarea din timp caci noi ne intoarcem in tzara pe 23 aprilie si in saptamana imediat urmatoare as vrea sa facem aceste teste. E mai mult pentru evaluarea starii de sanatate a copilului.
Stiti cumva pe cineva in care aveti incredere? M-am saturat de medici incompetenti, reci si total insensibili.
Si daca aveti idee si despre preturi as fi foarte recunoascatoare.
Va multumesc mult pentru informatii.
Simply happy!
sa inteleg ca nimeni nu stie nici un ginecolog bun sau un pediatru in zona respectiva..asta e. (am crezut ca aceasta comunitate fiind asa de mare e imposibil sa nu gasesc rapid pe cineva sa imi raspunda....nu-i bai)
O sa caut alte alternative.
Rog moderatorii sa inchida subiectul caci nu am gasit ce ma interesa si n-are rost sa stea subiectul deschis degeaba.
Va multumesc.
Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
Eu nu am avut tangente prea mari cu medicii din pitesti, am preferat sa merg la bucuresti fiind aproape, dar din auzite stiu ca ar fi bun un medic arab de prin gavana, daca vrei iti pot face rost de nr de tel si adresa. Ca si pediatru poti sa il programezi la clinica Dr Luca, medic Hotaran Crucian. Bine daca vrei poti merge si aici la eco pt bebe si control, dar sa te programezi la dr. Dragnea Geanina, ea ar fi mai bunicica de acolo. Poate totusi mai citesc fete din Pitesti care au avut contact direct cu medicii ginecologi si te sfatuiesc unde sa mergi.