Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 10
mychydutza spune:
carla, brrrrrrrrrr! urasc sobolanii, me scarba de nu mai pot. numai in frumoasa capitala se poate asa ceva: sobolani si maidanezi!

vivela, sa te uiti totusi sa n-aiba niscaiva purici.......
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
uau, sobolani in casa
. a facut al meu o reparatie la bucatarie, ca sarise un cot de teava...in fine. si a spart un pic peretele, sa ajunga unde trebuie. si i-am zis sa acopere bine, sa nu ne trezim in casa cu vreun sobolan. i-am zis-o in gluma, dar cred ca de fapt era cat se poate de serioasa treaba
.
mychy, am controlat individul, vad ca e curat. si pufos
, i-am facut baie, altfel nici n-as fi pus mana pe el.
probabil ca fost vreo pisica tinuta in casa - care a fatat de curand si stapana s-a descotorosit de urmasi.
frate, da' plangeeee....cat o dura doliul asta? sper ca nu mult, altfel ia drumul fratilor lui (problema e ca am vazut ca nu mai e cutia jos, cred ca i-a dus cineva pe undeva...deci nici macar nu ma mai pot razgandi).
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
daca vreti sa va "cautati" de un PAP si o eco:
http://www.zumzi.ro/326/100-lei-pentru-o-consultatie-test-papanicolau-si-ecografie-de-la-clinica-med-new-life-in-valoare-de-300-lei-reducere-67
eu imi iau.
musso17 spune:
buna fetele
am intrat manata de noua achizitie,gabi va mieuna cateva zile si apoi se va obisnui cu noua casuta..mie mi-e drag sa am animale dar lasa mult par si am oroare,in special pisicile ca parul lor pluteste,dar la casa va fi bine venita,in special pentru baieti..ma uit la mihnea cu cat drag se uita la musso si cat de mult iubeste si apreciaza animalele..daca e motan in nici un caz sa nu stea in casa,cand creste isi marcheaza teritoriul si urina de pisica nu mai iese in veci.
mai voiam sa adaug:elena la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!!imi pare rau de pierderea suferita.
zi buna.
Vivela spune:
georgi, imi pare rau de el, dar daca o sa-l pastram, va fi castrat. ai mei au motan (dus tot de mine, acum 14 ani), e castrat de pe la 6-7 luni si nu si-a marcat niciodata teritoriul. de fapt nu pute deloc a pisica la ai mei. dar parul intr-adevar e o problema.
va sta afara, asta cu siguranta, sau va sta la altii.
tocmai citeam pe niste site-uri de animale (cand n-are omu' ce face...) si m-au cam demoralizat, cica sansele sa supravietuiasca sunt destul de mici
.
CarlaV spune:
Vivela, se face un spital Medlife pe langa noi, in intersectie la metroul Titan. De sobolani ce sa zic, si voi sunteti in aceeasi zona "buna" ca si noi.
Ce culoare are pisicuta?
Georgi, pai tu intri doar manata de achizitia Vivelei? Pe noi nu ne mai iubesti? ![]()

Vivela spune:
Carla, pisicul e gri-sobolan, sa se asorteze cu sobolanii care vin pe coloana
.
of, cred ca va trebui sa renunt la el
. ce fac eu daca trebuie sa plec de dimineata pana seara? n-o sa urle toata ziua in casa? sa nu mai zic ca as putea pleca si eu vreo 2 zile pe undeva...
vrea cineva un pisoi? ![]()
musso17 spune:
gabi,asa,asa cel mai bine sa fie castrat..si cu plecatul,da e o problema majora,noi ne chinuim asa de 10 ani si avem parte doar de mutre poate pe de'o parte justificate dar na..oricum n-as putea sa renunt la el,chiar vorbeam cu sotul ca atunci cand va muri sa-l ingropam in curte si peste sa sadesc un trandafir corai.
anca,imi sunteti dragi toate insa recunosc ca nu mai intru decat daca am ceva de spus,nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai am acelasi avant si nu ca mi-a venit soata, sentimentul il am de dinainte..na,ca am spus
...nici nu vreau sa abandonez topicul ca m-a/ati ajutat enorm dar ...gata ma opresc aci.
seara buna!
CarlaV spune:
Georgi, 
, speram sa te scot din barlog. Te inteleg bine, nu trebuie sa-ti faci griji. Poate reusim sa ne vedem macar in vara asta.
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Vivela felicitari pt achizitie, sa iti traisca si sa fie low maintenence ![]()
Eu una nu as vrea pisica, sunt mai inclinata spre un catel dar cand ma gandesc sa il scot la plimbare iarna la 5 dimineata imi piere cheful. Si sotul ar vrea dar eu i-am zis ca daca vrea trebuie sa aibe si grija de el. Aici nu poti avea un animal asa oricum. Trebuie inregistrat la veterinar, trebuie sa ii faci asigurare de sanatate si de daune,etc.
In orice caz multa bafta :)
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10