NErecomandare Hollywood Agency

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Nilufera, sa stii ca eu i-am facut copilului meu 3 randuri de poze "profi", la fiecare aniversare. Daca fotograful se pricepe, copilul nici nu simte ca e pozat. Din contra, al meu s-a distrat foarte bine si il pomeneste mereu pe nenea. Dar nenea fotograful a venit acasa, s-a coborat la mintea lui, s-au jucat cu masinutele, cu baloanele ramase de la ziua lui, au mancat impreuna biscuiti etc. Oricum, nu avem nicio poza traditionala, in pozitiile clasice, ci doar instantanee neregizate. Daca gasesti un astfel de fotograf, merita! La studio nu am incercat sa mergem, tocmai fiindca m-am temut ca il stresez inutil. Pozele pe care le facem noi, parintii, nu ies ca ale fotografului, oricat ne-am straduit...de, fiecare cu meseria lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ii inteleg supararea lui Teesh, si pe mine m-ar fi enervat si as fi reactionat la fel, poate chiar mai rau.

Pe de alta parte, faptul ca agentia a intrat pe forum ca sa raspunda mi se pare de bun simt si de apreciat, chiar daca e cu intentia de a nu-si pata numele si a se promova in continuare. Eu apreciez orice incercare de remediere a problemelor care apar, cu siguranta, in orice domeniu si ii felicit sincer. E o dovada de maturitate si de intentii serioase de continuitate.
P.S. Ca sa nu-mi iasa vorbe, nu lucrez la agentie, nici macar in domeniu.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Benevola spune:

Am fost si noi. In ceea ce priveste primirea, toate bune si frumoase, fetele super dragute cu noi si cu copiii, jucarii, muzica, etc.

Partea proasta e ca ne-au purtat de doua ori pe drum, sub pretextul ca "am castigat castingul", fara sa ne spuna care e de fapt scopul lor: sa-si vanda serviiciile de promovare la un pret - cred eu - exagerat (in jur de 1300 RON) Asa ca, vorba lui Badea, "Bine, pa."

Am scris aici ca sa nu mai piarda si altii timp si benzina degeaba.

Va urez multa minte-n cap, ceea ce ne-ar mai trebui si noua :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns domnpopescu spune:

Aveti mare grija cu asa zisa "hollywood" ... sunt niste smecheri care vor doar sa va ia banutii si atat! nimic mai mult!
Va imbarliga sa PLATITI pt o sedinta foto a micutului si dupa o sa auziti povestea cu "va contactam noi" ... mersi si la revedere
Asa ca AVETI MARE MARE GRIJA unde va duceti micutul

Mergi la inceput