Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

AAAA am uitat sa va zic ca am gasit doua triciclete dintre care trebuie sa alegem: www.articolecopii.ro/tricicleta_copii_baby_care_verde-57482.p.html" target="_blank">una e asta si www.bestkids.ro/p-5082-tricicleta-7620.aspx" target="_blank">cealalta e asta. Voua care vi se pare mai misto?

Mergi la inceput

Laura am vazut pozele pe mail. E superba Ramona imbracata in Alba ca zapada iar tortul a aratat tare bine. Cat de curand o sa ne ceara si dovleceii nostri tot felul de costumatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Monikus, din cele 2, as alege-o pe aia albastra, e mai de barbati asa

Si noi papam des linte, e bunutza tare, si cu vitamina C, ne place de la sticluta, picaturi.

Din tricicletele mai accesibile ca pret noua ne place cumva www.nichiduta.ro/detalii-produs-401/tricicleta-cu-copertina-chipolino-lux/" target="_blank"> asta, dar parca tot mai speram un pic la un Smart trike. Luna viitoare ne hotaram si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monik, a inceput sa manance din nou. se pare ca avea legatura cu faptul ca nu l-am scos afara alea 3 zile cu vant nasol in Bucuresti

Mergi la inceput

Dragelor, azi ma duc la prima sedinta de Kangoo Jumps. O balena saritoare. Tineti-mi pumnii, si daca auziti ca s-a prabusit podeaua la o sala de aerobic din Botosani sa stiti de ce.

Mergi la inceput

Ioanna, ma bucur ca si-a revenit Carol. Ce imi spui de spanac? Cum il putem gati astfel incat sa isi pastreze proprietatile? Cu ce il putem combina? Eu i-am mai pus 2-3 frunze la final, cum pun patrunjelul si mararul, dar eu stiu daca e bun asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Ioanna, ma bucur ca si-a revenit Carol. Ce imi spui de spanac? Cum il putem gati astfel incat sa isi pastreze proprietatile? Cu ce il putem combina? Eu i-am mai pus 2-3 frunze la final, cum pun patrunjelul si mararul, dar eu stiu daca e bun asa...

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

spanacul este cel mai bun crud. prin fierbere isi pierde multe proprietati. daca il oparesti fa-o foarte putin. daca il faco la abur e mai sanatos decat fiert. isi pastreaza mai multi nutrienti.

eu nu am combinat spanacul cu nimic pana acum. carol il adora cu rosii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ola!

Monica multumesc de apreciere asa este in curand vor creste si micii dovlecei. si din capitolul am fetita mare de doua seri Mai exact de la ziua ei Ramona nu m-a mai lasat sa desfac canapeaua...doarme singura imi voi recupera sotul.

Selen multumim. Stai linistita nici noi nu ne spalam pe dinti... asa este copii nostri ne uimesc pe zi ce trece.

Catalina eu la cei mici le-am dat spanac gatit exact la fel ca pentru noi. Lui Mihaita i l-am dat cu putina branza de vaci.

Danuta cum mai sunteti?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Laura, tot asa, un picut mai bine. Starea generala e mult mai buna, e iar vesela si cat de cat energica. Dar mai face diaree, nu asa des dar mai face..
I-am dat sa pape branzica de vaci frecata cu banana si multe sticksuri si grisine...Saraca...de dimineata a venit dupa mine in bucatarie si imi zicea papa...papa.....Mucilagiu de orez abia i-am bagat pe gurita ieri...ca il scuipa...ii displace total..
Azi incerc sa o bag incet incet pe mancare - tot de regim...
Maine vreau sa o scot putin la aer cu caruciorul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Laura, tot asa, un picut mai bine. Starea generala e mult mai buna, e iar vesela si cat de cat energica. Dar mai face diaree, nu asa des dar mai face..
I-am dat sa pape branzica de vaci frecata cu banana si multe sticksuri si grisine...Saraca...de dimineata a venit dupa mine in bucatarie si imi zicea papa...papa.....Mucilagiu de orez abia i-am bagat pe gurita ieri...ca il scuipa...ii displace total..
Azi incerc sa o bag incet incet pe mancare - tot de regim...
Maine vreau sa o scot putin la aer cu caruciorul...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Danuta stiu ca e greu dar nu aveti ce face o perioada. Va tin pumnii sa va reveniti repede si sa scapati de regim. Multa sanatate.

Cata cum a fost la chestia aia ca nici nu tin minte cum se cheama.

Noi suntem din nou cu mucii in fasole. Uof ca nu mai scapam de recelile astea odata. Si sa vezi cand o incepe cu cresa. Yac.

Pupici tuturor si o zi cat se poate de buna.

Mergi la inceput