Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, ti-am zis la timpul respectiv ce-mi veni sa slabesc, n-am avut niciodata greutatea asta decat insarcinata fiind, dar de fiecare data la o zi dupa nastere aveam 2-2.5kg mai putin decat acum.
Ai dreptate, asa mi s-a intamplat cand am pus gura pe ceva in afara orelor 'permise', parca as fi mancat o luna continuu, s-a pus imediat.
Acum m-a apucat tonifierea, sa vad ce reusesc sa fac in privinta asta.

Mada, sper sa ne vedem, desi noi am cam fi la mare dupa ziua Sabinei.
Si cu Stefania vrem sa ne vedem, ziceai ca vii la sfarsitul lui aprilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Carla de pe 28 aprilie sunt la mare la soare sper sa prindem timp bun. Mama deja nu mai are rabdare sa ajungem si Catarina vrea cu avionul

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

dau o cafeluta calda , ca e un friiig afara ... o bruma ca de sfarsit de octombrie

ieri au a vut copiii la gradinita simulare de cutremur , cel mai tare i-a impresionat cum suna "nenea Vasile" cu "vuvuzeaua". nu stiu ce exercitii au facut ei pe acolo, Mara mi-a zis ca s-au bagat sub masa, ca soriceii. bine ca nu s-au speriat si au luat totul ca pe o joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
xerxe, la multi ani (cu intarziere) , sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi si nastere usoara.
condoleante pt. soacra!
vivela, deci a functionat pt. fundul lui damian? ala rosu si vai de el? atunci inseamna ca a trecut testul. imi iau si eu. eu mi-am luat ulei de argan, super misto arata si se simte pe piele. eu cu untul de shea mi-am rezolvat problema unghiilor uscate, usor exfoliante. sa-ti facu si deodorantul ala.....chiar functioneaza.

eu ieri am fost la eco, sunt bine, deci nu stiu inca de la ce mi se trage durerea de mijloc. a ramas sa investighez si coloana, sa nu fie de acolo. am o miva pietricica la rinichi, dar in rest sunt ok. m-am distrat, ca am primit un "compliment" unic, pana acum, din partea medicului care mi-a facut eco: "doamna, aveti un uter foarte frumos, seamana cu o para, exceptional" . a chemat-o si pe tipa care scria rezultatul sa vada .m-am strambat de ras.
mi-a s-a rupt o masea, naspa de tot, asa ca maine am programare la dintzar. imi pusesem si eu niscaiva banuti deoparte, pt zile "negre" si parca vad ca mi-i mananca dintzarul pe toti.

nico,. bulangii aia de la servici!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu am luat-o razna. am adoptat un pui de pisica. nu era in planuri, dar na, am facut-o. la noi in scara blocului a abandonat cineva o cutie cu vreo 5 pisoi mici de tot. si mieunau de foame saracii. probabil eu sunt inca sub influenta hormonilor materni rau de tot, din moment ce am luat decizia asta asa aiurea, cu 2 copii mici in casa.
"musiu" o sa stea exclusiv pe balcon, sper sa nu fie fitzos. sa faca bine sa traiasca in conditiile astea pana ne-om muta la casa (cica app. 2 luni, maxim 3). norocul lui ca se incalzeste afara, ca eu n-am de gand sa-l tin in casa.

unde naiba mi-a fost mintea?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

vivela, sa-ti traiasca noua achizitie!. sa-i pui tavitza cu nisip sa aiba unde-si face toate cele. cica la inceput poti sa-i pui o tavitza cu niste ziare mototolite si sa-l tot pui acolo. ziarele fosnesc in timpul operatiunii de "astupare" si-i place zgomotul. si dupa ce-i pui nisip sa amesteci si bicarbonat, ca inlatura mirosul. si sa nu-l scapi in casa sa-si faca nevoile in vreun loc neaccesibil ca pute ca dreaq. o sa aiba ce intinde si smotoci ai tai, saraca matza

Mergi la inceput

Vivela, sa-ti traiasca! Cu fratiorii lui ce s-a intamplat? Si pe ce criterii ai ales norocosul?
Asa repede va mutati, oauuuuu! Ati avut spor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Vivela, sa-ti traiasca! Cu fratiorii lui ce s-a intamplat? Si pe ce criterii ai ales norocosul?

ei, nu mai rascoli si tu "hormonii materni" ai vivelei , ca acushi ne zice ca i-a infiat pe toti, sau poate te cadoriseste si pe tine cu unu! . criteriul cred ca a fost : ala bala portocala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Asa repede va mutati, oauuuuu! Ati avut spor.

vrei si tu unul?
sunt in holul blocului. am inchis ochii si am ales. soarta, deh...

da' cam miauna, incep sa ma gandesc ca poate am gresit .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Daca as sta la curte i-as lua pe toti. Am gasit si noi 3 pui acum vreo 8 ani, mai erau 2 morti langa ei, i-am luat pe toti acasa la sot, a trait doar unul, care i-a ramas acum socrului. A fost prima noastra experienta de genul acesta, i-am dat lapte cu seringa, medicamente...

Apropo de pisici, vedeam pe site la protv o stire cu sobolanii din subsolul blocurilor, si ziceau cam asa: "de exemplu, in acest bloc situat intr-o zona buna a capitalei, sobolanii urca din subsol pana in bucatariile oamenilor, unde cauta mancare", apoi apare un nene care era administratorul blocului si vorbeste... era administratorul nostru .

Mergi la inceput