**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 13
madyrizi spune:
prezent!!! ![]()
pe mine ma scoate din sarite spionajul peste umar
. nici nu-mi vine sa scriu cand e jupanu' cu limba scoasa in spatele meu. nu pot sa scriu si io o barfa ca...hop, a venit spionu'
.
nici eu n-am primit flori sau alte kestii. io n-am primit nici martisor de 1 martie
, asa ca v-am batut pe toate. i-am zis ca erau strazile pline de barbati cu flori, cu cadouri... draci... nu s-a lipit nik de el. auzi??? cica mi-a adus de 14 februarie si pt. martie 

.
revin mai incolo...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Serialbastre spune:
Neata!
Dau cafea .... 

Cezara e mai bine, dar is racita cobza eu. Si tat-su e si el in pioneze. Si alea ruginite. ![]()
Ma doare capul rau, is infundata nas-gat-urechi si trebuie sa fac si mancare.
Va doresc o zi frumoasa! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
am intrat sa va
sa savurez o gura de
care vad ca nu a dat-o nimeni
. azi ma duc sa vad daca reusesc sa incriu fata la cresa tinetimi pumnii plssssssss

ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Dau si eu o
Si eu am o gramada maare de treraba azi,dar chef nica, am o lene d-aia de-mi vine sa plec de acasa
Mancare fac atunci cand se trezeste soaza,ca mi s-a terminat butelia aseara,el a fost de noapte, si nu a avut cine sa mi-o incarce.
Va pupic,revin cu relatarile mai tarliu, poate ma si recuperez nitel,ca am intrat numai ca nesimtita,am zis buna,m-am laudat si am disperut
.Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
14+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit si eu la
!
Andreea-bine macar ca Cezara e bine!O zi frumoasa si tie!
Getik-bafta!
Mady-te inteleg perfect cu "spionajul",nici eu nu suport!
Ema-ce chestie cu alergia la alcool.....aaaa si ieri am baut 4 cafele pana la urma ca am mai luat una inainte de plecare.Cred si eu ca sunt cam multe dar daca tot m-am lasat de tutun macar cu cafeaua sa raman-stiti ca suma viciilor ramane constanta.
Anna-si eu am,cateodata seara cand ajung acasa,senzatia ca a mai crescut Andutu.Ce poezie a invatat Vladut?Eu l-am invatat pe Andu poezia cu piticu si ibricu si eu zic jumatate iar el cealalta jumatate de vers.
Cris-pe unde umbli?
Va pup!Ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Lavi-cum au iesit mucenicii?I-ai dat si sotului?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
Ema special pentru tine ,sa imi spui daca ramane medalionul la forma asta sau vrei sa stea asezate altfel buburuzele. De desfacut nu il mai desfac,fac altul si pe asta il poarta moi daca vrei alta forma. Oricum nu vor fi la fel
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
emanouela spune:
lali, sunt ft bine asa dar la fundul lor se poate sa nu aiba nimic
...cercelusii sunt
....imi vine sa-i pap, astept si medalionul in stare finala
....oricum, buburuzele is mortal de frumoase
Lali_mete spune:
Da Ema,se poate si sa nu aiba nimic , prima data asa il facusem,dar stateau rsfirate,nu stiu cum sa iti zic
. Acum m-am gandit si cum sa le pun sa nu mai stea asa
. Fac azi mai multe buburuze, si sigur o sa iti placa rezultatul.Am si aparatul prost,si daca nu e lumina naturala se vede naspa.ma bucur ca totusi s-a vazut ceva
.
Acum,lungimea medalionului e de 5 cm,iar latimea de 3 cm.Lungimea cercelului de la "fundul" buburuzei pana la capatul de sus al tortitei e de 4 cm. Buburuzele au 2.5 cm lungime,si 1.5 latime.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii