PRIETENE FARA TITLU (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-nuu, uurasca cum zapada-caut insa bilete si bunici sa o ia pe Emma in Ro din 27 iunie- ai mei renoveaza aprtamentul pt ea

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA pai te cred si eu ca te-ai saturat de iarna! La noi a fost super fain azi afara Tudor tot dupa caini,pisici si gaini a fost.Am trecut un pic si pe la verisoara Maria,s-au mai dat pe-acolo cu atelajele ei - are inclusiv masina din aia pe baterie,care porrneste daca apesi o pedala.Sa vedeti viteza si ture pe Diana mea Ca tot voia ea sa o dau si la karting - a vazut poze pe site-ul de la palatul copiilor.
Momentan e liniste pe-aici ca i-am izolat: Tudor e in dormitor cu taica-su,iar Diana e cu mine aici - deseneaza/coloreaza o felicitare pentru o colega de gradinita ca maine e ziua ei.E invitata si ea , maine la ora 16 la locul de joaca de la mall.Proasta ora,ca ea abia la 15,30-16 se trezeste de obicei.Daca e treaz si ok,cred ca il duc si pe Tudor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Buna dimineata! Am intrat si eu sa ma vait ca nu m-a lasat Tudor sa dorm de la ora 6,30 e sus - nici nu mai stiu de cand nu s-a trezit la o asa ora - si nu doar ca e treaz, dar e si extrem de miorlait,zbiara din orice Mi-a facut capul calendar.Pana la urma i-am dat niste nurofen,parca s-a mai potolit.
Dar cu toate ca in 75% din timp mai mult a urlat/plans ,printre bodoganelile ce le indruga (ca de la prima ora e vorbaret tare) am depistat ca avea dreptate mami : DEJA VORBESTE TOT MAI MULT IN PROPOZITII! Chestia e ca si eu ca Brandusa - nu prea am apucat sa stau mult cu el si sa il aud.De exemplu se juca cu sortatorul de forme si la un moment dat,cand nu a nimerit cum trebuie, a zis clar : "NU TSE BAGA!" L-am mai auzit si cu "INC-ODATA" cand a luat-o de la capat cu formele si "MAI ODATA" - asta ultima a zis dupa ce a primit nurofen,era in fata dulapului de medicamente cica mai voia odata

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata si de la mine.
si eu sunt pe aici pierd vremea. Astept sa se faca 10.30 sa merg la spital sa-mi scoata badajele si sa nu mai umplu ca un pinguin cum m-a complimentat ieri Daria.
In rest vreme frumoasa si soare. Fetele au zi de padure. Cel putin au nimerit o zi buna.

Mergi la inceput

Neatza si o cafea,
EU a trebuit sa lucrez de acasa,caci Emma a avuto indigestie urata,nu putea nici apa sa bea, a varsat ieir toata ziua,noroc ca azi noapte s-a odihnit si acum pare mai bine, a baut ceva ceai,acum a cerut un croisant cu brinza,sa vedem,asa ca azi iarasi voi pendula intre diferite task-uri.
Mira- ma bucur ca esti ok.
Cris-mai scrie-ne cum te simti.
Moni-pupici la vorbarici,lasa ca asa e si Alex cu trezitul intre 6.30-7:00am,e adevarat ca la 8.20 dormea aseara,dar statuse doar intins la prinz
Va pup,merg sa verific mesajele de la job.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Haideti la o cafeluta intr-o zi cu soare De fapt si ieri a fost la fel de frumos afara.
Am dus-o pe Diana la mall la onomastica aia,dar pe Tudor l-am lasat acasa,l-a scos mami pe-afara "la copii" la ei la bloc si la ceva locuri de joaca.Mai bine fu asa,ca locul de joaca din mall e stramt,au fost doua chefuri in acelasi timp - unul cu copii mai mari deci era zapaceala.Am profitat ca m-am invartit 2 ore prin mall cu inca doua mamici,am intrat aproape in fiecare magazin cu haine/incaltaminte de femei/copii sa ne holbam.N-am ramas cu niciun mare regret,ca singurele haine pe gustul meu le-am ochit intr-un magazin numit D'Orsay sau asa ceva ,dar nu imi era nimic necesar nici de-acolo.La pantofi cam la fel,am ochit doar niste pantofi italieni bej la reducere de la 200 la 90 ,ma mai gandesc daca ii voi lua sau ba - asta daca ii mai gasesc.Dar erau faini ca aveau ceva toc,dar din ala mai ortopedic,mai comod,ar merge beton la pantaloni.Aoleu apropo de pantaloni: ieri am coborat si am dus la modificat 5 (cinci) perechi de pantaloni ,din care 3 de la costume.Sacourile-mi sunt bune,dar pantalonii erau care prea largi in talie,care prea lungi ,unii erau d-aia evazati rau si i-am dat sa ii faca mai drepti.
Na ca m-am luat cu pantalonii si am uitat ce mai voiam sa scriu ... aaa de gradina.Aseara am butonat sa vad ce si cum cu semintele de legume care, cand si unde se pun,ca husbandu' s-a pus vartos pe sapat - si azi merge,ca ieri fiind sarbatoare n-a servit.Cred ca trebuie sa apelez la taica-meu sa ma consilieze cu gradina.Cu socrul nu te mai poti intelege nicicum,dupa ce ca e cum e,mai e si surd bocna deja. Ca el se pricepe,dar pana reuseste sa inteleaga ce-l intreb,mai bine renunt
Revin ca deja mi-a umplut Tudor biroul de masinute ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata.
Na, eu am ramas singura acasa cu mama. Trupa a plecat pana maine la socrii. Si ca deobicei am planuri marete. Vreau sa adun hainele de iarna si sa mai sortez de prin dulapuri. sper sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus. Ieri am fost la plimbare , apoi cu copii la lac si cred ca am exagerat putin ca aseara am picat franta. am facut si niste poze dar deocamdata le-am pus numai pe FB. Le pun mai tarziu si in album.
Pana una alta ma imbolnavesc uitandu-ma pe niste seituri cu flori..............vreti si voi sa va imbolnaviti?
http://www.baldur-garten.de/kategorie/210/Winterharte+Stauden/detail.jsf

Mergi la inceput

MIRA wow ce de flori frumoase Ai grija,nu te forta taman acum cu plimbari lungi!
Si io-s singurica.A venit taica-meu de l-a luat pe Tudor sa il duca pe-afara,i-am pus si jucariile de nisip cu el.Si a luat-o si pe Diana evident.Ii culca mami la ea,numai bine pe cand se trezesc ne ducem la socru-meu pe cand trebuie sa se intoarca Ghita.Sa mai stea si pe-acolo macar vreo ora la aer.Intre timp eu m-am bagat in priza pe-aici cu una alta.Am zis ca lucrez la acte,dar inca n-am ajuns la ele ca tot altceva am gasit de facut

Mergi la inceput

Neatza si o cafea si de la mine,
Moni-spor la treburi,fain ca te-ai plimbat prin mall,eu am ajuns sa comand haine de pe net
Eu sunt la gatit si apoi aspirat dc mai apuc, ca Emma a plecat cu tasu la cumparaturi si eu cu Alex printre picoare cand nu se uita la TV.Emma si-a revenit din indigestie si acum are pretentii la TV,dar i l-am taiat,sper pe dupa amiaza sa iesim la un loc de joaca,desi e soare, e inca frig 0-1C.
Am terminat de spalat,am putine de calcat, insa mi-e sila de praf si acum ma pun sa bag peste la cuptor cu legume, ca am facut ciorba si mai avem si cate ceva ramas de ieri-budinca de conopida si ceva cartofi frantuzesti.
Copiii cer sa instalam trambulina, dar nu stiu dc maine reusim, e in fctie daca dispare zapada. Eu nu stiu dc pun in gradina altceva in afara de rosii si ceva verzeturi-salata, patrunjel, marar.
Ieri am peirdut timp cu biletele de romania-tare scumpe sunt, 1400 cad,nu mai zic ca colegu'vrea la ocean la soare, cand ma uit si pe acolo au crescut preturile ca ne costa o saptamina pt toti 4 cam 4000 si inainte mergeam cu maxim 3200-grele vremuri cu alte cuvinte.
Mira si Cristina-refacere rapida!

