Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Abramburika felicitari ! Sa ai o sarcina uoara!!! De vreo 2 zile copilu plange in reprize de cate jumate de ora intruna. Pur si simplu nu mi dau seama ce poate sa aiba.Voua vi s a intamplat asa? Sa planga asa mult fara sa stiti de ce? Cumnata mea spune ca, cand incepe sa vada mai bine plange asa inexplicabil si e f agitat. Parca nu pot sa cred ca asta e cauza. Sper sa ma primeasca dr luni ca trebuuie sa ne faca si vacinul. Pana acu ii dau doar vitamina D, care am inteles ca e tot una cu Vigantol, cate 2 picaturi. Sa vedem poate ne da si calciu. mami fericita cu Stefan 12.01.2011 Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
si al meu are mom de genul dar nu plange chiar o juma de ora incontinuu. Vad ca sunt nascuti in aceeasi zi
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
maimutzica10 spune:
Salutare mamici de buburuzici,
hop si io dupa 2 zile lipsa totala; am fost pana peste cap, s-a operat tata si e la noi (menisc si ligamente busite, acu e imobilizat in pat 2 sapt); deci am bebe mic, bebe mare (tata) si bebeloi (al meu), sunt rupta de obo.
azi am fost cam 2 ore afara, sper ca n-am exagerat; numai ca dupa ce ne-am intors in casa, a mea avea niste ochi maaaari, nici gand sa doarma precum ai vostri ![]()
ma duc sa cetesc din urma, sper sa apuc
va pupacesc!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
missmj spune:
Apar si eu dupa 2 ore de stat la lumanare singura in casa...de fapt, cu barbatelul andrei !au oprit astia curentul in toata zona! ma declar TOPITA ! am vorbit cu el, si daca nu mi-a gangurit intr-una, si se alinta, se pisoia asa, agu,abu,aiiii ! sunt total

! pana sa il am pe andrei ziceam ca soata e iubirea vietii mele...s-au schimbat lucrurile intre timp !![]()
![]()
![]()
Acum se cam maraie ca l-am lasat sunig ! ii place sa vorbeasca cu mami ! am ratat baia asta seara, ce sa fac,daca nu am avut curent.asta e, bagam rapid o spalare la chiuveta si gata !
V-am
! noapte buna 
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
micki_mica spune:
Marturii pentru botez? Brose crosetate manual? Raspund cu drag, dar rog PM (am pitic atomic).
Mami a lui
Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
Mayane spune:
Neatzaaaa!!! 
La multi ani sarbatotitilor de ieri - Yanis, Lukas, Andrei, Mihai, Stefan - si celor de azi - Noah, Dorian - sa cresteti maricei, frumusei si cumintei! 
Noi am fost ieri la prima noastra plimbare, mami si tati au impins tare mandri de carucior
Darius a dormit toata plimbarea. Mami abia asteapta sa repete isprava. La intoarcere toata lumea a mancat si s-a patucit 4 ore fara pauza. Daca nu suna telefonul, poate mai dormeam ![]()
O zi superba tuturor va dorim! 
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
luciact spune:
neata

am fost si noi ieri in parc, ce bine a fost...
de abia astept sa mergem si azi
o zi insorita sa avem

alinushali spune:
Buna mamici si buburuzele
Pufoasalaura si eu am folosit Nan, dar l-am schimbat cu Milupa si acum face kk in fiecare zi.
Sa aveti o zi superba
un
si o
pentru fiecare mamica
Noah si Dorian
la cat mai multe lunitze
Eu raportez o matza alintata care este ffff maraita, afurisitzi de colici
, eu un pachet mare de nervi si cred ca il spanzur pe colegul de camera
, ca nu vrea sa stea cu fii-sa sa prind si eu 2 ore de somn legate.
Edit: Cred ca am sa-l pun sa plateasca chirie, ca si asa nu e niciodata acasa.
Alina, mami de
Maria Raysa (17.02.2011)
missmj spune:
Neatza si de la noi !
La multe lunite bebe Noah si bebe Dorian !
Abia astept sa ies afara!
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
monika_bt spune:
Ce fac fetele??
Noi amanam iesirea de azi ca bate un vant rece desi temperatura e ok...Poate maine.Azi servim doar geamul.
Voiam sa va intreb: voua de cand v-a dat medicul de fam Ca si vit D? Ca pe mine nu m-a chemat la control inca si deja avem 3 sapt trecute...Mama spune ca trebuia sa-mi dea de la 2 sapt...Voi ce spuneti/?S-o iau de gat sau nu? ...pe dr., bineinteles!![]()
In rest,binisor...E soare, primavara...

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
florintunde spune:

DORIAN SI NOAH 
LA MULTE LUNITZE BARBATZEILOR

BUNA DRAGELE MELE

presupun ca ati evadat la caldurica prin parcuri![]()

ohh yess..hai caldurica ,hai primavara

Si noi am fost afara pe terasa mare..super fain ..nu-i curent si soare la maxim..a dormit mandrutza o ora jumate..si de la unu de cand am adus-o inauntru inca sforaie

Sa aveti o duminica superba
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!