**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 14
emanouela spune:
am inteles ce vrei sa zici cu rasfirate dar nu cred sa deranjeze de stau asa....daca nu si nu, poti sa le pui pe o frunza
...deci imi plac si abia astept sa le port![]()

cris_82 spune:
Sa mor de nu sunetti de belea...5 pagini in o singura zi?

Sper macar ca ati dat si voi o cafea,ca eu nu am bbaut decat juma de cescuta de nes ca m-am trezit la 8:40 ![]()
![]()
![]()
simina eu nu stiu cate pahare au fost ieri,ca dupa primul oricum sunt cheauna si sa vezi ce bine vorbesc cu miru pe limba ei
.Eu ieri am ajuns la nasa,si cand am ajuns la ea,fi-mea a puss jos punga de cadou si a inceput sa scoata pe rand ce continea si sa i le intinda "na" si astepta ca de fiecare data sasi-sa sa o pupe
.vad ca ma simty mai bine,cred ca se acumulase oboseala si cred ca mi se cam trage si de acum 2 zile cand am incercat sa fac pe gimnasta in plina zi![]()
![]()
anaela si eu sunt cam pe dinafara,de ce faceti sedinte cu laser?
ema in cazul asta fata,eu propun sa bei doar oleca,asa...ca de curaj si sa te vaz pe urma cu permisul in buzunar
picky ar putea sa fie cauza de la apa,numai in cazul in care s-a spalat pe maini cu ea,ca in general,bacteriile se distrug prin fierbere.Acum nu poti sa dai vina pe botezul oamenilor,..poate ormanismul ei e mai sensibil si a avut nenorocul sa se pricopseasca si sa piarda sarcina din pacate![]()
getik lasa fata maritusul,nu vezi cat te usuca la punga doar scosul actelor?daramite ditamai nunta cu alai![]()
picky azi o sa pun poza incriminatoare cu mucenici
.Ar fi fost prea tare sa am gura aurita![]()
.unchiul tau sa stea linistit ca se topeste deja zapada ca e cald afara.
getik e primul canin care va iese?sper sa scoata coltisorul mai repede capul la lumina si sa nu va mai chinuie atat
lavi nu va mai certati mama ca nu e bine..rares ar trebui sa va apropie si mai mult,el sa fie legatura vostra
binenteles,alaturi de dragoste.
mady pai si mie mi-a trecut posta de mucenici,pana la anul nu mai poftesc nici daca le pui fructe tropicale.
ana pe wk se anunta niste teperaturi mari vad,sper sa fie asa ca scot sectorista in parc la agatat baieti![]()
ema ce rau ti-a facut tie cardul ala de vrei sa-i ciuruiesti bugetul cu tot dinadinsul?mai lasa si de samanta pe el ca sa se inmulteacsa si sa mai ai de unde fac paguba![]()
ssabrya eu sunt sigura ca bebelina o sa fie sanatoasa si nu ai de ce sa-ti faci griji
.Si miru a mea la eco ne arata o intarziere de cam o sapataman ,dar uite ca a fost si e bine si acuma.
lavi munceste fata,framanta de zor,ca cu cat framanti mai mult,cu atat iese aluatul mai pufos si gustos..Au venit pana la urma nasii? cum a fost?
ana uite ce faceai tu in liceu
...si sa vedem cine nu a baut macar o data in scoala.. . auzi la ea,sa copieze in prima banca 
mady hai ca sunteti dde coma cu spionatul 
..si musai sa se ia de mana cu al meu barbat ca la fel mi-a facut si mie.Ba chiar a sugerat ca mastisorul lui a foat bulelea de la pranz
andreea multam de cafea
ma bucur ca cezara e mai bine
.Multa sanatate tie si sotului sa scapati repede de raceala
getik tin pumnii sa gasesti loc liber la cresa pentru aricela
lali moamaaaa ce bine arata cafeaua
te asteptam cu detalii
simina 4 cafele fata?
si nu ti-a stat inima in loc? cred ca e tare scum cum spuene le poezioara
.De fapt toti copilasii nostrii sunt divini cand incep sa spuna cate o poezie sau cantecel,as pocit cum iese,dar sunt niste scumpi
lali sunt superbe bijuurile buburuzesti

Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
La noi astazi e o zi cu soare, ce frumos e
abia astept wkd-ul 
Simina, pe Vladut l-am invatat tot poezia cu piticul 
Cris, spor la agatat in wkd, desi Miru sigur o sa ti-i sufle pe toti
Sa mai faceti niste poze sa va mai vad si eu motate 
Andreea, sanatate multa 
Getik, iti tinem pumnii sa-i gasesti loc lui Ary la o cresa buna
Sa te simti bine la mami 
Lali, spor la treaba, fa incet sa nu superi burtica 
Ema
, frumoase buburuze ti-a facut Lali 

de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Si la noi e foarte fain azi,caldut si soare,iar zapada se mai vade cate un petic mici pe ici-colo.
ana stai asa,ca nu agat pentru mine,ci pentru fi-mea![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Maine plec la plimbare la Targu Neamt
!
O sa fie cam obositor ca duminica ne intoarcem dar tot e bine.Acum m-a sunat sotul sa-mi zica-incearca sa ma impace ca m-a cam suparat dimineata.
Cu cafeaua norma mea zilnica e de 3,ieri am depasit un pic dar nu am nimic,nici o reactie.
Lali-sper buburuzele ptr Ema!
Cris-super ca ai domit si tu putin mai mult.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Sa inteleg ca sunteti pe afara ca tot e vremea frumoasa,a?
Va pup,va urez week-end placut!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Salutare si de la mine..
Intru sa fac prezenta ca nu cumva sa intrati in panica ca eu nasc si voi nu aflati..![]()
Deci nu am nascut inca, tot 2 in 1 suntem
..dar ieri aveam impresia ca daca ma mai misc mult mi se rup membranele..ca asa presiune simteam jos de l-am intrebat pe al meu ca daca mi se rup membranele ce facem..el cica "pai mergem direct la spital"(eram in magazin cautam laminat) eu nu prea aveam chef de spital ca nu-i casa si nici bagajul gata. Aseara iar m-au luat niste contractii dureroase..dar le-am rugat sa se opreasca
ca nu aveam chef de plecat nicaieri noaptea ![]()
![]()
In fine ..am intrat doar sa scriu randurile obligatorii(chiar daca-s mai multe) si sa va
pe toate..
De pc nu ma deloc chef...si nici starea necesara sa recuperez...
Is oleaca si cu durere de cap de azi dimineata..si ocupata, si stresata, si, si...deci ma intelegeti voi ![]()
V-am pupat si va urez weekend placut...nu stiu daca am timp ca maine sa intru, ca avem si copii, trebuie sa umblam si pe la magazine, sotul sa mai lucreze la casa (ca unchimiu pleaca in seara asta..de fapt is deja in drum spre aeroport) eu sa-mi fac bagajul la bebelina, sa calc, sa fac mancare, sa scot copilele la parc...si poate sa si nasc ![]()
...ee las ca va anunta reporterul de teren Ema ![]()
Hai v-am pupat 

Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
37+ o
mai mica 
AMR: 3 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Picky, ai grija de tine, nu naste inca, sa mai stea puiuta mica un pic la caldurica 
Fetelor, un wkd frumos va doresc si zile cu mult soare! Va pup pe toate 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaa
imi pica ochii de oboseala,dar uite ca acus nu am pe cine sa dau vina..am stat ca doi popandai asera,i eu si soata la tv si am belit ochii pana pe la 1 si ceva

haideti sa beam 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

E asa de frumos afara
...voi ce faceti azi?iesiti la plimbare?parca si eu as evada oleaca.Sper numai sa nu inceapa nebunia cu munca si sa ma tina toata ziua la pc .
Mirunel
terorista 

BAZAR