Mergi la inceput

Mie mi s-au dat peste cap planurile: taman cand sa plecam a inceput ploaia asa ca am avut program de interior.Pe Tudor l-am trimis inapoi la mami ,Diana a ramas aici.Cat au fost impreuna a fost dezastru.De cum au intrat pe usa au inceput.Tudor nici nu s-a dezechipat pana mi-a golit pe jos vreo doua sertare cu jucarii - si acolo le-a lasat.Diana tzopaia,canta etc. Pe urma au trecut la sarit in pat Mami voia sa o ia pe Diana,dar am insistat sa il ia pe Tudor ca mi-a ajuns zilele astea de cat mi-a dat desteptarea.Pe Diana am potolit-o ca i-am pus Heidi pe DVD,iar acum face puzzle si eu lucrez la acte.Colegu' sapator se dusuleste dupa ce a mai bagat o tura la spalat - hainele de pe el.
DENISA tulai ce harnica esti iar Ma bucur ca si-a revenit Emma.Cat despre mall,n-am mai calcat prin magazinele de-acolo decat chiar cand s-a deschis - atunci asa de curiozitate.In rest am mai bantuit pe-acolo doar in Billa,sau la terasele/fast-food-urile din zona.Cred ca la toamna o fi gata si mall-ul de langa noi,ca deja e ridicat,inchis,mai urmeaza finisajele.Ala e enorm,cred ca mai mare decat cel din Timisoara va fi.Io tare ma bucur mai ales ca va fi super ok sa avem pe unde ne plimba iarna cand se plictisesc copiii - e la distanta de 5 minute de mers pe jos de noi.Si vara in zilele cu canicula e super de bantuit acolo ca e aer conditionat.
DENISA aoleu daca pentru voi sunt scumpe vacantele,ce sa mai zicem noi? Cred ca pana la urma anul asta ne limitam la strand pentru balaceala - daca se poate zilnica iar pentru aer curat la mers la neamurile din Bihor.Asta daca nu apare ceva pe parcurs,ca fratelo cam cocea si el ceva planuri sa mergem impreuna pe undeva - el zicea de Italia,Muntenegru sau Austria ... Io una ma gandeam ca mai bine sa ii propun sa mergem o tura sa isi viziteze prietena-sa neamurile ,ca ea e din Vatra Dornei Vai ce fain e in zona,n-am mai fost acolo de cand aveam 12 ani.Cand am fost acum vreo 10 ani iar prin Moldova,ne-am limitat la zona de mai "jos" Neamt,Agapia,Varatec ... si mai la sud,n-am mai "urcat" pana si pana la Vatra Dornei. Si la neamurile din Gorj sunt niste peisaje superbe ,e tot ca in Bihor zona de deal + paduri + parauri.N-am mai fost nici pe-acolo de ff multa vreme Pentru mine vacanta ideala ar fi sa ma catar in masina si sa tooot mergem teleleu prin tara - evident de preferat prin zonele de deal-munte.Din pacate cu strumfulici cel mic e cam incomod de mers asa inca.In plus la cum se circula acum in tara,e jale.Prin anii 80' era lejer pe sosele mai mare dragul sa umbli asa si cu cortul + accesoriile in portbagaj

I-am pus acum Dianei DVD-ul ala cu Muzzy la TV ,deocamdata pe limba engleza.Na bine ca mi-a dat prin cap sa i-l pun la TV,ca asa la PC pot manevra eu in timpul asta E dragut - atata tot repeta aia unele expresii ca pana la urma iti intra si cu de-a sila in cap

Mergi la inceput