LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

INAPREDA

SIMPLYANA
Sa fiti sanatoase fetelor si iubite mult de tot!!! Si sa iubiti si voi cu tot sufletul, fara retineri, si o sa vedeti cat e de frumoasa viata cand te daruiesti complet!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Adee, zi-ne ce mai face Ariana, ca de multa vreme n-ai mai venit la un raport. Eu mereu o admir pe Picasa, cand pui poze noi, ca, se stie, are zambetul meu favorit!

Cam de mult nu am mai intrat la raport Mai citesc din cand in cand ce scrieti dar pana sa scriu ma apuc sa fac altceva si uit. Ariana e o mica smechera pusa tot timpul pe ghidusii. Imi face capu calendar cat poate sa vorbeasca si cate pretentii are deja de ex are papuci preferati si daca vreau sa ii dau altii se cearta cu mine, ca nu ii plac papucii astia vrea aia negrii Stie cateva poezii, imi canta toata ziua Mos Craciun ...o adevarata distractie toata ziua.Ma dispera ca se loveste foarte des la cap, tot timpul are cate un cucui, azi de ex. in 10 minute si-a facut 2 cucuie care sunt mov si mari cam cat o moneda de 50 bani...dar mergem inainte, sanatosi sa fim. Va pupam Cand mai treceti prin Tg.Mures dati un telefon sa ne vedem.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

INAPREDA

SIMPLYANA

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

IAr petrecere....Ce misto. Tot intr-un dilaila... Sa traiti sa infloriti...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Intru doar sa va spun sa gatati cu trebile ca dau de baut
Numa' bine culcati pruncii si ne relaxam cu un pahar de vin, o felie de tort si ce-o mai fi.

Va multumesc pentru urari; mai tirziu putin o sa va raspund individual; acum musai tre' sa ne uitam la "To si Sisi" = Tom si Jerry

Pup you all.

PS. Tin musai sa o urez si aici pe Simpli: LA MULTI ANI, draga mea! Un prieten drag mi-a urat sa mi se implineasca DOAR cele care imi si sint de folos. Mi-a placut ideea. Mult. Asta iti doresc si tie

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Anaan, sarbatorire frumoasa va doresc
Ce mai face mamutul?

Novus, dodo si celor raciti si bolnaviori, multa sanatate

Simply, sper ca decizia voastra de a pleca din spain este gindita si ras-gindita... adaptarea e dificila oriunde, sper sa nu fie asta cauza (este un subiect la "generale", cu viata inafara romaniei, poate iti faci timp sa citesti)... mie mi-au trebuit 7-8 ani sa ma simt aici "ca acasa"

Ilink, felicitari pt sotiorul cel talentat

Mergi la inceput

Ina, acu servesc din toate, sper ca ai facut plinul ca io-s cam... consumatoare

Mergi la inceput

Ops, Floric, bine ca te-am vazut :) Cum stai cu cura? Si cu sala?
Io am ajuns la 56KG, nu m-am mai masurat pe nicaieri, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hop si eu la chef. Cu fondul sonor :

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Chato, nu e vorba de neadaptare, ca tot prin tari straine ne-om cauta norocul. Motivul este nivelul scazut de profesionalism si lipsa de know-how a firmelor de-aici in domeniul Mimiloiului. Inca mai avem 2-3 ani in care poate face ceva "performanta" si prinde o sansa. De "peste mare in balta mica" om avea timp cand om fi babaci . Asa ca poate revenim la batranete. La Cadiz.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna, fetele!

Noi am terminat petrecerea lui Luc si am venit dupa miros, ca si aici e de baut

Urez si fetelor nostre dragi Ina si Simply: La multi ani, sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi

Ina: l-am serbat pe Lucian mai devreme, ca am preferat sa fiu acasa, sa-i pot sa organizez frumos, daca incepeam munca sigur nu mai aveam prea mult timp de asta.

A fost tare bine la petrecere, copiii au fost cuminti s-au jucat frumos, Luc in mare parte s-a comportat bine, la un moment dat cam obosise si se cam maraia, dar in rest a suflat frumos in lumanare, a dansat, le-a oferit mici amintiri la final copilasilor, ce sa mai zic am copii mari

Poze incarc maine, ca sunt terminata. Noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput