Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,
n-am mai intrat de multicel, noi suntem ok , milan daca merge si maine, putem bifa o saptamana intreaga de gradi, fara sincope ca pana acum.
e adevarat ca programul este scurt, eu si sash facem cumparaturi, papa, si acusi se face ora sa mergem sa il luam

a fost generos cu noi milan,ne-a adus noua viruseii de raceala, eu si sash am tot fost raciti, dar ne-amm tratat cu aerosoli de data asta si a fost bine

cati la multi ani draga mea, primeste te rog urarile mele intarziate, sa fii sanatoasa si fericita, mai intra si mai povesteste-ne despre voi, ce mai face matei?

Lavi imi pare tare rau, uf ce pove. tu acolo, cred ca pe langa problemele cu cresa tie trebuie sa iti fie tare greu cu doi micuti. pe mine mama nu ma mai ajuta cam de cand s-a nascut sasha, sper ca la tine nu e aceeasi situatie,dar in caz ca e asa (dau si eu cu presupusul, scuze daca dau cu bata in balta), cred ca bunica lui conrad tine mult la el si cred ca tb sa te faci frate cu....ca sa treci puntea si sa primesti ajutor in cresterea baietilor tai frumosi. te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lavinia uf ce rau imi pare ca trece C. prin asa ceva!El este o fire sensibila si sigur il afecteaza ceea ce se intampla, chiar acum cateva capitole spuneam ca nu mi-as lasa copilul dc am cel mai mic dubiu ca ar fi atinsa de educatoare sau de vreun coleg mai nazdravan, chiar dc asemenea specimene se intalnesc mai la tot pasul din pacate in gradinitele din Ro, eu sunt si o fire mai vulcanica si cred ca as matura pe jos cu educatoarea dc as afla asa ceva!Fa ceva rapid si muta copilul din gradinita aia, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult de 2 vb, sper sa ne auzim/vedem curand!Sofia imi facea azi o lista cu prietenii ei cei mai buni pe langa iubitul Ladi si sotul Mihaita l-a bagat si pe Conrad in schemainca si-l aminteste si cred ca ar vrea sa-l vada!Va pupam pe toti 3!

Nati felicitari pt fetita, pana la urma ce o fi sanatos sa fie!

Vad ca vb de biciclete eu nu cred ca o sa-i iau prea curand Sofiucai, este cam puturoasa la capitolul asta nu vrea sa dea din pedale deloc, ba ca oboseste , ba ca o dor picioarele, ba cotul, inventeaza tot felul de scuze care mai de care mai aiurite, numai sa nu pedaleze, eventual mai incercam pe la prieteni si dc chiar va invata sa pedaleze pe trici ii voi lua dar slabe sanse, iepurasul ne va lua role la amandoua, ale ei vor fi dintr-acelea care se fac patine cu 4roti apoi se pot muta rotile treptat pana vor ajunge role!

Mergi la inceput

Vera of imi pare rau ca buni este suparata pe voi asa rau, poate dc va duceti inopinant nu o sa va inchida usa in nas mai ales micutilor pe care ii iubeste asa mult, cred ca asta este si motivul s-a trezit dintr-odata singura si se crede abandonata, cu putina intelegere cred ca veti trece peste!

Ema la cat mai mute saptamani nevirusate!

Fetele as vrea o parere depre www.scoalaspectrum.ro/" target="_blank">aceasta gradinita dc ati auzit pe cineva care merge la ea, barbate-miu a vizitat-o pe cea din Ploiesti si i-a placut tare mult asa ca ma tot bate la cap sa o dam aici, eu sincer nu prea sunt de acord cu gradi particulare din n motive pe care nu are rost sa le enumar, deja este inscrisa la gradi la stat, dar oare merita incercat aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Vera of imi pare rau ca buni este suparata pe voi asa rau, poate dc va duceti inopinant nu o sa va inchida usa in nas mai ales micutilor pe care ii iubeste asa mult, cred ca asta este si motivul s-a trezit dintr-odata singura si se crede abandonata, cu putina intelegere cred ca veti trece peste!

Ema la cat mai mute saptamani nevirusate!

Fetele as vrea o parere depre www.scoalaspectrum.ro/" target="_blank">aceasta gradinita dc ati auzit pe cineva care merge la ea, barbate-miu a vizitat-o pe cea din Ploiesti si i-a placut tare mult asa ca ma tot bate la cap sa o dam aici, eu sincer nu prea sunt de acord cu gradi particulare din n motive pe care nu are rost sa le enumar, deja este inscrisa la gradi la stat, dar oare merita incercat aici?

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mada, depinde ce va doriti pe termen lung.
Eu am o prietena cu baietel ce a facut gradi la ei, acum e in clasa a treia in scoala lor.

Au fost si bune si rele, per ansamblu singurele avantaje notabile sunt nr de copii redus in grupa/clasa, ceva mai mult material educational si limba engleza cu certificari.
In rest cam ca la stat...educatoarele/invatatoarele se schimba anual, fiecare dupa cum iti e norocul.

Personal, nu vad avantaje mari.

Ce au ei si sunt jos palaria este liceul ! Acolo, in Buc, au realizari notabile.
Insa pana la acel nivel nu consider ca se merita.

Mergi la inceput

Lala multumesc pt raspuns!Cam asa vad si eu lucrurile, cu educatoarele nu prea mi se pare normal sa se schimbe la fiecare an, engleza cu certificari se poate face in prin alte parti dc copilul are inclinatii.Treb sa ma duc sa o vizitez, apoi sa vizitez impreuna cu sotul pe cea de stat, eu o stiu dar pt el, gradi la care am inscris-o pe Sof este foarte curata, mancare in regie propie, copii putini in grupa, educatoarele intre doua varste si din cate am inteles de la o prietena care are fetita in grupa mica anul acesta la ele, sunt foarte blande, sper sa-l conving pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Neata, gagici
N-am putut sta linistita si am dus-o ieri pt T la orelist. Are timpanele afectate, nervii sunt ok (i-a facut audiograma si inca un test cu nush ce aparat care masoara vibratiile timpanului la niste sunete.), ii dau antibiotic, vitamina C de supt, ca sa i se "desfunde" urechile. Asa mi-a explicat dr: Thea aude ca si cum ar avea permanent urechile infundate (m-a tzinut de nas si m-a pus sa inghit in sec, asa mi-am dat seama de ce nu ma aude cand vorbesc cu ea pe ton aproape normal). Are si lipsa mare de Ca (asa se explica transpiratia ei la cap cand doarme sau la cel mai mic efort) si mi-a dat pastile de Ca pe care le mesteca cu placere.
Dr mi-a spus ca sigur neplacerea de la urechi a inceput cu durere in gat...of, sper sa-si revina cat mai repede...luni mergem sa o vada iar.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Neata, gagici
N-am putut sta linistita si am dus-o ieri pt T la orelist. Are timpanele afectate, nervii sunt ok (i-a facut audiograma si inca un test cu nush ce aparat care masoara vibratiile timpanului la niste sunete.), ii dau antibiotic, vitamina C de supt, ca sa i se "desfunde" urechile. Asa mi-a explicat dr: Thea aude ca si cum ar avea permanent urechile infundate (m-a tzinut de nas si m-a pus sa inghit in sec, asa mi-am dat seama de ce nu ma aude cand vorbesc cu ea pe ton aproape normal). Are si lipsa mare de Ca (asa se explica transpiratia ei la cap cand doarme sau la cel mai mic efort) si mi-a dat pastile de Ca pe care le mesteca cu placere.
Dr mi-a spus ca sigur neplacerea de la urechi a inceput cu durere in gat...of, sper sa-si revina cat mai repede...luni mergem sa o vada iar.

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Nu neparat; Adela are Ca peste limita max si tot transpira noaptea; la ea stiu sigur ca seamana cu ta'su; si Dan e la fel: are Ca ok si transpira ca un cal

sanatate mult bulinei pt pb cu urechiusele .. off

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Laura - pan' la urma...din pacate banuiala mea a fost confirmata...e yaki otita, dar ai sa vezi ca trece. Mie mi-a zis ca esential in tratarea otitei seroase e Maxitrolul in nas...care ajuta la dezobstructia nasului si trompei lui Eustachie. Ma surprinde ca nu v-a dat nimic pt nas. Sanatate multa Theutzei!

Lavi - nasoala situatie si grea decizie...eu zic sa mai sapi, sa mai vb cu parintii si apoi luati atitudine!

Vera...mi s-a zbarlit parul citind mesajul mamei tale...suparare, suparare, dar eu chiar cred ca e loc de o discutie mama-fiica ...trebuie sa inteleaga ca e cel mai bine cum ti-e cel mai bine si nu inseamna ca o scoateti pe ea din schema... Saracutul Vlad...las' ca se obisnuieste el...la noi la Stef a fost mai usor decat la Ana; poate functioneaza si la voi puterea exemplului.

