Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Nana multam de retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

[quote]citat din mesajul lui aly_

Buna dimineata! CAFEA PENTRU TOATA LUMEA

Taty-ana mersi de raspuns Felicitari pentru dintisor. E primul?

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

[/quote]Neata!
Bem,bem cafeluta,ca's treaza de la 6 jumatate
Doamneeee ce baiat matinal am

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Cris si noi tot la 6 jumatate am facut ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

am si eu o nedumerire: de ce asteptati felicitari pt iesitul dintilor?? munciti din greu la ei?
eu inteleg entuziasmul, dar chiar "felicitari"?? poate sa fac vreo afirmatie de genul : "cred ca e haios/dulce/frumos/dragalas X cu dintisori", dar felicitarile eu prefer sa le pastrez pt ocazii mai deosebite (aniversari, performante, etc.).

daca aveti rosii, puteti sa dati, pe criza asta eu le primesc .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Cris si noi tot la 6 jumatate am facut ochi

09.06.2010

Si la cat o culci din nou?

Chiar:cate ture de somn au copilasii vostrii ziua?
Sebi cand se trezea la 8 avea 2 ture de somn bune,de la 11-13 si de la 16:30-18:00,iar noaptea de la 22 la 8 cu o trezire la 3.
Dar acum ca se trezeste la 6,la 9:30-10 i se face deja somn,doarme pana pe la 11,si mai baga odata somn de la 14-16,iar seara la 19 deja e rupt,dar daca il culc atunci la 21 e in picioare si nu mai adoarme pana la 1 noaptea.

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

LENA felicitari pt dintisor!

In legatura cu felicitarile subscriu la cele scrise de Rocsy,abia astept sa se dea startul pe 25 cand primele floricele vor implini PRIMUL ANISOR

Fetelor,am si eu o intrebare: Eliza se ridica de vreo saptamana in picioare dar dupa un timp uita sa se tina ,isi da drumul pe spate si cade in gol.S-a intampat de cateva ori si acum am asa o frica ,cum o vad ca se ridica merg si stau in spatele ei.Dar mai e o problema ,acum se ridica incontinuu nu mai vrea deloc nici in fund,nici de-a buselea cum o pun pe jos cum top se agata de ceva si se ridica,deci alceva nu mai fac decat sa astept in spatele ei.Mai sunt bebei care fac asa?????

09.06.2010

:)) cred ca fiecare am trecut pe acolo, sau vom trece
dar e doar o perioada... si apoi se va lasa frumos in fundulet nu se va mai arunca in neant
eu aproximez maxim o saptamana
insa de stat in spate...asta fac de 2 luni, cum se ridica undeva cum ma duc sa-l securizez..mai ales daca e obosit caci atunci e predispus la accidente

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

nana nu i-am dat inca nici o curmala(am incercat sa evit cacofonia;)) )
dar de abia astept... ma gandesc la continutul de fier(am si eu un fix cu asta)
ieri i-am luat caise deshidratate si azi i le servesc
uite aici un site superb http://diversificare.ro/retete/2011/03/avocado-cu-hri%c8%99ca-%c8%99i-fructe-uscate-dupa-8-luni/
imi plac pozele si retetele
multumesc pt retete
vivela eu vreau felicitari ..ca si nana(cred) si lena felicitari Bia
de atata timp asteptam un dinte de nu ne-ar strica si niste majorete :))))
onana si eu vreau sa aflu mai multe despre gradinite mai ales despre montessori
am cumparat si eu cartea Mintea Absorbanta si e minunata
cris Matei are 3 somnicuri pe zi...2 de o ora jumate si unul de max o ora
apoi adoarme pe la 22.30 pana la 7
aaaa si mai am un gand
oare nu ar trebui sa scriem pe mail-ul comun parolele de la celelalte conturi? sa nu ne mai ametim in ele

iar legat de conflicte...mai fetelor sa multumim lui Dumnezeu ca avem pruncii sanatosi si sa ne rugam pt cei bolnaviori
chiar nu cred ca e loc de orgoliu

Mergi la inceput

Vero

Cris Eliza doarme de doua ori, de la 9 -10,10.30 si de la 14-15,15.30.Iar seara la 8,8.30 adoarme si se trezeste o data sau de 2 ori,bea ceiut si din nou nani. In noptile mai putin bune ne chinuim si cate o ora sa readormim.Dar eu niciodata nu fac din noapte zi ,adica nu aprind becuri,nu ne jucam mentin o atmosfera propice readormirii.

Mergi la inceput

fetelor...mai am 2 nelamuriri
1.pot sa- dau lui M lapte de soia bio?(mai nou e alergic la proteina vaca)vreau sa-i dau intre mese.
2.pot sa-i dau nuca de cocos/lapte de cocos?
editez
3. are civa cartea Bolile copilariei - Preventie si tratament
e de folos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza mamici......

azi nu prea am ce sa spun, decat ca nu au mai chinuit-o mucii pe draga mea tony.....dar eu huhurez am stat toata noaptea

FLORY BLANCA ITI MULTUMESC PT URARI......si da...mai avem o gramada, iar vanzarea terenului ne tine pe loc din pacate.
CRIS MERCI MULT IUBITA ESTI O DULCE
CARLA ITI MULTUMESC PT URARE.....iti citesc blogul pt ca-mi place tare cum scrii....ma unge la suflet
TATYANA FELICITARI PT DINTISOR !!!! SI-TI MULTUMESC PT URARI... cont pe facebook ai.....sub ce nume?
ALY tony a mea se arunca-n gol....in pat e ok...dar sa vezi cum se aude cand se arunca ca placinta pe jos si da cu capul....plange un min apoi se arunca iar.faza e ca i-am pus si o plapuma, dar tot degeaba la fel face, si la fel se loveste....faza tare e ca sunt langa ea....dar lor nu le trebuie decat o fractiune de secunda.stai linistita ca vor trece si momentele astea.eu una m-am obisnuit.....nu mai plang la orice cazatura....
OFFFFFF MAI VIVELA RAUTACIOASA MAI ESTI ....EU VREAU FELICITARI...CHIAR MA EMOTIONEZ TOATA PANA LA LACRIMI CAND LE CITESC.....poate la bebe2 o sa fiu si eu mai indiferenta asa, dar acum ma bucur pt orice...si sunt tare mandra de orice reuseste sa faca gaza mea dulce.

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput