PRIETENE FARA TITLU (76)
Raspunsuri - Pagina 18
asteryaro spune:
hello!
Eu sunt internata de azi dimineata, am dat sange pt analize, astept sa ma duca si la un EKG. Maine dimineata sunt programata, nu stiu ora dar nici nu ma stresez. Sunt chiar relaxata, si ma mira asta.
Mai, eu ma simt ca la hotel aici. Deci, sunt intro rezerva suuuper curata, cu TV, aer, frigider, baie. N-as fi crezut ca exista totusi in spitalul nostru din Buzau asa ceva. E de mirare, comparativ cu alte sectii care au ramas ca pe vremuri, deci toata stima pt. sponsorii care au amenajat rezervele.
Am schimbat si planurile: aveam de gand sa dorm deseara acasa, dar m-am razgandit. Plec acasa in jur de 16-16.30, mai fac ceva pregatiri (dus, epilat, restul de bagaj), la 18 mergem la un party, apoi la fix 19.55 sa intru in spital, fiindca la 20 de inchide spitalul.
Mai revin.
monica70 spune:
Hello vin si eu cu o veste: nicio veste
CRISTINA hai ca trece repede si poate maine seara deja dormi acasa.
DENISA si zici ca s-a intors iarna la voi?
INGRID nu mi-am facut inca abonament,le reinoim direct sambata daca mergem.Voiam sa vad si rezultatul la biopsia aia inainte sa aleg,dar acum cica au mult de lucru ... ca sa vezi,cand insistam ca sa ducem proba la un laborator privat au sarit toti si doctorul,rezidentul,asistenta ca acum nu mai e asa problema ca in vara,ca nu au atat de lucru.Ce sa zic ...
Am intrebat-o pe Diana de cursul de inot de la polivalenta,initial a inceput sa se smiorcaie ca e rece apa acolo,apoi mi-a zis ca vrea sa mearga,chiar daca e instructor barbat.Naiba stie ce sa fac,ca nici n-as vrea sa dau banii si dupa aia sa nu vrea sa intre in apa pe motiv ca e rece! Mai ales ca inca mai tuseste cand si cand.Dar as profita ca sa il rog pe ala sa o invete sa inoate pe spate si pe urma sa vad daca n-ar lua-o careva la performanta - ar fi de mers de trei ori pe saptamana si muuult mai ieftin asa.
MIRA sper ca ai scapat cu bine de operatie
In rest sunt p-aci cu Tudor care inca doarme si treburi administrative.Dupa ce vine Diana de la gradi,sper sa iasa Ghita cu ei pe-afara ca sa mai pot manevra una alta pe-aici.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Denisam spune:
Hello,
Moni-da ninge aici dar se va opri tot azi si in cateva zile trecem iarasi la temperaturi peste zero se pare.
Tot nu ai nici un semn de la Cluj?
Legat de innot, tu iei decizia pt ea, nu are de ales dc e ina vantajul ei, o stimulezi cumva ca banui ca dupa primele sedinte ii va place.Eu zic sa ii mai dai vit C, eu inca le dau alor mei ca vremea asta e mai nasoala ca iarna,trecerea rapida la temperaturi de peste 10C.
Cris-tinem pumnii si eu sper ca maine vei dormi acasa.
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA usor de zis sa hotarasc eu pentru ea - poate daca as avea-o pe Emma in locul ei ! N-am dus-o acolo odata? A mers treaba 3-4 zile,apoi a racit si cand s-a reintors n-a mai vrut neam sa intre in apa aia,s-a lasat cu plans cu lacrimi de crocodil,am insistat vreo 2 zile degeaba si apoi am dus-o dincoace la bazinul asta privat unde-i mai calda si apa si in interior.Si aici a rezistat un curs,pe urma n-a mai vrut defel! Si asa de vreo doua-trei ori n-a mai prea vrut sa intre din pricina ca ii era teama ca o tot lasa aia sa inoate singura,cu chiu cu vai am convins-o.Crezi ca degeaba mi-am facut eu abonament?
Nu e asa simplu, poa' sa trazneasca: daca nu vrea sa faca ceva ,poti sa uiti
Merg ca trebuie sa apara la TV Diana cu grupa ,ca i-au filmat azi pe unde au fost in plimbari,de "Ziua pamantului".Revin dupa.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Buna dimineata,prezenta la cafea.Aseara n-am mai apucat sa revin.Ieri m-a apucat harnicia asa ca am dat bataie la smotru in baie,ordine in debara si prin dulapuri - in principal la incaltaminte si jucarii,plus o parte din haine.Inclusi schimbat lenjeria de pat,bagat o tura la spalat etc. Si azi mai am in plan destule,sa vedem daca voi avea acelasi avant
CRISTINA tin pumnii sa scapi usor si rapid!
MIRA sper ca esti ok,asteptam vesti!
BRANDUSA tot cu treaba mult? Hai macar la o cafea sa ne mai povestesti de strumfi!
DENISA mai ai ceva vesti de la primarita aia? Tu dormi la ora asta
INGRID gata bagajele?
Io am pus ieri niste filmulete cu Tudor.L-am filmat si cum a mancat in premiera singur supa (ca asa a vrut el, musai singur).Si cu mana stanga
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-03-23/12:23:30
Oare o fi stangaci ca taica-su (stangaci si total neindemanatic pe deasupra )?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Bee spune:
Buna fetele.
Da Moni, sunt cam rupta. De strumfi? Ash povesti eu dar nici nu apuc sa-i vad cum trebuie. 1 Aprilie, da?
La noi a venit asta noapte zana maselutza! Cam haotica matza mea. Ba se bucura, ba plangea sa nu radem de ea!!! Dintzisorul a decolat cu ajutorul meu, ca o deranja asa de tare. Draga mami. E un copil tare cuminte. Chiar si insistentele ei si faptul ca e o mica incapatanata, nu ma deranjeaza. Moni, parca totusi nu e asa hotarata ca Diana ta! Anika mea e mai cooperanta pe alocuri, o poti convinge sa faca ceva. Si e drept ca si eu sunt ceva mai relaxata. Pur si simplu nu mi se pare eficient sa o conving cu orice pret sa faca ceea ce cred eu ca e bine. Stiu, denaturata de mine!!!! Si de aici: nu mananca foarte bine, dorm unde vor ei (cu noi), etc. Si ce?
In rest?
Cu Tavi, nu mai spun, ca ma apuca o disperare.........Stiti ca tuseste de aproape doua luni curand. Eee, tuseste, da? O saptamana de antibiotic a trecut. Oprisem antibioticl miercurea trecuta si sambata seara am fost cu el la spital ca-l muscase o capusha de cap. SI fuga sa-i extraga capusa si apoi la alt spital sa-i dea tratament. Deci de sambata seara din nou augumentin pt capusha. De ochisor nu mai spun! Face o conjunctivita urata, care recidiveaza periodic.....SI o face nu gluma. Practic daca nu intervin rapid i se umfla ochiul raud e tot. Rahitic? Are fontanela cat o nuca maaaare (cu coaja aia verde, poate) si un cap mare cat Razvi si Ana care la randul lor au capul cat mine.
Razvi? Nu mananca nimic. E ceva de speriat. Splaaaab, palid, incercanat si nemancat. Insa e un draguzt si un cuminte. De vorbit nu vorbeste grozav, o sa iau masuri de genul logopedie, cat de iute voi avea putin timp. Asa cum nu poate el pronunta bine anumite sunete, ii turuie gura si nu realizeaza ca nu e intotdeauna bine inteles de ceilalti.
Astery, sanatate si refacere rapdia.
Mira, sper ca esti ok.
Ingrid, drum bun in Germania. Si sper sa scapi de simptomele suparatoare.
Denisa, voua va urez caldura mai multa si sa vina primavara.
Ana, examene? Ce ne mai povestesti?
miraklucker spune:
Dragelor va salut.
Multumesc ca v-ati gandit la mine. tocmai am revenit acasa. Da sunt super ok. doar cu picioarele bandajate strans de sus pana jos asa cat sa ma misc ca un robot. Pana maine cand imi dau bandajele jos si va trebui trebui sa pot pentru o vreme ciorapi speciali. Operatia a decurs bine, anestezia a fost super nu am simtit nimic. am avut o colega de salon simpatica.....operata la 31 de ani a doua oara si probabil nu ultima, cu 4 copii acasa intre 10 si 2 ani, si cu ganduri de inca unu, cu ditamai ferma de vaci pe varfu muntelui.
Cristina, sa de-a Domnul sa treaca repede si sa fie totul bine.!!
.....heheiiii si de acum leneveala si vacanta 1 luna!!!
Denisa las`ca zapada nu mai tine la sfarsit de martie, la noi e frumos si soare si acum vreo 11 gr.
Denisam spune:
Neatza si un ceai verde si o sa vina odata primavara caci ieri am primit 10cm de zapada cu vant, si azi si maine sunt -9C
Moni-bravo pt elan,as vrea si eu dar seara dupa 9 prefer sa zac putin la TV,desi am si eu de facut curat in dulapuri si ar fi un moment bun ca dorm strumfii.
Legat de autoritati,da,m-a sunat parlamentarul de 2 ori(am aflat ca mama lui a fost romanca) si centru de stat de unde treb sa primeasca A ajutorul cu terapia, dar nu am inca o data cand se intampla, eu le-am zis ca iulie e maximul,ca dupa asta o sa duc copilul la ei si ei sa il invete ce si cum-dupa toate discutiiel,se agita sa faca ceva pt el,ca au vazut ca sunt cam nebuna, eu sunt hotarata la fiecare 2 ziel sa sun si sa le trimit email-in final va fi ok,sper eu.
La gradi insa au avut ieri o sedinta si se pare ca eu pus ceva strategii la punct si mai are ajutor Alex inca 2 luni,dar e doar pt 2 zile, e ok ca pt restul timpului eu am fetele mele.
Mira-ma bucur ca esti ok,odihna placuta.
Cris-tinem pumnii sa fie bine.
Bee-spor in toate si rabdare si sper sa gasesti logoped si vad ca Anuta ii urmeaza Emmei cu dintisorii.
La Razvi de ce nu ii dai o cura de ceva vitamine sa ii revina pofta de mincare?
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
MIRA ma bucur ca esti bine si mai ales ca esti "in vacanta" Poate ne mai povestesti mai multe de "pupeze"
Am vorbit si cu CRISTINA - a scapat cu bine de operatie,e inca la reeanimare.Razvan a fost super ok,e bucuros ca sta cu tanti aia care mai avea grija de el.
BRANDUSA te cred ca esti necajita,cu atatea pe cap si cu Tavi cu tusea aia si cu conjunctivita aia.Dar la faza cu capul mare+rahitism eu cred ca e doar mostenire de familie , uite ca si Ana si Razvan sunt super ok si parca la fel a fost si la ei cu fontanela aia.Cat despre Razvan si vorbit,poate isi revine cu vorbitul pana apuci sa mergi cu el la un logoped.Stiu ca si eu ma agitam cu R-ul la Diana si pana l-a urma l-a zis inainte de a implini 4 ani.
In schimb Tudor parca-l poate deja pronunta de pe-acum pe R ! Nu chiar perfect,dar pe-aproape.Si azi m-am distrat ca se juca cu papuselele Matrioska si zicea si el dupa mine PAPU = CAPUL , CIARELE =PICIOARELE ,in schimb la FUND a zis perfect Si a venit cu setul si m-a intrebat? FACI? In sensul de DESFACI? Propozitii in afara de genul "DIANA UNDE IETE?" mai rar Tare dragut e cand o tot cauta pe sora-sa
Legat de tuse,Diana inca tuseste,mai ales aseara a apucat-o si mai si,la un moment dat tusea intruna asa sec.Dar noaptea a fost ok.Am citit undeva ca tusea de noapte e mai grava,in sensul ca poate insemna astm sau tendinta spre astm.
Si azi am fost destul de activa - am evacuat vreo 3 cutii pline cu jucarioare stricate,am mai pus la spalat,am facut ceva ordine pe la haine si am gatit supa de curcan si salata de boeuf.Diseara cred ca trag niste paste cu ton.Acum astept sa se trezeasca Tudor si sa se intoarca Diana de la gradinita,dupa care cred ca o tulim cu totii la socru-meu,ca Ghita vrea sa inceapa sa sape. Sa vedeti ce se va vaita in urmatoarele zile - febra musculara,chestii ...
Numai bine iau si copiii o gura de aer pe-acolo.S-ar parea ca o sa lucram noi gradina,ca pe tipul ala cica nu-l mai lasa nevasta sa tot plece tai-tai - e genul care le cam si trage la masea Si ii placea tare sa vina la niscaiva munca in zona, ca doar socru-meu are vin bun
monica70 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva: BRANDUSA felicitari Anutei pentru dintisorul cazut! Sa ii faci si o poza ! Sa stii ca nici eu nu-s super insistenta nici la mancare nici la alte chestii, deci macar la capitolul semi-denaturata tot ma incadrez Cum o stiu asa capoasa - si Tudor e fix la fel - uneori la chestii marunte nici nu ma mai agit sa insist,ca sa nu mai iasa inca un circ
Ai mei sunt mari ciocolatisti - dar au pe cine semana Toata ziua cere si Tudor ciocolata (tot "CATA" ii zice inca) Intr-o seara le-a adus Ghita kinder,vai ce-a mai sarit Tudor pe ea si a mancat,o bucata ,inca una (urlaaaa !!!) si inca una (zbiera si mai tareeee !!! ) Na ,puteam sa nu ii dau daca le-a vazut? Mai ales ca el si mananca ff bine
DENISA pai asa sa faci, stai pe capul lor Mergeti la sanius azi?