INSEMINARE 76
Raspunsuri - Pagina 20
rammy_79 spune:
Buna Marina,
Am incercat sa-ti trimit mesaj privat cu ID-ul meu. Nu stiu in ce masura am si reusit, de aceea te rog sa-mi confirmi tu.
Te pup si abia astept sa vorbim.
rammy
15+
alexa78 spune:
Carmen, ma bucur ca e mai buna spermograma.
Ti-a zis dr. U sa iei Clexane, sau iei tu? Mie mi-a zis sa incep Clexane de la test pozitiv, atunci imi va stabili si doza. Dar nu sunt prea multumita, mai ales ca ambele sarcini le-am piedut destul de redede, pana in 6 saptamani. Asa ca o sa duc iar la ea in ziua 2-3 de ciclu, cand fac si eco. O stresez pana primesc clexane. Nu vreau sa iau de capul meu, ma gandesc ca si doza conteaza.
Legat de tratamentul pt. trombofilie, eu iau ce mi-a dat dr. U, chiar daca e cam mult. Ma gandesc ca stie ea mai bine, ca de-aia e hematolog.
Poate facem impreuna inseminarea.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
QiaoBing spune:
alexa am fost aseara la dr gineco si am stabilit ca facem totusi IA. eco a zis ca nu e nevoie pana in z8. i-am amintit de mutatiile mele si de faptul ca la sarcina trecuta am inceput cam tarziu Clexanul si de data asta mi-a zis sa incep odata cu stimularea. pana acum toata lume aimi zicea sa-l incep numai de la test pozitiv, asa ca stau ceva mai linistita ca am macar acordul dr gineco pt el. o sa incerc sa ajung la dr U sa vad daca raman la 0.4 sau trebuie alta concentratie.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
rammy se duce si sotul la androlog maine. dr a zis s-ar putea sa fie ceva temporar, dar ca mai bine sa ia masuri. oricum, bine ca sunt suficienti pt o IA.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt