Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

arianna sunt multe de care trebuie sa ne fie frica nu numai sistemul sanitar care intr-adevar e jalnic. Sa nu crezi ca celalalte "sisteme" sunt mai ok, nimik nu merge bine la noi. Nu sunt crese, gradinite, sistemul de invatamant e la pamant ca noi nu stim sa investim in "viitor", noi investim in borduri si telegondole. Avem magazine cu etnobotanice ca fac profit mai bun decat magazinele bio... domn' Pinalti vrea taxa pe sanatate si exemplele pot continua. Asta e tara noastra si asa va fi mult timp. Cu toate acestea cred ca cine vrea sa munceasca inca o poate face si in Romania...mai greu dar se poate.
Era o vorba..."vreau o tara ca afara!"
Anyway...in drum spre PN va astept la o cafea la BC

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

ne-am intors de la plimbare, frumos, frumos, putintel vant, dar e ok! am papat(cred ca i-a placut afara ca a papat treaz si destul de bine) acum e in jumperoo dar nu mai topaie ci naalizeaza jucariile!

Anca, eu credeam ca voi aveti la spate la ceafa, dar la noi petele sunt pe cap, mai sus de ceafa, aproape de mijlocul capului! nu stiam ca astea se numesc muscatura sau ciupitura barzei!

Arianna, pe de-o parte te inteleg, eu nu as putea sa traiesc in alta tara definitiv, as merge la muca, sa-mi fac un viitor, dar tot acasa m-as intoarce, si nu pt ca e bine in Ro, ca vb lui Idalis, lasa de dorit in toate sistemele, dar totusi...e acasa, aici sunt oamenii dragi, prietenii...!

Doina, de ce nu iesi si singura cu bb afara? eu doar singura ies si deja mi se pare floare la ureche! la inceput a fost mai greu cu imbracatul, urlatul, imbracatul meu, coboratul caruciorului, dar acum mi-a intrat in mana si ma descurc!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Arianna, iti doresc multa bafta sa gasesti jobul pe care il vrei daca te intorci in tara. Probabil ca ai motivele tale, de vrei sa revii in Ro. Ca si Tutz, si noi ne gandeam sa emigram, dar e ceva ce ne retine in tara, ca nu mai suntem asa convinsi.

Cat despre sistemul sanitar, poti rezolva relativ usor problema : abonament la o clinica privata, in curand mai toti romanii vor avea, sunt din ce in ce mai accesibile.

Insa ii dau dreptate lui Idalis : sistemul de invatamant e la pamant, iar eu, chiar daca am fetita cea mare la o gradi particulara de care sunt foarte multumita, nu sunt de acord cu scoala particulara din multe motive.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Adelina, cred ca din comoditate, sotul meu lucreaza in ture si m-am obisnuit sa iesim impreuna. Cred ca atunci cand o sa fie cald zilnic si o sa-l obisnuiesc si pe Matei, o sa ma mobilizez.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

arianna sunt multe de care trebuie sa ne fie frica nu numai sistemul sanitar care intr-adevar e jalnic. Sa nu crezi ca celalalte "sisteme" sunt mai ok, nimik nu merge bine la noi. Nu sunt crese, gradinite, sistemul de invatamant e la pamant ca noi nu stim sa investim in "viitor", noi investim in borduri si telegondole. Avem magazine cu etnobotanice ca fac profit mai bun decat magazinele bio... domn' Pinalti vrea taxa pe sanatate si exemplele pot continua. Asta e tara noastra si asa va fi mult timp. Cu toate acestea cred ca cine vrea sa munceasca inca o poate face si in Romania...mai greu dar se poate.
Era o vorba..."vreau o tara ca afara!"
Anyway...in drum spre PN va astept la o cafea la BC

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

....si eu vreau din tot sufletul o tara ca afara ...ca sa nu mai fiu nevoita sa plec printre straini...ms mult....eu am incredere ca o sa ne descurcam..macar o sa fim fericiti intr-un fel sau altul....nu ca aici....degeaba avem ani daca restul ne lipseste
Si cu siguranta cand ne intoarcem o sa ne vedem....o sa reluam leg pe net

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am fost si noi afara. Si aici e putin vant, dar e acceptabil.
Eu am o stare de...ceva din scutecele bebelusilor...vreau ceva si nu stiu ce vreau, as dormi dar nu mi-e somn, as manca ceva dar mi-e lene, si ar mai fi...sa fie din cauza ,,uratilor''care sunt prezenti a 5-a zi si nu dau semne ca vor sa plece?

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Suntem acasa, in sfarsit! Multumim din inima pentru gandurile bune, am simtit cum veneau in valuri-valuri
La multi ani, doamnelor! va uram cu intarziere si av trimitem cate un pupic virtual. Eu am petrecut 8 Martie cu cel mai dulce barbatel... locul a cam lasat de dorit
Spitalizarea a fost o experienta urata, slava Domnului Tudor a raspuns bine la tratament. Din pacate s-a adeverit banuiala cu infectia urinara, nu are simptome dar a iesit la analize. Acum imi cam vine sa ma bat singura ca am ales sa nu-l decalotez.
Ieri am facut febra mare si nu ma mai puteam tine pe picioare asa ca au decis sa ne lase sa plecam, dar mergem de doua ori pe zi la tratament si eventual aspirat. Ca exemplu de chestie ce te poate aduce in pragul dementei... la internare stiam ca in sectia in care ne-au bagat nu sunt cazuri de rotavirus, azi dimineata am aflat ca au aparut... internari cu rotavirus nu se faceau pe sectie... deci... de acolo au luat
Am citit intr-o dunga ce s-a mai scris, aveam multe de spus dar acum imi amintesc un singur lucru: ARIANNA, ce sa cauti draga mea in tara asta??? Nu stiu, poate in provincie o fi altfel, dar in Bucuresti e cosmar daca ai nevoie de spital.
Btw, am incercat variante alternative... La Medlife era 700lei pe zi, cu adeverinta de asigurat era 510lei... cam multisor, ce sa zic...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Adelina,Mari..stiu ca va fi greu,dar sunt cu gandul numai acasa....ce e drept poate sunt un pic egoista ca ma gandesc mai mult la mine decat la fata....aici suntem tratati ff bine in spitale,nu platim decat ceva simbolic dar macar ne simtim in siguranta....si mai mult ca sigur daca ne vom permite o sa apelam la o clinica privata,macar sa nu mai simt mirosul ala de pe culoarul spitalelor de mancare si altele....Asa ca daca inima mea vrea acasa asa o sa facem...asa vrea si sotul ca ne-am saturat de muncit pe aici si nu suntem deloc apreciati..ne-am atins scopul,ne-am incarcat caruta...e timpul so mai si stergem,daca nu o sa fie prea tarziu..fata creste si nu mai pot so mut de colo colo....sper sa nu gandesc gresit,dar niciodata nu stii ce te asteapta...si nu-mi gasesc locul decat acasa...am posibilitati sa plec si in Canada dar tot la tara asta de kk ma gandesc..ce sa fac...asta e

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Cat despre sistemul sanitar, poti rezolva relativ usor problema : abonament la o clinica privata, in curand mai toti romanii vor avea, sunt din ce in ce mai accesibile.

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Eu am sa ma documentez serios in privinta asta, nu e de stat la mana sistemului sanitar public bubos in cap!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Arianna chiar ai mare curaj sa te intorci in tara, nu zic eu ca nu e bine sa te intorci insa nu stiu daca e momentul potrivit acum...
somajul in floare, preturi mari, salarii mici
sincer, eu as plecam si maine...totul se naruieste aici

la multi ani sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput