Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

P.S. Lavi, la ce cresa e cel mic?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Wow!

Doniro, sa stii ca si pe mine ma batea gandul sa te intreb acelasi lucru Ca si pe-a noastra tot Mariana o cheama... La cresa Dr. Taberei de pe Aleea Compozitorilor, sect. 6... Dar parca voi nu stati prin zona. E la grupa FE etaj, daca, totusi, conteaza. M-am gandit sa il mut la alta grupa, dar va trebui sa o acuz deschis si in caz ca nu se rezolva (e cam comunista directoarea...) o sa revin in aceesi pozitie, ba mai mult o sa atarne securea deasupra capsorului lui, daca doamna respectiva afla ca a fost acuzata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Din cauza coincidentei de nume te-am intrebat si eu de cresa, dar noi l-am avut pe Victor la cresa 32 din zona Macaralei.
Chiar nu stiu ce sa zic, sincera sa fiu... stiu ce as face eu, dar nu pot spune ca asta te sfatuiesc sa faci, pt ca situatiile pot fi diferite. Eu as sta de vorba chiar cu tanti asta, Mariana, in prima faza, i-as spune frumos ca nu o acuz, pt ca nu am dovezi si nu am fost acolo, dar sa te inteleaga si ea ca in calitate de mama nu poti sta linistita, fara sa iei masuri, atunci cand copilul iti spune asa ceva. Pt ea, daca a facut asta, va fi un semnal de alarma, va sti ca baiatul vorbeste si, repet, DACA l-a lovit, cred ca ii va fi teama sa o mai faca. In plus, asa cum ai spus, stai de vorba cu parintii, vezi daca mai auzi ceva. Poate chiar o discutie cu directoarea ar fi buna, tot ca sa le sperii, sa vada ca nu pot face chiar orice, fara consecinte.
Repet, nu te duci sa acuzi sau sa ameninti, ci doar iti arati ingrijorarea fata de ce ti-a spus cel mic.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neatza si poftiti la o cafea cu lapte si miere sau doar cu un strop de lapte, pentru Ceska
Fetelor ati schimbat parola contului nostru? AM incercat sa ma loghez pt a face capitol nou si nu am reusit.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai, Lavi, ce bataie ar merita aia Bietul Conrad...ma mir ca nu plange ca nu mai vrea la cresa!
Vad ca nu vreti sa vorbiti cu mine, bantui singurica pe aici
V-am pupat

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!
LauraIoana, eu nu stiu parola. imi aduc aminte ca s-a schimbat in urma cu ceva vreme cand cu utilizatorul comun s-au trimis niste mesaje ciudate. Eu asa stiu ca noua parola o au doar cateva fete !

Chiar ca azi e cam slabuta miscarea pe aici!

Lavi, m-am tot gandit la voi. Ai luat vreo decizie? Sincer, nu stiu ce sfat sa-ti dau! Pe de o parte mi s-ar parea o buna solutie sa-l muti pe Conrad, dar... problema nu e cu el, ci cu educatoarea, asa ca ar fi normal ca ea sa nu mai lucreze in acea cresa. Ai reusit sa suni la nr. acela? Ei nu au mai intalnit situatii de genul? pentru curaj, oricare ar fi decizia pe care o vei lua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Hai ca intru sa scriu pana la urma, ca nu ma pot abtine, mai ales ca eu acum asta caut - gradinita pentru copilul meu...
M-a revoltat la maxim ce am citit, Mitsu...sa scrii cum hotarasti sa actionezi, ca poate mai dai idei si altora care patesc acelasi lucru....doamne, ce terorista de educatoare...

Laura_Ioana, iti multumesc mult de tot pentru ajutor cu link-ul. Cat despre poze noi cu Bianca...poate reusesc sa pun cateva acum, desi sunt la munca acum

Va pup pe toate, fara exceptii !

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Hai ca am pus si poze noi, din concediul de la inceputul lunii aprilie 2011, deci sunt extraordinar de proaspete.
Sper sa si mearga..in Eu sunt Bianca, rulati spre stanga pozele (cine e curios).
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Lavi imi pare tare rau ca ai asa banuieli. Mai sapa si pe la alti parinti si aliati-va sa schimbati ceva. Nu e normal, o astfel de persoana nu are ce cauta in cresa.

Noi tragem rau cu adaptarea. Mai nou Vlad plange de cand se trezeste, refuza sa fie imbracat si pana cand ajung la gradi plange in continuu. Doamnele zic ca se linisteste usor, eu il vad pe camere ca e ok la gradi. Saracu' cred ca prea multe sunt pe capul lui, un nou stil de viata cu totul, alta casa, despartirea de o persoana de atasament. Ieri am luat cu noi o poza la gradi cu buni si mine, sa se uite la ea cand i se face dor, sper sa functioneze cumva. Tare mila imi e de el.

Mama mi-a trimis un mesaj horror dupa ce am sunat-o "nu ma mai deranjati, pentru voi sunt moarta". No comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Hai ca am pus si poze noi, din concediul de la inceputul lunii aprilie 2011, deci sunt extraordinar de proaspete.
Sper sa si mearga..in Eu sunt Bianca, rulati spre stanga pozele (cine e curios).
Multumesc.

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/5619141126/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Am vazut pozele, minunate!

Mergi la inceput