PRIETENE FARA TITLU (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si o cafea ca nu ma simt bine deloc(nasul si stomacul in pioneze) si sunt si la munci.
Sper sa reusesc sa plec mai devreme cu 1h ca vrem sa mergem la cabana cu nasii si am si o groaza de lucru-mai vreau sa imi iau si marti sa lucrez de acasa-of timpul asta cum nu ne ajungee..
Moni-f.bine ca vei continua cu kineto si gym,si eu zic sa ii faci dosarul ca nu se stie..2h ca lipseste de la gradi nu e mare lucru,sunt sigura ca tu poti face mai multe cu ea acasa..
Ingrid-ce mai zice Diana,ai vazut-o pe stirbulica a mea
Legat de mincat cam la fel, de fumat never si nu o voi face,mai beau uneori sprit seara,dar rar -juma pahar d evin alb de casa cu apa minerala sau coke diet,si in rest e lucru mereu, singura relaxare a mea e uneori tv dupa 9-9.15pm dc nu am de facut ceva(spalat,mincare,acte,etc).
De ce are Dia interdictie la balet,ca nu imi aduc aminte,crezi ca nu va fi posibil in viitor?Are platfus? Eu o sa o las si la balet atata timp cat ii place si face fata la toate ,mai ales la scoala.
Bee-spor la treburi si ma bucur ca mai respiri si tu,poate ar fi frumos sa lasi pe Tavi 1 zi la socrii si sa o petreci cu sotul,poate asa isi mai revine.
Cristina-mai zi si tu ceva

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara!
DENISA sa te faci repede bine si distractie placuta la cabana!
BRANDUSA deci copiii in excursie cu trenul Imi imaginez incantare pe ei! Imi pare tare rau de Tavi saracutul,deci tot n-a scapat de antibiotic Si-acum ca nu-s ai tai cum te descurcasi si cu el bolnavior si cu smotrul,daca husbandu' nu colaboreaza?

Io am avut o zi aiurea,cum v-am zis, n-am apucat sa fac nimic Tudor sau e in varful biroului,sau sare in pat,sau scoate 7 carti deodata din biblioteca sau mai stiu eu ce.Acum tot vine si-mi cere BIDE = stafide,de unde sa-i mai dau? Ca aseara mi le-a halit pe toate,un pahar de-ala unifolosibil intreg Baga in el ce vine la rand,mai putin lapte.Din ala numai cu lingurita si cu biscuiti inmuiati in el.Atat ca a fost pe-afara si a dormit la ai mei,dar in timpul asta ... am dormit si eu cu Diana.
Activitati cu Diana ? Din parti ... singurele activitati sunt sa tot stranga si ea saraca tot timpul dupa Tudor.A iesit si ea la plimbare cu Tudor si mami un pic si s-au intors cu un scaunel pentru Tudor,care piuie daca se pune pe el Zice ca s-a pus pe el in magazin si n-a mai vrut nicicum sa se ridice de-acolo,asa ca i l-a cumparat ...
Mai de cand scriu m-am intrerupt de n ori,in principal ca sa salvez cartile Dianei.Nu se mai satura de rasfoit pe ele.Atat sta si el locului.
Dar ca sa il si laud,e pe zi ce trece tot mai vorbaret,dealtfel n-am de ce sa fiu mirata ca si Diana dupa un an si 4-5 luni zilnic spunea cateva cuvinte noi.Azi l-am auzit cateva noutati: PETELE=pestele,ALTELE/ALTA,TSUS =sus,UNGA= unghia dar si altele,ca nu-mi amintesc acum tot ce zice.Cu astea l-am auzit ca le zisese din proprie initiativa,dar si repeta ff. mult dupa noi,inclusiv cand ii explic la fotografiile din carti care ce-i.
Diana cand a dormit la amiaza a tusit sec de cateva ori,asa ca i-am dat ceai cu miere,ii mai dam si diseara.
Ah si ce le-au mai placut la amandoi micii chitaristi nord-coreeni ! Le-am mai pus sa vada si niste pianiste si ce-am mai gasit pe-acolo.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna seara, dragelor!
Am culcat fata mai tarziu, ca a vrut neaparat sa termine un desen pentru gradinita. I-am explicat ca nu e cazul, are timp si maine si poimaine, m-a ignorat cu gratie...In final tot nu era gata, mai are de colorat cate ceva.
Deh, am spus sa nu fiu asa de stricta, maine e sambata, plus ca azi am trimis-o in camera ca a batut din picior si a sarit de fund in sus ca nu se joaca tata-su cu ea. Bine, si el promisese, dar s-a dus sa conduca un prieten la poarta...nu mai putea astepta fata?
Eu spalam geamuri si n-aveam timp de ea. Asa ca i-am oferit putina liniste in camera si si-a revenit.
Denisa, am vazut dintisorul lipsa si pe cel nou, care e destul de bine crescut. Dar Emma in costum popular...., n-am cuvinte.
Diana avea probleme cu talpa, un soi de platfus corectabil zicea nenea doctorul, dar total neindicat sa umble pe suprafete plane. Si baletul iese din discutie.
Distractie la cabana, super ca aveti asa un loc de relaxare in care sa scapati de grijile adunate peste saptamana.
Moni, ce dulce e Diana, uite ce cumintica e cu Tudor. Un ton mai profesoral nici ca se putea si are o rabdare, mama-mama. Am mai vizionat odata filmuletul cu Tudor cand vorbeste, e adorabil, asa peltic.
Va asteptam maine, ma duc sa fac o baie si sa ma dau cu crema pe maini. Nu stiu de ce imi sunt asa uscate mereu si la Diana am vazut la fel, la incheietura degetelor mai ales, se usuca si se descuameaza...ba chiar a si crapat odata, tare a suferit atunci. Poate e de la vopselele din tub...i-am scos si ciocolata, acum vad ca e bine.
Noapte buna

