INSEMINARE 76
Raspunsuri - Pagina 19
alexa78 spune:
Fetelor, ce e linistea asta pe aici? Nu mai face nimeni inseminare in perioada asta? Sau nu asteapta nimeni cu sufletul la gura rezultatul?
Aruam, tu ai facut analizele de trombofilie? Ca daca sora ta are probleme, exist#259; probabilitatea sa fie ceva si la tine si cred ca e mai bine sa stii din timp.
Albulaura, cand incepi tratamentul cu gonal? Sa fie cu noroc de data asta
QiaoBing, 3 doctori (2 de la Giulesti si unul de la Medlife) mi-au recomandat eco in ziua 2-3 in luna in care fac inseminare. N-am intrebat niciodata care este rostul acestei eco. Primul dr . zicea ca vrea sa vada daca a ramas vreun folicul din luna anterioara.
Carmen, tu cum mai esti? Cum a fost spermograma? Ce faceti in continuare? Sper sa fie totul bine
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
alexa78 spune:
Eu i-au tratament pentru Streptococ si Candida si apoi trebuie sa repet culturile din col. N-am avut niciodata asemenea probleme, nu stiu cum am "reusit" sa iau asa ceva. Daca scap de ele, in luna mai fac si eu inseminare.
alexa78 spune:
Macarie, imi pare rau. Data viitoare va fi bine
aruam spune:
Alexa inca nu am facut analizele de trombofilie o sa le fac dupa Pasti. Dupa ultima IA am vrut sa fac o pauza sa mai uit de toate ca m-am cam saturat de analize si investigatii pana peste cap, in plus sunt si foarte scumpe si nu prea stau bine cu finantele.
Sper sa scapi cat mai repede de streptococ.
Bafta multa !
in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta 
QiaoBing spune:
alexa78 am fost azi la dr dar dupa 2 ore de asteptare am plecat - era intr-o interventie si nu stia nimeni sa-mi spuna cat mai dureaza. ma duc iar diseara. sper sa nu uit sa intreb.
pe noi ne-a pocnit alta veste. sotului i-a iesit de data asta spermograma cam in pioneze, adica teratozoospermie severa - 14% forme normale. anul trecut a facut 2 si ii iesise normospermie si chiar am si ramas natural. aveti idee, mai pot sa fac IA sau o sa trebuiasca FIV ?
parca nu ne vine sa credem ca din octombrie pana in aprilie e o diferenta asa de mare.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
rammy_79 spune:
QiaoBing - nu te dezarma.
Am fost in aceeasi situatie. Sotului meu de abia la a 3 a spermograma i-a iesit teratospermie (20% forme normale). Am ramas din prima inseminare.
Dar inainte de IA, sotul meu a fost trimis la urolog. Ne-a spus foarte clar ca nu exista tratament pentru asa ceva, dar ca putem pt o per foarte scurta de timp sa incercam sa amelioram situatia.
Inainte cu o luna de IA, sotul meu a urmat tratament cu antibiotic (destul de puternic), pt 2 sapt. La inseminare a fost super ok.
Oricum urologul ne avertizase ca nu ne garanteaza nimic, ca depinde de la organism la organism si ca tb sa actionam repede, pt ca situatiile de genul asta se detelioreaza pe masura ce inaintezi in varsta. Cam asta e povestea noastra.
Daca ai ceva intrebari, iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Pupici si nu descuraja.
rammy
8+
rammy_79 spune:
QiaoBing - am uitat sa schimb semnatura....acum avem 15+ saptamani si tot crestem. Iti urez sa ai parte de acelasi lucru in curand :)
rammy
15+
QiaoBing spune:
multumesc mult rammy. sarcina usoara in continuare.
Eu pun totul pe seama stresului. cu sotul am ramas natural de 2 ori pana acum, dar ... nu a fost sa fie.
oricum, atata timp cat ai lui gigei mai misca si sunt inca cu milioanele intregi la cap, eu zic ca stam bine din punctul lui de vedere. de mine imi fac griji, sunt cu tic-tac-ul in ureche, am descoperit si trombofilia. Ufff.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
MARINAENACHE spune:
Ola rammy felicitari pt bebei si ma bucur ca sunteti bine
lasa-mi si mie id ul tau pe private sa mai vb k tu stii mai multe ca ai 2 sapt in fata noastra ![]()
pup
| Citat: |
| citat din mesajul lui rammy_79 QiaoBing - am uitat sa schimb semnatura....acum avem 15+ saptamani si tot crestem. Iti urez sa ai parte de acelasi lucru in curand :) rammy 15+ |
13+
Unde.s 2 puterea creste 
18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
carmen_ch_12 spune:
Alexa, spermograma a iesit mai bunisoara, dar nu vreau sa ma bucur prea tare, ca acum a racit si sper sa nu scada iar ca la inseminarea trecuta...
Am fost si la Fundeni, daca data trecuta mi-a iesit LA(APS) negativ, acum mi-a iesit pozitv...dr. U. era cam ocupata si n-am putut s-o intreb de ce s-a schimbat.
Incerc sa nu ma stresez f. tare cu toate heterozigotele mele...ce sa-ti mai spun ca dr. Moisa a zis ca e prea mult tratamentul dat la Fundeni, sa nu mai iau, mi-a mai dat si ea sa iau cate ceva, dar le combin, ca nu vreau sa risc...
Mi-am cumparat o cutie de fraxiparine de 0.4(n-am gasit clexane decat de 0.3) si din momentul cand fac urmatoarea inseminare o sa ma injectez
...sunt in ziua 24 si sper sa nu vina mai devreme de 27, la cum ma doare mijlocul.
Sper sa-ti treaca repede si sa poti face si tu inseminarea in mai(poate ne intalnim).
O zi buna tuturor va doresc...eu plec la scarbici...
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS