LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 16
dyana27 spune:
INAPREDA
SIMPLYANA

Sa fiti sanatoase fetelor si iubite mult de tot!!! Si sa iubiti si voi cu tot sufletul, fara retineri, si o sa vedeti cat e de frumoasa viata cand te daruiesti complet!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Adee, zi-ne ce mai face Ariana, ca de multa vreme n-ai mai venit la un raport . Eu mereu o admir pe Picasa, cand pui poze noi, ca, se stie, are zambetul meu favorit!![]() |
Cam de mult nu am mai intrat la raport
Stie cateva poezii, imi canta toata ziua Mos Craciun
Cand mai treceti prin Tg.Mures dati un telefon sa ne vedem.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
Floric spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Adee INAPREDA ![]() SIMPLYANA ![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
IAr petrecere....Ce misto. Tot intr-un dilaila... Sa traiti sa infloriti...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Saluti,
Intru doar sa va spun sa gatati cu trebile ca dau de baut ![]()
Numa' bine culcati pruncii si ne relaxam cu un pahar de vin, o felie de tort si ce-o mai fi.
Va multumesc pentru urari; mai tirziu putin o sa va raspund individual; acum musai tre' sa ne uitam la "To si Sisi" = Tom si Jerry ![]()
Pup you all. 
PS. Tin musai sa o urez si aici pe Simpli: LA MULTI ANI, draga mea! Un prieten drag mi-a urat sa mi se implineasca DOAR cele care imi si sint de folos. Mi-a placut ideea. Mult. Asta iti doresc si tie 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
chatonel spune:
Anaan, sarbatorire frumoasa va doresc 

Ce mai face mamutul?
Novus, dodo si celor raciti si bolnaviori, multa sanatate 

Simply, sper ca decizia voastra de a pleca din spain este gindita si ras-gindita... adaptarea e dificila oriunde, sper sa nu fie asta cauza (este un subiect la "generale", cu viata inafara romaniei, poate iti faci timp sa citesti)... mie mi-au trebuit 7-8 ani sa ma simt aici "ca acasa" 

Ilink, felicitari pt sotiorul cel talentat 

chatonel spune:
Ops, Floric, bine ca te-am vazut :) Cum stai cu cura? Si cu sala?
Io am ajuns la 56KG, nu m-am mai masurat pe nicaieri, insa. ![]()
simplyana_m spune:
Chato, nu e vorba de neadaptare, ca tot prin tari straine ne-om cauta norocul. Motivul este nivelul scazut de profesionalism si lipsa de know-how a firmelor de-aici in domeniul Mimiloiului. Inca mai avem 2-3 ani in care poate face ceva "performanta" si prinde o sansa. De "peste mare in balta mica" om avea timp cand om fi babaci
. Asa ca poate revenim la batranete. La Cadiz.![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
simonapro spune:
Seara buna, fetele!
Noi am terminat petrecerea lui Luc si am venit dupa miros, ca si aici e de baut 
Urez si fetelor nostre dragi Ina si Simply: La multi ani, sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi

Ina: l-am serbat pe Lucian mai devreme, ca am preferat sa fiu acasa, sa-i pot sa organizez frumos, daca incepeam munca sigur nu mai aveam prea mult timp de asta.
A fost tare bine la petrecere, copiii au fost cuminti s-au jucat frumos, Luc in mare parte s-a comportat bine, la un moment dat cam obosise si se cam maraia, dar in rest a suflat frumos in lumanare, a dansat, le-a oferit mici amintiri la final copilasilor, ce sa mai zic am copii mari 
Poze incarc maine, ca sunt terminata. Noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)