Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noah si DOrian

ce plibarete sunteti..si ce liniste e prin zona

cica de miercuri incep ploile in toata tara sper sa pridem si noi macaro zi frumoasa de iesit..inca trebuie sa stam in casa

o duminca frumoasa si plimbari placute alaturi de bebei.
vreau poze cu voi si bebeii la plimbarica.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

La multi ani frumosi si sanatosi Noah si Dorian !!!!!!!!!

Multumim tuturor celor ce ne au felicitat ieri...

Noi ieri am plans f mult datorita durerilor de burta, colicilor cred.
Astazi speram sa nu sa se repete!!!
Azi am fost la bisericA am impartasit bebelusul si acu doarme
O zi frumoasa tuturor!!!

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Cica pe 19 martie ,luna va fi foarte aproape de pamant,va fi luna plina..si copiii mici,batranii si femeile insarcinate vor fi cei mai "tulburati"..deja imi este frica..
Vor avea loc catastrofe naturale majore..gen ciclon.tsunami,cutremur..etc
cine stie ce mai urmeaza.. DD sa aiba grija de noi si de buburuzele noastre

Bebelu -oare de ce n-o poti scoate daca este cald si nu bate vantul?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Cica pe 19 martie ,luna va fi foarte aproape de pamant,va fi luna plina..si copiii mici,batranii si femeile insarcinate vor fi cei mai "tulburati"..deja imi este frica..
Vor avea loc catastrofe naturale majore..gen ciclon.tsunami,cutremur..etc
cine stie ce mai urmeaza.. DD sa aiba grija de noi si de buburuzele noastre

Bebelu -oare de ce n-o poti scoate daca este cald si nu bate vantul?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

tunde eu sper sa nu fie nici o probl nici cu bebeii nici cu ce ne inconjoara. asa m-a speriat ce s-a intamplat in Japonia... uneori stau in pat si am impresia k e cutremur,,de cand cu astia.
nu stiu ce sa-ti zic...presupun k dc iesim, sa nu fie p undeva curent si sa o luam de la capat. k inca nu e vindecata de tot. mai avem cativa mucisori si tusim din cand in cand. nu asa urat k zilele trecute..dar mai e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salutare fetele.maaaai, dar toata lumea e pe afara vad.
al meu doarme de la 10 cu o pauza de papa si parturi
kk face cam pastos. exact ca mustarul si , cum zice tunde, lipicios...pup,pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare fetelor. Va mai amintiti de mine?
V-am citit, ce-i drept pe sarite si am gasit multe, dar multe lucruri interesante in discutiile voastre. Chiar de multe ori intram cu intentia sa va intreb ceva, iar voi chiar despre asta discutati si-mi luminati mie creierii
Noi suntem bine, cu bebe mancacios si colicios. A luat in greutate 1560g in 4 saptamani de la iesirea din spital
Ca tot discutati, eu ii dau la sfatul pediatrei doar vitamina D si niscaiva picaturi pt colici, care cateodata functioneaza, alte ori nu..
Marea mea problema e somnul.. Nu stiu voi cum ati facut sa-i faceti un oaresce program, ca mie i se pare absolut imposibil. El mananca la 2h-3h, cateodata chiar mai des..de vreo 2 saptamani cantitatea de lapte pe care o consuma la o masa nu a mai crescut, e in jur de 80-110ml, in schimb a scazut durata dintre mese Ce as putea oare sa fac? Sa-l infometez (in ideea sa treaca macar 3h) nu pot.. Sa-i dau ceai intre mese? El e alaptat, LP dam doar in caz de maxima necesitate.. Daca ma poate sfatui cineva in vreun fel sunt numai ochi si "urechi"
Monika, noi avem acneea bebelusului. Si mie mi-e ciuda de mor, dar stiu ca o sa treaca. Pediatrul ne-a recomdat crema hidratanta si atat. Eu ii mai pun cate o picatura de lapte pe obrajori..babisme stiu, dar parca se hidrateaza pielea.
Foxy-le si Eduard a avut punctulete albe in jurul nasului, au trecut de la sine fara nimic.
Deja m-am intins ca o placinta..
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Luiza buburuza mea nu avea nici un prog la papica.acu s-a reglat p timp d noapte. la 3 si 5. urm la 7. iar de la 7 e o mare varza...cand la oora, cand la 2 cand la 3. acu de ex mi-a dormit de la 10 la 3. si de la 3 sugr incontinuu.
eu nu am vrut sa ii bag ceai doar k sa ii scot o masa. lapticu e baza sidc ea vrea sa suga des, suge, dc vrea rar,la fel. deci..la cerere.
si te mai asteptam p la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Suntem si noi prin zona. Am fost la plimbare afara, dar si aici bate un vantulet deranjant. La soare e prea cald. Sunt 20 de grade, dar daca ziceti ca vin ploile...
Patrick mai nou cred ca s-a saturat si de carucior, ca sta ce sta cu ochii mari, dar apoi il apuca plansul. Daca-l luam in brate e totul perfect !
Iar noaptea "migreaza" la el in patut - eu il pun de-a lungul, peste 2 ore cand ii dau sa pape, il gasesc de-a latul!
Va pup!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Am venit si noi de afara. Am fost la o terasa ca asa a vrut tati(avea chef de bere). Stef a dormit dus aproape 3 ore, nul-a deranjat nici muzica, nici vorba, nici macar masinile care treceau pe strada. La trezire a inceput sa maraim ca ii e fomita si am venit acasa sa papam ca era incotosmat si nu ii convenea pozitia.

Laura_luiza Stef are program de papa numai noaptea(si ala variaza cate odata) in jur de ora 1 si ora 4, apoi la 6-7, iar pe zi cand are chef(in general la 2h)Si eu ii dau LP doar in caz de forta majora(cand nu prea mai am eu cand mananca el prea des).

Eu sper sa nu se strice vremea ca am chef sa ies in fiecare zi cu el afara, ca tare bine ii face.

Luna e aprope de pamant chiar de ziua mea.Sper sa nu faca piciul figuri chiar atunci.
Sincer nici nu vreau sa ma mai uit la tv sa vad ce sa intampla in Japonia ca ma deprima.De vineri nu ma uit decat la filme la tv.
Pupici

PS: La multi ani!!!sarbotoritilor de zilele astea ca am tot uitat.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? Noi am fost in parc cu vecina, ea are bebelina de 2 saptamani.al meu a dormit de cand l-am pus in carut pana am ajuns acasa...radea tacsu de el ca in loc sa se dea bine pe langa bebelina, el doarme bustean !
monica eu i-am dat vigantol de la 2sapt, si asa au facut majoritatea fetelor din cate stiu.
bebelu ce nasol ca nu poti sa iesi afara...aste e, decat sa raceasca buba iar,mai bine lasa. fetele !
tunde am auzit si eu de faza cu luna...sper sa nu fie asa,sa nu fim afectati nici fizic ,nici psihic !
Mama ce e la aia in Japonia...fereasca Dumnezeu, imagini cutremuratoare intr-adevar !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput