Aspirante si Gravi Nou-Venite(105)-Felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna11 spune:
Buna fetele,
Eu sunt fff odihnita,a dormit Alesia de la 23.30 pana la 10.30 cu papa la 5.30...de ar face asa in fiecare noapte....
La noi ploua,va invidiez pt vremea frumoasa
Lia ai grija de samburelul ala mic
Babi la cat mai multe lunitze lui Tudor,sa fie sanatos
Mvb fotomodelul
Salutare si pt restul fetelor Trutzi,Cora,Lorin ,Polo,JoAnn,Doura,Sun
O zi frumoasa la toate ....Ascult "Sun is up" Inna...se potriveste la voi
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
mvb spune:
Babiela la multe lunite si anisori, Tudorasul sa creasca mare, sanatos, frumos si norocos...si la noi e soare , numai bun de plimbarici
Ieri am iesit cu Alexia 50 minute afara si se pare ca am imbracat-o cam gros, pt ca era usor transpirata pe caciulita cand am dezbracat-o la venire...zau, nici nu stiu cum sa imbrac copilul...e asa de cald, dar parca nici vara nu e...sunt derutata si tre sa ma gandesc bine ce garderoba sa ii dau Alexiei cand iesim afara
pup toate fetele
Babiela tu erai la odisee cu Dragaica...ce mai fac gemenii ei? mai stii ceva de ea sau e ocupata pana peste cap cu flacaii ei?
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Ariana pai doarme excelent Alesia...foarte bine...papa si nanic inseamna fetita mare MONICA, mamica de topmodela ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre! ''Cu mine se petrece ceva, O VIATA DE OM'' (Marin Sorescu) |
asa e...dar am avut doua nopti cand s-a foit o gramada si nu prea am dormit...sper ca si-a revenit cu noaptea trecuta
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Lia73 spune:
neata fetele
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
trutzi spune:
Neata!
Cum se simte graviduta noastra?
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 neata fetele Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +5 |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Lia73 spune:
ma simt bine
ma trezesc nopatea ptr baie la 11 la 2 si la 4
dim fac show in baie la pasta de dinti
am mancat juma de borcan de castraveti la 8 dim
acum am stari de voma
si tot asha
MA SIMT F BINE
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
babiela spune:
neata si de la noi!
multumim de urari!
ariana esti o fericita T al meu se trezeste mereu noaptea, chiar daca nu mai mananca, azi dimineata de la 6 fara 20 si pana la 6 si 25 a stat de vorba cu pinguinul cu care adoarme, dar din cand in cand mai maraia sa ma duc la el sa nu cumva sa adorm , apoi a dormit pana la 8, ca asta e ora lui de trezire 8:02-8:09.
monica dragaica e bine, baietii niste frumosi pune mereu poze cu ei pe facebook, sunt adorabili si desi seamana sunt atat de diferiti. I-am zis de tine ca ai nascut o fetita si s-a bucurat pt voi.
liuta sa ai grija de tine, sa nu racesti pe vremea asta inselatoare
fetele va pupacesc pe toate si daca mai reusesc mai intru, daca nu ne auzim maine
babiela spune:
neata fete!
nimeni???
nici o cafea???
ok va las eu o cafea , dar sa va gasesc pe aici cand ma intorc, ma duc sa pun mancarea puiului la foc, ca fac prezenta, se audeeeeeeeeee!