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Si la noi victorie ca-s deja in pat amandoi de la 22,30,dar doar Tudor a adormit la ora aia.
Acum seara am rugat-o pe Diana sa imi arate ce exercitii face la kineto si am ramas surprinsa de cate genuri face - mai diversificate decat tot ce-a facut pana acum.A facut si cu sucitoarea si catarata pe scarile de la tobogan si mers pe varfuri, pe calcaie,in patru labe in diverse pozitii etc.Tudor hop si el cu sucitoarea pe dupa gat ,cum o vedea pe ea.
INGRID ce sa fac cu voi,iaca venim de maine,ca vad ca nu se poate altfel.Pana la urma ne-am hotarat si cred ca il ducem si pe puradel cu noi.El sigur va fi incantat,nu stiu restul ... dar de obicei in deplasare e cumintel,ca are muulte noutati de studiat .Ma bazez si pe faptul ca maine poimaine or fi ziua in jur de 15 grade si soare si sigur nu vom sta numai in casa,nu? Naspa e ca vad ca dimineata si seara e cam frig,ziua e f.cald, asa ca n-am nicio idee ce haine sa pun cu noi Nici n-am scos inca la iveala hainele de primavara sa le fac inventarul.
Oricum abia astept sa ne intalnim

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, distractie placuta in deplasare! Sa va distrati, cu sau fara puradelul mic. Asa astept si eu caldura........ Cum a fost cu Tavi? Bine. Ca asta mi-am propus. Am fost eficienta. Problema e azi, ca mi-a promis Radu ca-l preia sa ma lase la invatat. Sa vad. Nu prea am sperante, ca domnul nu e prea "multitasking" si nu cred ca reuseste sa aduca, fiarba laptele cu pradel dupa el+ vase spalate, ca mancarea e facuta de ieri. Lasa-l pe Tudor cu lucrurile de strans. Eu sunt asa de descurajata de ce face Tavi, incat decat sa-i vad pe micii iedutzi cum strang si el arunca, prefer sa-i scutesc cat e el prin preajma! Si asa ieri a fost un fel de "munca in zadar": eu strangeam, el scotea si arunca. Dar l-am dovedit si pe el si dezordinea.
Ingrid, asa devreme se culca Diana? Nu mai stiu daca ai spus, mai doarme la pranz? Oricum, eu nu reusesc sa fiu suficient de stricta cu ora de culcare si e fata obosita din cauza mea.
Denisa, distractie faina la cabana. Ar fi bine sa reusesti cum ti-ai propus cu therapista.
Daniela, gata raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Bee, in primul rand sanatate la Tavi! Sotul vad ca se mai da pe brazda, bine ar fi sa detensionati relatia si sa va revizuiti prioritatile, pacat de casnicie.
Pe Diana o culc la ora 8 si adoarme in jumatate de ora. Nu, nu mai doarme dupa-masa, cel mai bun lucru zic eu.
Moni, foarte bine ca stie fata exercitiile, sa le faca regulat si isi va reveni. Cand eram copii ne dadea bunicul un sucitor sau un batz pe spate si-l tineam sub brate, mergeam asa, sa invatam sa avem tinuta. Deh, eu ma ascundeam prin livada sau pod cu o carte...tot aplecata stateam, ma mir ca n-am ramas cocosata.
Sa-mi scrii pe mess ora la care veniti.
Fug la Diana s-o imbrac.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata!
BRANDUSA spor la invatat! Cred ca niciun mascul nu e foarte multitasking Al meu mai reuseste cat de cat la bucatarie - pune puradelul in scaun si ii da ceva de rontait si intre timp spala vasele sau mai stiu eu ce pe-acolo.Dar in rest ... numai pe rand poate face ceva
INGRID nu stiu inca nimic sigur ,dar incercam sa fim la 15 acolo.Asa ar putea dormi copiii pe drum .Te anunt eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nu am disparut dar nu prea am timp- Aseara ma stat de povesti cu mama, si pe deasupra ea doarme aici in camera langa computer, asa ca nu voi mai putea butona in voie in fiecare seara.
Ingrid, nu, nu e gluma. am fost la un curs pentru soti. Oooo, si al meu le stie pe toate cel mai bine, si cica are argumente serioase cand o tine sus si tare cu ale lui. da, ma rog sa-mi spuna si mie ce argumente are cand baga toti pantalonii intr-o masina la spalat. NUMAI ca sunt pantaloni, sau bluze,ca-s albi, negri, rosii, nu conteaza. Inca ma atentioneaza dupa 10 ani de zile de fiecare data cand ma vede ca-mi pun unt pe paine sau zahar in cafea " prea mult". Da intradevar nu ma pot plange de el ca nu stie sa aiba grija de copii. Bee m-am gandit la tine joi seara. Oricum ar fi ceea ce spun cei de acolo cte face sa reflectezi
Denisa, va povestesc putin in mare. curios eu inteleg germana foarte bine, si nu pot spune ca am uitat romana dar mi tare greu sa traduc, sa gasesc cuvintele potrivite.
.........dar sa va spun inaite cum ajuns aici. Langa noi in spatele casei este o biserica evanghelica libera, un fel de pocaiti. Ne cunoastem ca vecini. Pastoril cu familia locuiesc intr-un apart deasupra bisericii, ala unde a ajutat Heinz asta vara cand l-au renovat. ei ne mai invita si pe noi ( cu toate ca noi nu apartinem de biserica asta) cand au cate ceva mai important, sau deosebit.........cum a fost de exemplu sapt trecuta cadn a cantat un nene Vasile la nai. Ei, si de curand ne-a intrebat si pe noi daca nu vrem sa venim la corsul asta. L-am refuzat eu, l-a refuzat si Heinz. E de 7-8 ori, tine pana in mai parca dar incepe de fiecare data data la ora 7. O ora total nepotrivita pentru noi. E ora cand bagam copii in pat. DAr cum joi a venit mama, si s-a nimerit sa fie prima zi de curs, zice al meu de dimineata hai sa-i scirm un mail la Markus si sa mergem si noi, macar saptamanile cat e mama aici!!!
Seara incepe cu cina. Fiecare pereche sta la o masa de 2 frumos arangata cu lumanari si flori, si 2 biscuiti in forma de inimioara. Cea mai mare parte a timpului am urmarit un film prezentat de un cuplu englez. Apoi am facut si noi 2 teste........de compatibilitate!!??. Mda, era o intrebare " este o prioritate pentru amandoi sa iesiti la fiecare 14 zile??" ..............la care al meu "au gresit intrebarea trebuia sa scrie acolo "iesit cu prietenii". el a notat intrebarea cu 0, adica poa`sa treaca anul el nu simte nevoia sa iesim si noi doi singuri undeva!!!!!!. Na ce sa mai spun????????

.......o sa va mai scriu pe parcurs ce mi se pare interesant. Acum sta mama sa se bage in pat, cica e obosita si e numai ora 9.

......sunt asa de fericita parca as fi eu gravida. Sora mea a fost la control zilele astea. Mi-a povestit ca bebele are 5 cm si dadea intr-una din manute si picioruse. abia astept sa fiu din nou matusica. am trecut si hopul cel mare. Mama nici macar nu a reactionat asa de rau. Acum isi face probleme cum vor reactiona cuscrii, de parca atat ii doare pe ei. Si pe fetele astea nu stiu daca le ved de 2 ori pe an!!!
I-au facut in Fr inclusiv analiza aceea noua, din sange de determinarea Sindromului Down (numai aia costa vreo 500EU).........sa mai stai in Ro???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Mira, sarcina usoara sorei tale! Sa se bucure de un bebelus sanatos. Te cred ca esti emotionata. E asa o bucurie venirea unui copil pe lume. O sa fie ceva diferenta fata de fete, dar ce conteaza? Ufff si la noi au fost niste reactii cand am aflat de sarcina cu Tavi........ Nici nu vreau sa-mi amintesc. Ei spun ca din cauza cezarienelor mele......ma rog.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee ce-i cu mesajul ala asa scurt??
Da, noi sa zicem ca am trecut peste partea urata a racelii(adica aia cu febra), la Ioana i-a ramas un pic de tuse si la Rares un pic mai multa tuse pentru care bagam aerosoli. Oricm maine via gradinita amandoi. Masa vrea sa mearga la sala
Mira ce bine de tine ca a venit mama ta! Acum te mai relaxezi!
Am vazut pozele pe FB cu fetele la carnaval!!! Ce frumoase si cu costumele alea erau de-a dreptul senzationale!!! George nu era si el??
Si al meu sot sta cam prost la capitolul romantism! Nici al meu nu este pro iesit in oras in doi! N-a fost niciodata!!! Nici cand eram necasatoriti nu agrea iesirile idilice. Fereasca Domnul de vreo vacanta in doi. N-am avut asa ceva niciodata.
Dar nu stie ce-l asteapta acasa acum. Mi-am propus sa ies cu fetele la doua saptamani iar cu sotul odata pe saptamana(restaurant, teatru, cinema, spectacol) le luam la rand. De cand cu copii am cam uitat de noi.
Moni voi nu v-ati intors de la Timisoara??

Mergi la inceput