Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

BebeCris incearca sa-l dai cu unguent de galbenele

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am scos iar o desteapta de la cuptor. E clar ca ma fac cat China, dar voi sunteti de vina!

eveline, mai scrie o data, te rog, reteta cu fulgi, ca n-o mai gasesc.

simona, daca afli ceva noutati de donna si Tudor, sa ne spui si noua, te rugam!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

donna, multa sanatate lui Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Sanatate multa lui TUDOR, iar pentru DONNA, multa putere sa treaca peste inconvenientele din spital. (Avem o tara de tot rasul in multe privinte, dar mai ales in sistemul medical: dupa ce ca un biet copil e bolnav, este tinut in conditii groaznice si infecte!!!)
Am iesit din casa de am trimis maica-mii cadoul de 8 martie (am intrebat-o ce vrea, si mi-a spus ca ar dori vopsea de par, asa ca nu am cumparat ceva inutil) si m-am bucurat ca am lasat copilul acasa cu ta-su. E soare la noi, dar e un vant ingrozitor.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

scuzati-ma ca am disparut asa, fara ca macar sa va spun " buna ziua!".

cum aflu ceva de tudor, veti fi primele care vor afla!

raportam si noi prima masa din diversificare! a fost un esec total! i-am dat morcov pasat si... a lut o singura lingurita fara sa i se faca greata... am sa incerc si maine, sa vad cum o sa fie! la un moment dat i-am pus si putin laptic de la mine, sa ii para gustul cunoscut, dar de unde?! mi-era asa mila de el cand l-am vazut cum se stramba...

ma duc sa fac o mancarica de cartofi, ca a-nceput postul si n-am de gand sa-mi las sotul din dotare sa rabde de foame! desi, o cura de slabire, nu i-ar strica!

gata, va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetele,
Sunt ff suparata si trista..Alesia plange de 3 nopti si nu stiu de ce..e mai rau ca la colici.Am verificat gingia si nu se vede nik,are nasul infundat ca e un pic racita si ii pun picaturi,ii fac si aerosoli...sa fie oare numai de la raceala? O apuca plansul asa din senin in crize..of nu stiu ce sa ma mai fac...voi ce spuneti...aaa si inca ceva....isi tzocaie buca de jos tot de vreo 3 zile.O fi vreun semn ?...va rog sa ma ajutati daca cineva a mai trecut prin asta !

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Donna, multa sanatate lui Tudor,sa treaca repede si sa scapati fara alte "achizitii"

Apropos de esecuri: lui Tudor nu-i place cartoful dulce. A plans cand i-am dat, probabil nu putea sa si-l dea jos de pe limba. Ieri l-a scuipat, astazi a plans

si sa nu uit un "buna ziua"

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

La multi ani bebeluslor de astazi, sa a dea Dumnezeu sanatate si sa cresteti mari.

Ancamak, felicitari pt intoarceri .

Idalis, chiar vroiam sa te intreb ce fel de cura tii daca alaptezi. Eu ma vad zi de zi tot mai grasa, am 70 si ceva de kg , nu mananc nici exagerat dar nici nu ma abtin de la alimente care ingrasa( dulciuri ). Si culmea, ziua nu mananc mai nimic dar seara...ma ia o foameee .

Abia astept sa fac mucenici fierti cu muuuuuuulta nuca si putina scortisoara .

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Multa sanatate micutului Tudor de Donna, sa scape cat mai repede. ...offf, mi se face pielea de gaina cand aud combinatia asta de copii+spital. Speram sa-si revina repede repede.

Noi am fost azi la controlul de 5 luni. E totul OK, am sarit cu 50g peste 7 kg, dar tot are lipsa de Ca. A marit doza de vigantol la 6 pic, 3 dimineata si 3 seara.
Am "convins-o" pe dr sa ma lase sa incep diversificarea mai repede de 6 luni. Cu ocazia asta am sa-i dau si branza lactica si atunci a zis ca nu mai e nevoie sa-mi dea Ca cum intentiona.
A zis sa incepem cu mar sau cu mar+banana si apoi cu zeama clara de supa (din mai multe legume), branza calcica, apoi piureu de legume. Oricum peste 1 luna merg la vaccin si mai vb. Daca vreau pot lua si cereale adaptate varstei. Ea merge pe principiul intai fructele si apoi legumele.
Om vedea...sunt teribil de curioasa.

S-a lasat convinsa sa incep diversificarea mai repede din cauza ca peste noapte mananca la 1 ora, rar la 1 ora jumate. Si eu is zombi si nici copilul nu e satul. Ziua parca rezista mai mult intre mese nu stiu de ce noaptea face asa...

LORA - reteta nu am postat-o, numai am zis ca o fac
O caut imediat...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ingrediente
1 pachet margarina, 3 linguri miere de albine, 250 g zahar, nuca taiata, 3 linguri cacao, 50 ml rom, vanilie, 1 punga fulgi de porumb
Mod de preparare
Margarina, mierea de albine si zaharul se topesc impreuna la foc mic. Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul si vanilia.
Dupa ce se raceste se adauga fulgii.
Se toarna intr-un vas in care s-a pus folie. Se lasa la rece sa se intareasca si apoi se rastoarna si se taie.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput