Prietene la bine si la greu - 112

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

La multi ani Ali!Sa fii fericita si iubita.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Da, da are Tina dreptate

ALI

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Fetelor stie cineva ceva ce se intampla cu magazinele Miniblu? Am fost in AFI sigilat, am fost in Auchan inchis nici nu stiu daca si unde sa mai incerc si vroiam musai intr-unul.

Many si eu am vanat Miniblu-ul din AFI sa-l prind desigilat...trebuia sa iau sosete antiderapante.Pana la urma a trecut sotul cred ca luni in drum spre casa la cel din Liberty...l-a gasit ok...a luat si sosete

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Fetelor stie cineva ceva ce se intampla cu magazinele Miniblu? Am fost in AFI sigilat, am fost in Auchan inchis nici nu stiu daca si unde sa mai incerc si vroiam musai intr-unul.

Many si eu am vanat Miniblu-ul din AFI sa-l prind desigilat...trebuia sa iau sosete antiderapante.Pana la urma a trecut sotul cred ca luni in drum spre casa la cel din Liberty...l-a gasit ok...a luat si sosete

mucosii

poze

multumesc, chiar acum plecam in Liberty

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Multumesc fetelor de urare si va servesc cu bautura si mancare si bineinteles cu o felie de tort (la alegere) unul cu crema de cacao (amandina) facut de mine + inca un tort de piscoturi (tiramisu)tot de mine facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..sa ma bag si eu in seama ...nu mai stiu care dintre gravidute zicea de constipatie...incearca cateva curmale in fiecare si si o sa vezi rezultate

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

ce face lumea? bem si noi un cico inainte de culcare?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am citit cioco ..anyway..voi de cand alaptati simtiti nevoia de dulce mereu???eu as manca tone de dulciuri..numai la asta ma gandesc..daca intr-o zi nu am dulce in casa simt ca mor ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ALI

TINONINO

scz de intarziere

Lumi ma bucur ca ati ajuns acasa, uf. Richard ce planuri are?

Angi ce vorbareata ai si tu acolo, uau! . Si ai dreptate cu miscarea slaba, nu scriem, nu avem ce citi .
O sa mai studiez cu gradinita, alea au fost impresiile de la prima .

Lili asta e; ca tot ce a fost pana acum, e doar o perioada. Va trece cu siguranta.

Chiar ma gandeam citind si ce a scris Many si ce nu a mai scris lumea, ca parca nu se mai plange nimeni de copilasi care nu mananca bine sau care nu dorm nopti in sir. E clar ca e o perioada depasita, acum sa ne tinem tari ca vin altele .

Many, Dozz multumesc! pt compliment.

Many nu stiu nika de miniblu-uri...

Tina tu esti mult prea tinerica pentru a suferi de scenarita . Asta e o boala a generatiei batrane. Si a celor care nu-s cu toate tiglele pe casa. Parerea mea desigur.
Ma bucur ca nu mai vomita Geo.

Alexa am mancat dulce, dar nu-mi amintesc sa fi fost asa lesinata acum un an.... sau oi fi uitat eu . Ce faceti voi?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

i-am adormit pe mucosi si sa scriu si eu macar meniul de azi.
9.30 un ou romanesc(a mancat si Eva din el,in special albusul cu manuta ei...de la mine era cahhh),un iaurt cu cereale..... si cateva linguri de cereale "fitness" cu lapte de la mine,a fost musai ca erau intr-un castron ca al lor si nu ne-am putut intelege
14 ciorba de perisoare curcan
mancare praz+masline+smantana (nu stiu daca se pune,eu am pus sa ii mai modifice un pic gustul) si chiftelute din carne curcan

18 dovleac copt+1/2 mar copt +un iaurt

Intre mese nu prea am rontait de data asta, ca am fost afara la plimbare,apoi un pic la vecin la joaca,apoi am cazut lati....dar tot a cerut Eva un pic de cartof copt cu smantana pana era gata cina ei

Mancarea de praz a fost ok. Initial Dragos a refuzat-o,il apuca icnitul. Eva a acceptat-o din prima fara probleme. Dupa un timp in care Dragos a mancat chiftele goale (cu niste paine,cred,dar la cata era pe scaun ma indoiesc ca a mai ajuns si in stomac) am reincercat cu prazul si a mers de data asta...

Many,eu pt ciorba de peste am folosit somon,o rondea pt o ciorba de 2 zile.Am innabusit in un pic de ulei masline si apa legumele taiate marunt(morcov,pastarnac,aredei rosu,telina). Cand s-au inmuiat am adaugat apa,pestele si am lasatla fiert.Spre final am acrit cu zeama del amaie,am adaugat paste stelute/orez si leustean. In momentul in care le-o dadeam sa manance faramitam in degete carnea de peste (fiind rondea mai are si niscaiva oase). Am observat ca le place ciorba mai ciorba fata de supa-crema,ma referla textura...asa ca servim neste zeama lunga zilnic

mucosii

poze

Mergi la inceput