Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*
Raspunsuri - Pagina 11
laura78nico spune:
Buna fetele!
Monica a fost frumos la zilele Ramonei (ieri acasa si azi la gradi)![]()
Ramona a fost o mica printesa imbracata in rochita de alba ca zapada (cadoul din partea bunicilor paterni)A primit o gramada de cadouri singurul absent a fost Mihaita care dormea in momentul taierii tortului.
Pentru azi la gradi am luat un tort si sucuri si iar am imbracat-o cu rochita. Poze trimit pe mail.![]()
Danuta imi pare rau ca nu va simtiti bine.Muta sanatate Alexandrei
Dana ce frumos vorbesti tu despre cei trei baieti!
Roxyy sanatate multa Mariei.
Asa-i cand unul este la gradi si unul acasa.Si mie Mihaita mi-a fost extrem de racit(slava Domnului Ca a fost numai atat) de cand Ramona sew duce la gradi.
am mamicile si copii si asteptam primavara. Ma duc sa trimit niste poze
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
x_ggg spune:
Neata!
Mersi, Monikus, eu mai am un flacon de Hausman, ca mi-a dat pe 6 luni reteta, ma gandeam ca ti-a dat vreun fier mai bun.
Eu ii dau 20 de picaturi(1 ml), dar acu ii dau si calciu, asa ca fac pauza 10 zile.
x_ggg spune:
Unde sunteti? Ati iesit la mirosit ghiocei?
Cine imi zice si mie cu ce iese pixul de pe pereti? Inafara de alt strat de var, desigur.
Si da, avem si culori speciale pentru pitic, dar astea interzise sunt mai cool.
V-am zis ca avem coltisori la 3 maselute?
Nu-s iesite de tot, dar eu le numar, la cat chin a fost... Deci: 7 dinti+3 masele...10 down, 10 to go
monikus spune:
Neata,
Cata doctorita mea de familie e cam dusa cu pluta asa ca nu te astepta la mari tratamente.
Eu am incercat sa ii introduc spanac, ficat de pui si ou mai mult pt fier dar se pare ca nu asimileaza cum trebuie. Acum incerc 3 luni cu ferrum hausmann si apoi vedem ce mai e de facut.
Felicitari pt cei 10 dintisori si maselute. Noi avem 8 dinti si 4 masele iesite in totalitate si acum ne rup cei 4 canini. De 3 zile e rupere frate. Nu mai vrea nimic si nu mai doarme mai deloc decat leganat pe picioare sau in brate. Doamne ajuta sa scapam mai repede de ei ca tare nasol e. AA si colac peste pupaza Rares e iar infundat. Imi vine sa imi dau pumni dar asta e. Vom trece noi si peste asta.
Cat despre primavara....azi a fost ceva mai cald. Totusi pe al meu l-a apucat kkceala si uite asa nu am putut sta afara cat am fi vrut.
La Botosani cum mai e Cata? Inca e frig asa e? La bunici inca mai e zapada.
O zi minunata tuturor.
monikus spune:
Mai eu citisem la Cristina ana odata de o solutie de dat pe pereti pt curatat pixul. Parca era luata din DM, dar nu imi mai aduc aminte sigur. Uite o sa mai gugalesc un pic si eu si poate gasim ceva care sa te ajute.
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Mai eu citisem la Cristina ana odata de o solutie de dat pe pereti pt curatat pixul. Parca era luata din DM, dar nu imi mai aduc aminte sigur. Uite o sa mai gugalesc un pic si eu si poate gasim ceva care sa te ajute. |
Uite ce am gasit:
Petele de creion sau de pix de pe pereti se pot duce daca se aplica peste ele o pasta realizata dintr-o lingurita de sapun ras si doua de bicarbonat de sodiu. Dupa 30 de minute pasta se sterge cu o cîrpa curata, din bumbac.
selen80 spune:
ola, ola ![]()
imi pare rau sa aud de atatia copilasi cu probleme, speram sa treaca toate repede si sa fie iar veseli si voiosi 
Danangie, ma bucur ca mai ai timp sa ne mai dai si noua vesti
, va pupam!
Danutza, sa ne mai tii la curent, cum se mai simte Alex.
Laura, sa-ti traiasca mandra, sa creasca mare si sanatoasa! 
fetelor, pt fier eu stiu ca sunt bune si fasoliferele: linte, naut, fasole verde, mazare, dar musai combinate cu ceva vit C (eu de obicei pun lamaie in mancarica), pt ca altfel nu se asimileaza....eu le prefer in locul carnitei si ficatului de pui, mai ales ca vad ca nu are probleme cu ...gazele
plus multa verdeata la mancarica!
si noi luam 10 pic de fier haussman...
noi am petrecut cateva zile frumoase in familia "largita", sotz a fost plecat, dar au venit soacra-mea, maica-mea si pt o noapte si tatal meu...Ebru a fost in culmea fericirii, cu atata lume in jur care s-o bage in seama si sa se joace cu ea....cum iesea unul din noi din camera, striga dupa el
si dupa ce au plecat, tot mai intreba de ei.....cea mai dura a fost cand a venit taica-miu, ca de obicei o data cu el venea si sora-mea (mama a mai venit singura pe la noi), si cum l-a vazut pe tata se uita la usa si intreba de Bibi (aka sora-mea
)..asa ca ma mir pe zi ce trece ce fetita mare am ![]()
probleme nu prea avem, decat de comportament...adica isi scoate sosetele si umbla in picioarele goale prin casa (inclusiv pe gresie
), isi da pantalonii jos si umbla asa, nu vrea s-o spal pe dinti etc etc......dar nu ma plang, doar va povestesc ![]()
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
monikus spune:
Selen, multumesc frumos pt informatii. Mi-a zis si Danuta de fasolifere dar eu nu prea ii dau pt ca el si asa nu doarme si mi-e frica sa nu faca mai urat.
Ma bucur ca Ebru e bine chiar daca nu se spala pe dinti
. O sa aiba timp toata viata.
Danuta sper ca sunteti mai bine.
Ioana cum mai mananca Carol?