Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
AAAAAAA Tunde mi-e clar!!!!! Sunt colici!!! Avem si noi faze de astea 1000!!! Noroc ca n-are colici ff rai decat seara intre 8-11 (acum suntem in program
). Exact asa face, suge apoi o apuca niste nervi, plange cu laptel;e in gura, se strange, face o fatza disperata; eu intrerup (oricum n-am de ales) si o linistesc, cateodata o adorm si papa dupa un nani de 15-20 minute cand e linistita. In schimb, tu treb sa te tii tare si rabdatoare!!

ralu kara f buna ideea, o masa LP o masa LM, ca sa nu innebunesi si nici sa nu stea bebe nemancata.
Multumesc celei care a pus linkul
http://www.saigonocean.com/nghenhacHoaTau/jukebox.swf
Ana, ca Ana,. dar Robert e in extaz..el e si mare meloman...![]()
![]()
![]()
![]()
mersi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
vasilasanita spune:
Se poate ca vaccinul dat in primele zile in spital sa coaca peste 7 saptamani?
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
vasilasanita spune:
Este ca o pietricica subcatanata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Se poate ca vaccinul dat in primele zile in spital sa coaca peste 7 saptamani? mami fericita cu Stefan 12.01.2011 Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
roxx26 spune:
Mai, depinde ce intelegi prin "a coace" - la noi e movuliu-rosiatic asa si e destul de tare, dar nu are puroi sau ceva de genul asta. Este pe umarul stang si a devenit asa in ultima perioada, la inceput nu se vedea nimic. Pe noi ne-a avertizat din maternitate ca s-ar putea sa devina rosu si tare, asa ca stau linistita.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
vasilasanita spune:
M am linistit, e de la vaccin. AM gasit informatii pe net. Intai ma speriasem sa nu fie vorba de un furuncul sau ceva. Nu mi a spus nimeni din spital.
roxx26 spune:
Am mai studiat pe net problema
si uite ce am gasit:
La 7-21 de zile dupa vaccinare, la locul injectarii apare un nodul de 3-8 mm in diametru. Dupa inca 1-2 saptamani, se va face o crusta. In unele cazuri, devine o vezicula purulenta, care se va sparge si apoi se acopera de o crusta. Parintii se sperie pentru ca, de cele mai multe ori, la iesirea din maternitate, nu sunt avertizati de aceasta reactia postvaccinala.
De retinut! Daca la locul injectarii apare o vezicula cu puroi, nu trebuie facut nimic mai mult decat igiena locala, si anume, la baita trebuie spalata zona cu apa si sapun si apoi, se acopera cu un pansament steril.
Se vindeca de la sine in 1-2, maxim 6 luni si ramane o cicatrice, initial rosiatica. In timp, devine sidefie. Daca nu ramane nici o cicatrice, trebuie consultat medicul pediatru pentru revaccinare.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabrielaromt spune:
Tunde sa stii ca si al meu mai face asa, prima oara am zis ca nu mai am eu lapte si plange de foame, apoi m-am prins ca sunt colicii... norocul nostru ca il apuca doar seara si il tine cateva ore... in general avem probleme doar la masa de dupa baita. Si nici asta prea des.
tu ii dai ceva pt colici? incearca ceva siropuri, poate se linisteste.
Pup mamica rabdatoare!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
gabrielaromt spune:
vasilasanita, si noua ne-a aparutt saptamana asta semnul... si eu ma intrebam ce e, banuiam ca e de la vaccin. Noroc ca ne-a lamurit Roxx. Multumim Roxx.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
florintunde spune:
pfaai

Acuma a adormit ...singura
Eu am adormit-o de n ori
..si ii trebuie tzatza..urla..nu mai merge nici cu linguritza..apoi cand era super obosita ,a cedat si a mancat..
A avut dureri de burta..primna seara cu colici

Problema e ca imi vine laptele ca paraul..si o doare burta...cand scapa sfarcul tot se stropeste saraca...asa tzatze proaste...clar ca asta a f problema si la Mario
numai nu stiu cum sa procedez
.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
vasilasanita spune:
Multumesc Roxx. La noi se pare ca a aparut cu intarziere ca avem deja 7 saptamani. Slava Domnului ca nu i furuncul.
Roxx cate sedinte de kineto i ai facut fetitei pana acum? Mi e frica sa i fac exercitii baietelului si l am pus pe sotul meu. Cand sta jos misca capusorul mai bine in stanga, dupa jucarie, cand e in brate nu prea vrea. Mai exersam.