Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

danylini, in afara de Factotul V haplotipul HR2, ce analize ai mai facut la Cluj ?

Cat a costat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Deci dr Cristina Gug este geneticianul de care vorbeati. Eh, o stiu si eu .
alla76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

irina care este analiza care ii confirma unui doctor care este doza potrivita de clexane?
floricica tu ai dpn pe 15.04, iar brotacel pe 13.04...nu incurcai bre, persoanele, doar ca am ramas eu cu impresia ca balerina ta e mai mare

Azinoapte am visat ca-mi alaptam fetita, dar sa va zic cum; aveam un tricou alb, caruia i-am taiat o bucata, in forma de cerc, in dreptul unui sfarc

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

viotimis- mutatia fact XIII, mutatia PAI, mutatia fact V haplotipul HR2 cred ca 3 milioane si ceva, total cu cariotip si consulatie 1300,00 lei

Balanta si cum ti s-a parut dna dr. Gug, vorbeste mult dar poti discuta ea , mie mi-a placut ca nu se grabeste chit ca este ocupata si mi-a raspuns la toate intrebarile

--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

danylini, multumesc !

Factorul XIII si PAI 1 le-am facut.
mi se pare cam scump cariotipul ...
eu am facut la lab. UMF Timisoara cu 400 de lei pentru amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pupam fetele!
Aristico, tu ai dreptate de fapt, micuta mea e cu vreo 7-10 zile mai maricica, dupa toate ecografiile, dar ca si dezvoltare, nu cronologic. La dr Albu asa a iesit, scrie negru pe alb in raportul ecografic. De-aici si dilema mea, in ce saptamana mi se va programa cezariana. Saptamana viitoare am control, si o sa mai merg si cealalta si cred ca atunci tragem concluziile, dupa cum se prezinta bebelina si colul meu, probabil. Dupa eco, se tot scurteaza, dar nu stiu care este dimensiunea care zice : gata, maine nasti!
Faina ideea cu tricoul decupat, sa nu uiti cand va fi cazul!!! Daca o sa ne intalnim pe forum si atunci, o sa am grija sa iti amintesc!
Alla
Brotacel, tu mai ai o saptamana si iesi din riscul de prematuritate, ce bine!!!

35+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

danylini, dr Gug mi s-a parut mediocra, dar eu am niste standarde f f ridicate in privinta medicilor si poate ca nu sunt cea mai in masura sa fac asemenea aprecieri.
Parerea mea este ca Timisoara este cel mai slab centru medical dintre centrele universitare din Romania.

Mergi la inceput

viotimis- nu ai pentru ce, eu prima data am vrut sa il fac la synevo dar era 16 mil de amandoi iar aici 800 de amandoi, eu m-am bucurat ca am gasit la jumate de pret

fetele va pup si, si burticile

Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

balanta- eu am umblat de la un dr la altul si numa prof. si cu ani de experienta, am umblat si la Budapesta la dr. renumit si m-am cam desumflat, acuma merg la un dr. tanar care se intereseaza la orice il intreb chiar daca nu stie, pune suflet, timp si are o pacienta cu trombofilie in 14 saptamani, am observat ca vorbeste si cu alti dr. si isi da tot interesul si se zbate sa faca tot posibilul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Aristica de prin postarile de aici am aflat si eu ca la Fundeni se face aceasta analiza pt a se vedea daca e suficienta doza de Clexane..anti Fx parca asa se cheama analiza. Nu stiu adca se poate face si in alta parte.
Cred ca mai multe informatii iti poate da Antoemma pt ca am citit ca facuse recent aceasta analiza

.............................................................................................................................
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi)

Mergi la inceput