PRIETENE FARA TITLU (76)
Raspunsuri - Pagina 8
marchplayer spune:
Si sora mea este gravida!! Este primul ei copil!! N-am mai vazut-o de doi ani si imi este tare dor de ea. Cred ca va veni in Romania de paste.
miraklucker spune:
Haha, Daniela, acum m-am prins. Ma gandeam ca George e vreun mascat din ala de pe la noi!!! Dar tu ma intrebai de David. El a ramas acasa cu un coleg (mai nou sunt nedespartiti) sa-si contruiasca nave spatiale din lego, n-a vrut sa vina nici cum.
v-am pupat. Mai am o saptaman si 2 zile de lucru. Pe 23 ma operez si apoi sunt acasa
miraklucker spune:
Felicitari Daniela pentru surioara ta! tot in septembrie naste??
E cea care e maritata cu elvetian? nu mai stau in ro?
https://picasaweb.google.com/kluckermira/28Fevr2011# am pus si aici pozele!
monica70 spune:
Olee !
DANIELA felicitari si pentru sora ta !!! Cate luni are?
De intors nu demult ne-am intors,Diana deja e cazuta la iar eu am mai tras o mini-mess-uiala informativa cu INGRID, ca doar nu ne-au ajuns doua zile Ce sa zic, a fost beton,iar numai relax pe mine - zacut,mancat,plimbat,iar mancat ... si stat la povesti cat cuprinde Relax fiindca pana la urma l-am lasat pe Tudor totusi acasa cu ai mei: sambata dimineata de pe la 5 pana la 8 incontinuu s-a zvarcolit si a plans prin somn - maselele.Si dupa ce s-a trezit a fost tot cam marait,asa ca in ultimul moment am renuntat sa il caram si pe el dupa noi.
Dianele au fost tare happy ,dar nu doar ele,ca merita sa ii vedeti pe domnii "colegi" vorba Denisei Diana mea mi-a cam facut probleme ca ieri dupa-amiaza a facut un pic de febra - mai are si acum ceva secretii in gat-nas - dar azi din fericire n-a mai facut febra defel.
In concluzie a fost super ,am bagat iar o tura si la zoo si prin parcul din apropiere - a fost o vreme superba.
Am facut si ceva poze,le pun imediat in drop si pe urma merg sa bag o baie.Poate apuc sa si citesc ceva daca nu ma ia somnul - ca m-am intors si cu o plasa de carti de la Ingrid Abia astept sa dau iama in ele.
Mai revin dimineata la o cafea mai pe larg.
Si pozele:
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-03-12/20:19:54
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
Saluti ,ce faceti mai, in loc sa veniti sa dati raportul la cafea,bantuiti numa' prin drop?
Si io am o lene crunta in mine,abia m-am ridicat din pat ... dar m-am prins de ce,pai deja a inceput sa picure.Vin ploile in urmatoarele zile,asa ca mare noroc am avut we asta cu asa vreme faina!
MIRA m-am distrat de numa' cu cursul ala si cu Heinz
DANIELO va sa zica asa,nici al tau n-are chef de iesit in doi?
Cred ca al meu e cam exceptie atunci la faza asta.Da' ce-i drept de atatia ani ne-am cam facut plinul la iesit in doi ... Pai din 94 caatoriti,din 92 prieteni - calculati .Si pana au aparut strumfii ieseam doar in doi.Si in concedii cred ca doar odata am fost cu niste prieteni impreuna si doar jumate din concediu - In Moldova si la munte,ca partea a doua am tulit-o la mare,iar doar noi doi.Dupa aparitia copiilor normal ca am luat-o pe Diana cu noi,desi lui clar i-ar fi convenit sa o lasam cu mami
Noi ieseam pe vremuri f. des ba la plimbare cu bicicleta in padurea de langa oras,la strand,ba la spectacole,cinema nu mai vorbesc.Nu mergeam eu pe cat isi dorea el sa vin cu el - mai ales cand eram in sesiune,ziceam pas si-l trimiteam singur la cinema - oricum nu ma interesau toate prostiile de filme ce apareau.
ia uitati ce-am depistat:
http://www.ziare.com/scoala/programa/sahul-ar-putea-fi-introdus-in-programa-scolara-a-tarilor-membre-ue-1081424
Chiar n-ar strica sa il bage si la noi!
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Hai ca revin ca am ramas datoare cu niscaiva povesti de la Timisoara.
Mai ales cu impresii despre Diana "cu codite" vorba lui Razvan.Intai,comparativ cu Diana mea e tare cumintica si ascultatoare Dar ce-i drept si Ingrid se ocupa mult mai ok de ea,adica a reusit sa instituie niste reguli fie ca e vorba de ora de somn,de orele de masa sau mai stiu eu ce.Par example,faza cu "ora de fructe" ,io una n-am bagat asa ceva "in program" dar am constatat ca si Diana a consumat frumusel fructele respective,daca au fost taiate si asezate pe farfurie.Noi o mai luam cu vrei o banana? Vrei mar,clementine? etc. dar nu zilnic.Uneori vrea,uneori nu ... dar trebuia sa bag si eu regula asta cu fructe zilnic.Asta o faceam cand era mica,acum mai mult lui Tudor ii oferim zilnic banana - e drept ca el e si mare bananier.Dar sunt pe masa la indemana,doar a Diana rar cere/isi ia singura fructe - mai mult vara-toamna cand e mai bogata oferta.E drept ca lor le mai da la gradi fructe la desert,dar nu zilnic,ca uneori le dau dulciuri etc.
Dar sa continui: la capitolul citit Diana de la Timisoara e super-avansata,joaca cu Ingrid "spanzuratoarea" F. buna idee,o sa incerc si eu cu a mea,intai cu cuvinte din 3 litere eventual.La matematica iar e f. avansata,am vazut ce exercitii face deja.INGRID m-am uitat acum pe cartea noastra de matematica distractiva pentru clasa intai : cele de la inceput sunt chiar fainute cu multe imagini asa ca o sa ii dau sa le faca pe alea,ca sigur ii vor placea mai mult,decat asa cum am incercat eu.In partea a doua sunt si exercitii asemanatoare cu cele din cartea voastra.Aseara ma inebunea ca ea vrea sa invete ceasul - vazuse in masina "ora 21" la ceasul electronic si cand a auzit ca 21 e de fapt 9 seara,si-a dat seama ca e ceva chichita acolo si vrea musai sa invete Exact de-aia aveam eu chef
La desenat ati vazut ce talentata e - chiar a desenat sambata dupa model un sconcs superb Ne-am si distrat de ele ca s-au pus sa deseneze dupa model o bufnita sau mai stiu eu ce.Dar nu doar de desenat s-au ocupat, ci si de construit castele,sau mai ales de fugarit,sarit,ras cat cuprinde
Azi dupa ce a venit de la kineto aveam ocazia sa fac cu ea una alta,dar a vrut "la buni",in plus si eu voiam sa profit ca mai e Tudor inca acolo si sa lucrez la acte,ca dupa aia pauza ... diseara cred ca il iau acasa.Deci sunt p-aci cu actele si ce sa va zic ce chef am de ele
Ei ca uitam INGRID am inceput aseara direct cu "LA DRUM CU MATUSA-MEA" Ce bine ar fi sa nu am actele astea pe cap
marchplayer spune:
Bunaa
In primul rand TE ROG sa ma scuzi MIRA!!! Nu stiu ce m-a apucat cu George. L-am botezat pe David!
Mai ai ceva pana la operatie. Sanatate multa si sa dea Domnul sa fie totul ok.
Este bine ca sotul tau a acceptat sa mearga la cursul ala. Al meu sot nu stiu cum ar reactiona daca l-as invita la un asemenea curs. Nu ca n-am avea nevoie!
Moni, foarte frumos ca ati mers la Timisoara. Cu siguranta v-ati simtit bine, nici nu se putea altfel. Stiam eu bine ca de Diana cu codite se ocupa mama ei si ca ea este o finuta si o ascultatoare.
Chiar o sa incerc si eu spanzuratoarea sa vad ce iese.
Azi au fost copii la gradi si tare bine a fost. Am putut merge si eu o ora la sala. Poate reusesc sa nu mai chiulesc.
Cand au venit copii i-am ajutat sa planteze fiecare cate un copac, un cais respectiv un cires. O sa tot avem de lucru la gradina ca vreau sa sadesc impreuna cu ei arpagicul, usturoiul, semintele de salata, spanac, patrunjel, fasole si alte minuni ce am mai cumparat.
Ne-am cumparat 3 iepuri. Se ocupa de ei un prieten. Noi ne ducem zilnic sa le ducem cate o gustare. Acum caut pe cineva care sa-mi creasca niste pui. M-am saturat sa le tot dau la copii pui cu antibiotice in ei si cu hormoni.
Cristina chiar ca n-a mai intrat deloc! Sper ca este bine
Bee, t cat esti fara copii mari acasa? sau deja s-au intors??
Cum a fost cu sotul in we singurei?
Pup
tre sa fug
marchplayer spune:
Un articol interesant....
http://reclama ilegala - considera acesta un avertisment /sfaturi-practice/sfaturi_practice/5_idei_pentru_a_stimula_inteligenta_copiilor-1430/
monica70 spune:
DANIELA ce fain ca va apucati de gradinarit Bine ca mi-ai amintit,ca de cand i-am promis Dianei ca o sa participe si ea la asa activitati la socru-meu in gradina.Chiar asa ,vine primavara si nici nu stiu sigur ce facem cu gradina,cel mai probabil o dam sa o lucreze "in parte" unui amic de-al husbandului care s-a oferit.Deci cum ar veni,metoda aia - el o lucreaza si produsele pe din doua ... Eu aveam planuri marete sa ne ocupam noi de gradinarit,dar era mai simplu daca mai putea socru-meu macar sa ude zilnic ,dar cum nu mai poate face nimic ... ar fi mai greu sa trebuiasca sa mergem zilnic pe-acolo.Na ca la o adica,oricum Ghita cel putin odata la doua zile tot merge,dar se ocupa de curatenie si alte alea,dar ar mai avea si gradinaritul pe cap ... care nici nu e genul lui Mie imi place in schimb,cred ca seaman pe taica-meu ca si lui ii placea.Am avut si noi odata mai demult luata asa "in parte" sa lucram o gradina mare a unei babe,ce distractie a mai fost mai ales la plantat
Buna ideea si cu puii ... he he pana traia soacra-mea se ocupa ea si macar oua aveam.Dupa aia socru-meu abia a asteptat sa decimeze ouatoarele din zona,sa aiba o ocupatie mai putin
Denisam spune:
Hello,
Am venit is noi de la cabana, fost ok,se duce insa zapada si cu snowmobilul nu s-a putu merge,insa Dr a prins 2 stiuci.
Daniela-good for you cu sala,ma bucur ca copiii sunt ok.
Moni-faina intalnirea,frumoase poze.
Ingrid-superba Diana,si tu aratai f.bine.
Bee-cum a fost weekendul in 2?
Cris-am vazut pozele,frumoase.
Mira-ce fain ca e mama ta,mai ai putin si scapi si de varice.
Eu sunt cu Emma la servici,sper sa am si spor,suntem raciti noi adultii acuma, si nu e fun deloc, maine cred ca treb sa ma apuc sa fac si un tort si nu am idei deloc.
Are cineva reteta de padure neagra?
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani