Aspirante si Gravi Nou-Venite(105)-Felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 10
mvb spune:
Doura ce face Mayssa? .... te asteptam mai des pe la noi, desi stiu din experienta mea, ca e cam aiurea cu timpul liber si cu hoinaritul pe net
MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!
''Cu mine se petrece ceva, O VIATA DE OM'' (Marin Sorescu)
mvb spune:
Marti megem si noi la doctor sa facem revizia de trei luni a Alexiei( masurat, cantarit, verificat frane, ambreaj)....acu o saptamana cand am fost la pediatru avea 5,400 kg...sunt curioasa sa vad cu cati centimetri a crescut topmodela mea
MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
babiela spune:
neata si de la noi!
ooo, ce de lume, cate pagini, sa ne tina asa
ce fata mare ai Monica, T avea 7400 gr. la 6 luni jumate.
noi venim de la doctor, m-am speriat aseara ca i s-a innegrit gingia sus unde trebuie sa-i iasa dintele, si a plans azi noapte bietul de el, mi-a zis dr. ca a facut hematom si cand o sparge o sa-i curga putin sange, sa nu ma sperii ca asa mai fac unii copii. deci dintii de jos au iesit f usor acum astia doi de sus l-au chinuit mititelul si mai dureaza cateva zile pana ies amandoi si deja au inceput sa creasca ceilalti doi de sus pe lateral de astia ce s-or grabi asa
gata m-am plans, ma duc sa mananc si eu ceva si sa-i pregatesc si puiului care acum doarme, revin
JoAnn spune:
hello si salutare
eu iar am pus buburuza pe picioare la nanita,si mai hoinaresc pe aici
vine vine primavara...se asterne-n toaaata tara, floricele pe campii hai sa le-adunam copii
dupa ce se odihnesc bubulinele, scoatem carutul de la mezat si iesim afaraaaa
mvb spune:
Joann ce bine ca iesiti afara.. scoate buburuzele cu nasul la aer de primavara...noi o sa iesim un pic cand vine tati, adica pe la 4, in parculetul din fata blocului(parculetul de la curcubeu)
Arianna11 spune:
Buna fetele,
ma simt mai bine,daca ieri eram tare confuza,azi stiu exact ce vreau...am mai vb cu prieteni,nasi si toti ne sfatuiesc sa venim in tara ca se poate trai si acasa si poate reusim sa punem si o mica afacere pe picioare...cu Dzeu inainte si vom reusi.
Am o durere la urechea stanga...cand trag de ea ma doare...ce o fi oare..sa ma duc la dr sau doar la farmacie?..of of of..
Alesia e bine,doarme bustean...
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Lia73 spune:
oooo ce active sunt mamicile
yo am servit masa
am mancat ca animala
nu mai pot sa muncesc
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
JoAnn spune:
mvb/b]ce fain ca ai parcul aproape.
eu nu am niciunul moooor de ciuda.
tre sa le plimb "dupa blocurile gri"...
Arianadaca v-ati hotrat...atunci sa fie intr-un ceas bun
[b]Lia papa mama, ca tre sa creasca samburelul mare,
restul fetelor...unde umblati, de nu ati emnat condica???
Lia73 spune:
joann samburleul creste
dar si animala
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn mvb/b]ce fain ca ai parcul aproape. eu nu am niciunul moooor de ciuda. tre sa le plimb "dupa blocurile gri"... Arianadaca v-ati hotrat...atunci sa fie intr-un ceas bun Lia papa mama, ca tre sa creasca samburelul mare, restul fetelor...unde umblati, de nu ati emnat condica??? mami de bubuline gemene |
ms mult sa fie
mamica mancacioasa [b]Lia
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA