Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 18
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Karli sa iti traiasca nepotica
Vivela Andre nu mai are febra si e bine. Mai are cativa muci dar nu-i bai. Raceala cred ca mi-a dat-o mie ca sunt cobza.
Catarina e si ea mai bine doar muci in rest totul bine.
Eu mai am putin si vin in Romania asa ca fac liste si listute cu ce trebuie sa am la mine. Ce sa nu uit , etc. Saptamana viitopare ma duc la ambasada sa ii fac certificat de nastere romanesc lui Andre.
Ma pregatesc sa o iau pe Catarina sa o duc la o plimbare ca nu pot sa stau in pat sa bolesc, nu am timp.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
un alt site in genul celui dat de Mychy ieri, doar ca mai comic
. am murit de ras la unele explicatii:
http://drweather.wordpress.com/
Stefania, sanatate multa
.
Traiesc in Orasul Alandala
Luna1 spune:
Mychy casuta e pe marimea noastra, are 4 dormitoare, 3 duble si 1 single de o persoana, deci cate un dormitor de caciula la copii, unul noua si unul mamei sau vizitatorilor in general. Abia astept sa ma mut. Cel mai mult imi place ca vom aveam baia noastra "en suite" cu intrare din dormitorul nostru. Asa ca scap de chiuvete si oglinzi pline de amprente macar la mine in baie. Cel putin sper.
Insa compromitem in bucatarie care va fi mai mica, in rest totul e mai ca lumea, curtea mai mare, copiii nu vor mai imparti acelasi dormitor, asa ca jucariile Adelicioasei nu vor mai sta imprastiate prin toata casa ca acum.
Vivela mie nu mi-a fost dor de voi ca v-am citit oricum zilnic.
Insa cu scrisul stau mai prost, nu prea am cum prea des de la serviciu, imi propun sa intru seara de acasa, si apoi acasa nu pot si tot asa.
Dana cum mai e cu mutatul? Ati gasit ce va place?Mie mi-e groaza de mutat ca aici sunt cu capul astia. Nu iti dau mai multe zile sa te muti, iti zic data si tu in ziua aia te muti, nici mai devreme nici mai tarziu. Adica o sa fie debandada la noi ca intr-o zi nu le putem face pe toate, si montat paturi si despachetat.
violetan spune:
Bai, karli, nebuna mai esti!
Da' un' ti-a venit faptul ca cand
zic "exceptie" ma gandesc la tine??????
Hai ca gatesc, as mai fi scris da' n-am timp, va dati seama ce socata am fost daca am intrat doar ca scriu asta.![]()
Va pup pe toate, inclusiv pe karli. Nah, acu' e mai bine? ![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
Luna te- as minti sa- ti zic ca- i usor cu mutatul dar te vei descurca. Si noi in prima zi am montat prima data paturile copiilor si apoi Dumnezeu cu mila. A fost mai dificil fiindca in ap asta am avut chiriasi si am vrut sa- l zugravim, am schimbat si gresia si faianta din bucatarie, deci am facut si smotru.
Eu mi- s un pic suparata ca Dariei i- a iesit la exudatul nazal stafilococul auriu si trebuie sa o mai tin acasa. Plus ca noua dr se tot uita azi suspect la mine ca si cand nu sunt eu capabila sa- l diversific pe bebe. Pai daca el nu vrea nimic, nimic decat lapte. Cum simte ceva pe limba incepe sa planga, ce sa- i fac? Nu vrea si pace. Colac peste pupaza cica ar avea si picior tal valg. Numa bine ca toti pediatrii ortopezi sunt plecati la nu stiu ce congres si trebuie sa astept pana pe 12 pt a mi- l vedea cineva de specialitate.
Ei dar trecem si pestea astea. Timpul le rezolva.
Karligutza m- ai binedispus cu mesajul tau. Sper ca sunt bine sora si nepotica. Te- am sunat o data, candva dar nu ne- am nimerit. Te pup si eu.
Vio ce ai gatit? ca stiu ca tu faci de- alea rare. Poate ma mai inspir si eu.