Mada - eu sunt pro sistem de stat! Mi se pare nejustificat de mare taxa perceputa pentru gradi particulare...e drept ca poate am avut eu noroc de o gradi f buna de stat...eu ma declar in majoritatea aspectelor MULTUMITA!
Apropos...se scoate revista gradinitei De abia astept sa vad cu va fi

WE placut!!!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Buna seara!

Am intrat sa va dam un feedback, va multumim tuturor pentru preocupari si pentru sfaturile bune!

Am scris mail la telefonulcopilului, caci la telefon nu stiu cate din aspectele pe care le aveam de prezentat le-ar fi retinut interlocutorul. Adica sunt multe detalii, cam ce v-am scris si voua... Asa ca am scris, dar inca nu am primit un raspuns. Sper sa nu ne uite! Daca nu mi se raspunde, o sa sun zilele astea. Pana una-alta, nu l-am mai dus pe Conrad de vreo doua zile, din cu totul alte motive.

Daaar! Miercuri seara am vorbit cu una dintre doamnele de pe tura de dupa-masa ("suspecta" fusese de dimineata), am intrebat-o cat am putut eu de voalat daca sunt in functiune camerele si cum as putea avea acces la inregistrari... Si-a dat seama imediat ca suspectez pe cineva de agresiune/ comportament neadecvat, ca a devenit foarte interesata si ... palida si m-a tras de limba sa ii spun de ce, de ce, pana la urma i-am spus ca o suspectez pe d-na Mariana ca l-ar fi maltratat pe Conraduts, am rugat-o sa nu ii spuna, ca nu vreau sa o puna in garda, i-am spus ca imi imaginez ca ii e mai apropiata colega decat mine, dar fac apel la bunul ei simt... Ea s-a fastacit, ca vezi dom'le ele nu bat copiii, ele incearca sa aplaneze conflictele dintre ei si ca ii mai "indeparteaza" unul de celalalt, dar era clar afectata, se schimbase la fata... I-am spus ca baietelul insista ca d-na Mariana l-a lovit... Si spune mereu aceleasi lucruri, de cateva zile, si tind sa il cred. Ea a inceput sa se balbaie... Ca daca asa consider eu, sa cer casetele.. Si mi s-a parut un lucru dubios, ca in toata balbaiala a spus de vreo doua ori.. "Da' sa stiti ca si pe mine ma cheama Mariana", ne-a dat cadoul de la Iepuras, care a sosit mai devreme, am plecat... Pe drum, l-am intrebat pe Conrad daca l-a mai batut cineva in ziua respectiva si mi-a spus ca "azi nu, dar atunci cand am vrut sa pun manuta pe cartea cu Animale domestice, doamna Mariana albastra (imbracata in albastru), asta cu punga de la iepuras, ...." am ramas tablou... Tipa asta e foarte blanda si finuta, am crezut ca ea o sa fie discreta si ma pot baza pe ea, mi se parea cea mai de treaba, de-aia am si vorbit cu ea. Imi venea sa ma intorc sa o iau la palme, ca nu a recunoscut, daaar, am zis mai bine s-o las asa, am atins efectul scontat, cred eu. Am speriat-o bine; oricum, luni o sa cer inregistrarile, sa vad daca le pot obtine direct, fara reclamatie, cum auzisem... Chiar vreau si eu sa vad ce e pe casetele alea... Cum decurge o zi din viata lui Conraduts la cresa, prea usor mi-am incredintat baiatul si mi-am pus increderea in niste necunoscute! De mutat nu am cum dar vreau sa bag bine spaima in ele, sa nu se mai atinga nici de un fir de par al niciunui copilas! Si am stat eu bine si m-am gandit, solutia nu e sa fug, sa imi iau copilul, ci sa rezolv situatia asta, si pentru Conrad si pentru colegii lui si pentru viitorii "clienti" ai cresei asteia, la nefericita grupa FE etaj...

Hai ca a sunat cam dramatic mesajul meu, sper sa fie bine pana la urma.. Nu mai pot dormi de atunci de cand mi-a spus Conraduts si o sa rezolv cumva mocirla asta de situatie!

codrutaa, multumesc , mada, si noi ne gandim cu drag la voi tot timpul si poate ne vedem de Paste, daca nu plecati din Ploiestic! Va pupaaaam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nati MI-a dat si aerosoli cu dexa si ser fiziologic.
Mitsule f bine ca iei atitudine! Ce nesimtita e aia! Cred ca ti-a fost tare ciuda cand ti-ai dat seama ca ai vorbit chiar cu ea si nu I-ai zis vreo 2 de "dulce"! Pupici lui Bebe C

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput