Prietene la bine si la greu - 112

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

suntem f bine ..super activia este buburuza..dar ma spere cu ceva: cand mancam se uiat fix inb farfurie si saliveaza ingrozitor..si parca vrea sa-mi ia mancarea din gura.nu mai putem manca langa ea..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Alexa asa era si nepotica mea cand avea 2 luni.Saliva doar daca simtea miros de ceva papa pentru noi.Daca te vedea ca si mananci facea balta la guritza.
Monis cu scenariile ai dreptate dar eram curioasa ce zic japonezii de treaba asta(cred ca lor nici nu le sta capul la asa ceva mai ales ca se asteptau la un cutremur urias).
Maine sunt reduceri la kiabi.Platesti unul iei unu gratis.Daca ai talon iei 2 gratis.Eu am primit unul pe mail dar nu ajung ca nu are cine ma duce.
Geo nu mai are probleme cu voma dar il doare ceva.Noaptea se trezeste plangand ,se arcuieste.Nu stiu daca e burtica de vina sau sunt dintii(avem la orizont niste canini care se lasa greu asteptati).
Cu papa nu avem nici noi probleme.Refuza ceva daca nu ii place dar nu face mofturi mereu.Azi nu i-a placut piureul cu chiftelutze(bine el nu e fan usturoi poate de asta).A preferat un iaurtel.
Am gasit unul bun in Auchan.Se numeste muuna,are 3.2% grasime,pretul nu il mai stiu ,e facut la ecolact si are ingrediente ok(lapte si fermenti).Are gust de iaurt.
Azi am facut salata de andive.E prima data cand mancam (ma refer la toti 3;Geo va papa maine ).E usor amaruie si lui tati nu i-a placut.Mie mi se pare ok.Am aflat cum pot sa scot amareala din ea asa ca tura viitoare sper sa pape si tati.
Meniu de maine
dimi:paine prajita cu pateu de pui facut in casa + putin ceai sau iaurt/lv (depinde ce voi bea eu)
12.30-13.00:supa de pui cu galuste
16.30:salata de andive cu peste (tilapia) si sos alb(iaurt,usturoi,putin ulei de masline si zeama de lamaie)
18.30:iaurt/cereale cu lv.
La micul dejun azi a papat o felie de cascaval,150 ml de ceai de fructe de padure si un mar + 1 biscuite

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Are nevoie cineva de tichetul pentru kiabi?cum eu nu pot ajunge macar sa se foloseasca cineva de el.E in format electronic.Trebuie imprimat.E valabil doar maine.

Mergi la inceput

Ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

'na seara!

vin si eu la spartul targului sa o intampin pe Lumi cu o de imbarbatare ca va fi bine si sa fac si o urare Ali

eu inca ma plang de nopti cam nedormite, ca mancatul e o zi o placere alta zi un chin...
in rest toate bune si frumoase (Lili ) Alex nu mai este racit, si a inceput sa isi dea putin rumul la gura, primul cuvant mai dificil rostit a fost DEGETE

va pup si va urez we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ali

Lumi Richard nu poate sa plece si el? te cred ca esti sfasiata in doua...nu vreau sa imi imaginez cum a fost despartirea. Annabelle e bine?mama ta?

Alexa, eu eram , vad ca s-a rezolvat de la sine treaba.
Dap..si eu cand alaptam pe la inceputuri aveam o foooameeeee de dulce si de toate cele
Dar tura asta am zis ca dupa nastere o sa ma temperez rau la halit, ca de aia m-am facut cat casa, aveam 59 kg dupa nastere, si in 3 luni am ajuns la 63-64kg...ceea ce e anormal. Dar...daca mancam ca ...nesatula

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vorbiti de nr de pantofi de 22 - 23. Pinky are o pereche de pantofi nr 18 si inca ii intra piciorusul cu ciorapel cu tot, ba inca si cu sosetica, daca e subtire. Conform kineticului " Cezaro, te mariti cu pantofii astia"

Lumi bine ati venit inapoi santaoase! [emoticon care se sterge pe frunte]. O sa vina si R cat mai repede.... safe and sound.

Ali la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata!

Va las poze de la Londra, cu mare intarziere. Am ales cateva ca am multe.

https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/Londra2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

bine ai sosit acasa, Lumi!

zice bine Monis, se pare ca trecem printr-o perioada mai buna. La noi, cel putin, de o saptamana sau poate doua (ca nu mai reusesc sa imi amintesc), doarme bine si frumos Ana, adoarme mult mai usor, tot ce tb sa fac este sa stau intinsa in patul de la ea din camera. Bine, acu'2 zile a mai iesit o maseluta si a facut putin show noaptea, dar a revenit la programul cel frumos f repede. Asa mai da, simt ca mai prind puteri.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabitza multumesc mult ptr. reteta

Am fost in Liberty si ne-am intors cum am plecat, nimic nu am luat , dar mai avem timp in w-e de batut magazinele

NB

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

.... si ca sa ma fac de ras, controlati mailul comun pentru link.

PS: Daca va intrebati a cui imaginatie bolnava sta in spatele showului, scriptului, regiei, costumelor.... este a mea.

Mergi la inceput