Vivela chiar o sa iau si eu o nuca de cocos cand ajung in market. Langa mine am piata timpuri noi si nu va zic ce preturi au astia. Kg de banane 9 ron. morcovii, 4 ron, toate- s duble.
Apartament inca mai cautam. Cu programul asta prima casa, au si speculat agentiile si au saltat cu 10-15.000 preturile. Acum s- a terminat si chiar sunt curioasa cum vor evolua preturile. Ala la etajul 8/10 de care va spuneam ca avea wc cu sfoara, el nu- l vinde insa de la 120 a saltat pretul in anunt la 125. Inexplicabil. Chiar il urmaresc din curiozitate acum.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
karligutza spune:
'na seara cum ar zice Vivela (na ca acum spun ce mi-a ramas intiparit in creieras despre Vivela... va iau pe rand cu citatele
)
in alta ordine de idei... multumesc fetelor pentru urari si ganduri (Cristina, Luna, Stefania) ce e mai important e ca nepotica mea se lasa asteptata si o chinuie rau pe maica-sa! sta in travaliu (adevarat/fals) de aseara cam pe la aceeasi ora daca nu cumva mai devreme... ideea e ca s-ar putea sa mai dureze cel mult pana maine dupa pranz... asa au aproximat doctorii: inca vreo 14 ore??!!
macar bine ca s-a hotarat sora-mea la epidurala ca nu mai poate si o inteleg! eu dupa 17 ore de travaliu eram praf! norocul meu ca in RO au hotarat rapid o cezariana de urgenta si uite asa eu am scapat mai ieftin, dar sora-mea saraca e terminata si fizic si psihic cred... Luna acum intelegi de ce nu a apucat sa-ti raspunda la mesaj... nu te supara pe ea
si nu intra la idei ca nu ai de ce, saraca abia vorbea azi pe la 5 dupa amiaza, era nedormita, sleita de puteri, ce sa mai... abia mai gafaia saracuta! dar na, ambitia ei sa nasca si ea PERFECT NATURAL. Insa am impresia ca a acceptat abia acum cateva ore sa ii puna epidurala. (editez, fix acum am primit sms ca i-a pus epidurala si brusc a devenit mai "happy" si incearca sa doarma putin; doctorii de acolo vad ca sunt tare precisi - au dat un nou termen de 12 ore
) Deci poate in noaptea asta sa se petreaca minunea, cel tarziu maine pana in pranz. Abia astept... deci bebelina n-a vrut sa iasa nici in martie cum se gandea sora-mea si nici de 1 aprilie (a pacalit-o zdravan pe maica-sa cu travaliul de ieri incoace
).
Mychy, Cristina da, m-am angajat in sfarsit si eu si fix cand mi-am gasit de munca mi s-au mai facut 3 oferte de angajare ca nu mai stiam nici eu ce noroc a dat peste mine... dar deja acceptasem aici unde sunt acum si sunt foarte multumita. Am scapat de depresia ce ma pastea de dupa colt, caci zau ca daca mai stateam mult acasa o luam razna..... chiar aveam un sentiment acut de neputinta si de 'de toate'!
acum usor usor imi revin si sunt 'OU KEY' cum ar zice americanu' ![]()
Vio
am o vorba sa-ti mai spun... doar ca vreau ca sa te sun! iaca-ta sunt si talentata la poezii in miez de noapte! nu mai stiu daca ti-ai pastrat numarul de telefon sau e cazul sa ne scriem o scrisorica privata pe aici ca sa mai facem schimb de numere o data. VVV (vorbim, vedem, violetan
)
pupici.... imi pica ochii in gura de somn.... maine (adica azi) cred ca dorm pana la loc comanda!
zzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
violetan spune:
Neata si hai la cafea ca plec si ma intorc dupe pranz. Bai, s-a auzit??? Desteptaaaa-rea! ![]()
Karli, nastere cat se poate de usoara surorii tale!
Am acelasi ne de telefon, deci putem vorbi. 
Danuto, da, asa raritate de haleala ce-am executat io ieri rar intalnesti. Ia pune mana si noteaza ca n-am timp si nu stii cand ma mai prinzi assa dispusa sa sheruiesc
o reteta rara. Deci:
Se iau 5 cartofi mari. Se curata de coaja. Se ciopartzesc in stil pai. Se pune tigaia pe foc. Cand se incinge uleiul se adauga paiele alea. Cand s-au aproape ars te simti si ii iei iei de pe foc. Se arunca doua oua in tigaie pana se holbeaza sasiu la tine. Se iau si alea odata si odata de pe foc si se pun in poala barbatului ca sa aiba ce manca (cu mana) in timp ce se chiombeste la romanii ARE talent. Intre noi fie vorba nush ce cauta in gradina altuia, cand, vezi bine ce romanca talentata la gatit (si nu numai
) are in pridvor.
Am mai executat si o supa de rosii cu gris, dar grosu' se intampla azi, dupa ce ma intorc de la cimitir (se fac 5 ani de cand a murit tata, Dumnezeu sa-l iette) si ma duc sa impart. Nush daca e deschis sa-i prind pe aia sa le platesc si taxa pe nemurire.
Adica mai prestez ardei umpluti si mazare cu pipote. Nush de ce nu-mi mai vin idei, sunt f obosita, m-a acaparat titanu' asta complet. Cred ca sunt nebuna. Ieri mi-au picat ochii pe copiii aia talentati pe care ii cheama titanii si toata seara imi cocea mintea diverse metode de promovare reciproca. Cred si io ca maximul de sclipire inteligenta culinara au fost cartofii prajiti.
Hai, va cam pup ca tre sa plec da revin io si poate da naiba si va gasesc tot la pagina asta sa vedeti ce iese. Io mi-am facut datoria si v-am zis.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
Vio
sa va fie de bine.
Mazare cu pipote suna bine.
Plecam la tara sa mai duc un rand se sacosi si sacosele cu ce nu prea folosesc. Cand Doamne oi fi strans atatea. De oale si cratiti nu mai zic.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
'na ziua ![]()
e bine sa fii retinut de popor macar cu o vorba ...
eu am pe foc o plictisitoare ciorba de pui. imi face cu ochiul si mie mazarea cu pipote, se va presta cat de curand. Vio
. am retinut si reteta sheruita, NU se va (mai) presta curand
, ca al meu nu se uita la romanii isi dau talente
.
dana, si pe mine ma ingrozeste mutatul, eu ma iau cu mainile de cap si cand tb sa plecam undeva cu totii (=dus scaune de masina la masina, haine de schimb, carut, jucarii & stuff). dar cand m-oi apuca sa impachetez cred ca o sa innebunesc.
stafilococul auriu - din cate mi-a ajuns mie la ureche - cica il au multi, iar doctorii se impart in doua: unii care cica sa-l tratezi si unii sa-l lasi in pace. cica oricum nu prea trece, noroc ca se convietuieste bine mersi impreuna cu el.
s-a terminat cu prima casa? pai tocmai ce citeam ca programul continua, in alte conditii, adica si daca ai o locuinta de max. 50mp poti sa accesezi credit. deci nu se termina deloc, ba conditiile sunt teoretic mai relaxate.
Carla, a fost Saby la noua gradinita? ii place?
karli, sper sa fii matusa deja. uau, asta da pacaleala de 1 aprilie, nasol cu travaliu asa lung.
bafta cu serviciul, promovari rapide si banoase!
Luna, deci nu ti-a fost dor de noi 
. da' nu mai sta in umbra, iesi si tu la soare, ca uite ca a venit (cica) primavara.
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Karli, felicitari pentru nepotica! Probabil ca deja s-a nascut. Felicitari si pt job, vezi cum se asaza toate? Asteptam si vestea cu bebe 2.
Vivela, Saby a ajuns la noua gradinita doar pt micul dejun, apoi au plecat la ferma animalelor (adica am dus-o eu cu masina si acolo am lasat-o cu copiii) si s-au intors la masa de pranz. Vedem de luni ce inseamna concret o zi de gradinita. Deocamdata totul pare foarte ok, dar asta nu inseamna ca nu pot aparea surprize neplacute pe parcurs.