De post, gustos si sanatos
Raspunsuri - Pagina 7
Taty spune:
Multumesc mult, Anaemi si Adrianafedorca pt ideile minunate!!!Cu siguranta punem citeva in practica de acolo!Si prajitura suna f. apetisant, Anaemi,mersi!
IuliaCiornei spune:
Spanac cu ciuperci si supa crema de broccoli fara smantana.
http://retetadelicioasa.blogspot.com/
oanka80 spune:
-bors din primele verdeturi(loboda, stevie, urzici)
-crochete de cartofi
-cartofi sote cu marar
-musaca de ghebe
-iahnie de fasole
-mere coapte cu nuca
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
anaemi spune:
ieri
legume la wok si pt pitici am facut si putin somon la gratar
azi
cartofi prajiti cu muuuulta salata cu toate ierburile
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
salata de vinete
clatite cu gem de afine
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
ciorba de urzici+loboda+leurda
mancare de urzici (dar nu mai fac urzici in viata mea...in primul rand mie nu-mi plac, iar in al doilea rand detest sa le curat)
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
oanka80 spune:
-bors de fasole
-fasole batuta
-tocanita de cartofi si mazare
-dovlecei si broccoli cu sos de rosii
-ciuperci pane
-mancare de stevie si spanac cu usturoi
-gogosi cu zahar
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
anaemi spune:
ciorba de linte
pt copii supa de pui
musaca de macaroane cu soia
chiftelute de pastarnac cu sos de rosii
pasta de telina
rulada ochi de elefant
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anne-marry spune:
buna dimineata
noi ieri am facut o icre de fasole verde: pastaile curatate si spalate se fierb, dupa racire se dau prin masina de tocat/robeot de bucatarie etc, se scurg de zeama si se amesteca cu sare, marar tocat fin, usturoi zdrobit bine si maioneza de post.
maioneza de post: se fierbe 1/2 cana cu apa si cand da in clocot se adauga 2 linguri de amidoin (sau faina) dizolvate in 3-4 linguri de apa rece, si se amesteca energic cu telul. va rezulta o compozitie cu textura de budinca. se lasa la racit, apoi se adauga mustar si zeama de lamaie, si treptat uleiul, ca la maioneza cu ou. daca se ingroase prea tare, se poate dizolva cu putin sifon/apa minearala/apa rece.
astazi de dimineata am facut macaroane cu pesmet: se fierb pastele "al dente", se strecoara in sita de apa si se clatesc cu apa rece. se pun intr-o tava, se presara zahar peste ele, si se lasa timp de 5-10 minute, pana se dizolva zaharul putin cu apa de pe paste....intre timp, intr-o tigaie curata se pune la incins cam 1 paharel de tuica cu ulei, si se adauga 1/2 pung apesmet (aprox. 250 gr) si se amesteca continuu, pana isi schimba putin culoarea. ca si cum ai rumeni faina. apoi se adauga cald peste paste, se presara putin zahar pudra cu aroma de vanilie. este un DELICIUUUUUUU. nu se reincalzeste pe flacara, eventaul la cuptorul cu mcirounde. dar nu mai este nevoie ca sunt f bune la temperatura camerei. insa trebuiesc consumate in aceeasi zi.
pofta buna
anne-marry mamica lui teodor alexandru si evelina maria
burtica si alte pozici pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
ups...nu scriem retetele aici? doar ce gatim?
anne-marry mamica lui teodor-alexandru si evelina-maria
burtica si alte pozici pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA