Un cabotin.Sau cum si de ce mi-am inselat sotia(2)
Raspunsuri - Pagina 4
Un_cabotin spune:
Despre iertare, on topic:
Dupa toate cate am trait, rele si bune, dupa cate greseli am facut, dupa cat mi s-a gresit si mie... va marturisesc faptul ca nu am simtit usurare mai mare decat atunci cand am iertat.
Dar aceasta stare vine din interior, nu pot sa-mi impun sa iert pe cineva, sau s-o fac "la cerere".
Cand gresesc, nu mi-e rusine (teama/jena) sa-mi cer iertare. Acesta este probabil primul pas spre a obtine iertarea celuilalt.
Dar este frumos sa iert chiar daca nu mi se cere aceasta...
Off topic,
V-as ruga sa iertati moderatorul care da avertismente nejustificate.
Si el este un om, si el greseste.
Multumesc!
UC
mirela0521 spune:
chiar ma intrebam cand se va incheia si cum se va termina acest sub. acum vad ca sub desi a inceput capitol nou s-a indepartat si a deviat la grelelile moderatorilor.
referitor la experienta cobotinului... parerea mea este ca, la fel ca orice om, a gresit. e norocos ca sotia l-a primit inapoi si ca si-au salvat casnicia de dragul lor si mai mult al copilului lor. pana la urma este un happy end si asta conteaza, nu? ma bucur pt ei.
eu una detest (poate e un cuvant mult prea mare dar, in fine, nu am gasit altul acum pe loc) pers care inseala si sincer nu as face asta niciodata!!!! never ever!!!!!! si nici nu cred ca l-as mai putea privi pe sotul meu daca mi-ar face asta vre-o data. dar cum ziceam, cu totii suntem oameni si cateodata slabi de duh. cine stie ce ne rezerva viata. oricat ai incerca sa ti-o planifici uneori apar acele "gauri negre" in care te afunzi fara sa vrei. cabotin a fost norocos ca a iesit victorios si "integru" din aceasta experienta. pana la urma pagibele suferite nu sunt de nerecuperat. prin sinceritate, dragoste si respect, prin devotament si implicare maxima se poate recladi casnicia cu succes daca telul este comun.
bafta cabotinule!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue si de cateva zile astept un raspuns din partea moderatorului LIA! ma intreb cum are loc moderarea, o data la 3 sapt ne trezim ca dam avertismente pe nedrept?? asa ne facem jobul? |
babyblue, n-am apucat sa citesc postarea de la care ti s-a tras avertismentul, asa ca nu-mi pot da cu parerea daca este sau nu meritat.
Indraznesc sa te rog, totusi, sa intelegi ca, prin postarile tale ulterioare acestui avertisment, tavalesti regulamentul de-i sar capacele. Poate vei accepta sa conversezi (deocamdata e monolog) cu moderatorul care te-a altoit pe PM si sa lasi subiectul, care mie mi se pare foarte interesant, sa evolueze natural.
Stiu ca si la alte subiecte se posteaza offtopic, si eu cad in plasa asta, dar hai sa revenim la cabotin si la nazdravaniile lui. Ce zici?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
kariguld spune:
hai mai Rufus, te stiam barbat serios, ce naiba? cabotinul sa-si faca blog personal unde sa-si scrie impresiile inselatoriei de acum un secol. cabotine, nu te supara.....n-am nimik cu tine!
babyblue, sunt socata de avertismentul primit. te adimram din umbra, mereu te-am citit cu placere. nu pune la suflet, pana la urma cu un simplu clik poti inchide totul. iti dau dreptate in tot ce spui!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
mel_g spune:
Draga "Cabotinule" , am citit pe diagonala povestea ta. Muuuuuulte pagini, muuuuuulte pareri. Pana la urma doar voi doi stiti ce s-a intamplat cu adevarat si care sunt motivele pt care sunteti inca impreuna.
Ce cred eu ? Sotia nu te va ierta prea curand, poate chiar niciodata. Altele sunt motivele pt care a decis sa ramana cu tine.
Pe o scara de la 1 la 10 tu cat de mult o mai iubesti ?
Rufus spune:
citat din mesajul lui kariguld hai mai Rufus, te stiam barbat serios, ce naiba? |
kari, crede-ma, postarile de la subiectul asta (ale tuturor...) ma fac foarte atent. De mai multe ori am ramas cu gura cascata.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Un_cabotin spune:
Mel_g,
Pe o scara de la 1 la 10 tu cat de mult o mai iubesti ? |
Chiar nu stiu ce sa-ti raspund...
Mi se pare ca e usor mecanicist (stiintific) sa notezi cat de mult iubesti pe cineva.
In primul rand, iubirea/dragostea cunoaste (in cazul meu) o varietate de forme, incepand cu pasiunea nebuna, si terminand cu dragostea calda, calma, profunda, pe care numai timpul, comunicarea, experientele de viata impreuna... toate astea ti le pot aduce.
De multe ori simt ca trebuie neaparat s-o sun, sau sa-i trimit un mesaj in care sa spun tare, raspicat, clar: Te iubesc!
Asta se intampla si cand suntem impreuna, pur si simplu simti dintr-o data ca iubirea da pe dinafara
Alte ori ma supar pe ea, n-am chef de nimic, sunt mofluz, si nu ma gandesc la iubirea noastra.
Asta nu inseamna ca nu mai exista iubirea, ci doar ca nu mai este in prim plan...
In fine, pe o scare de la 1-10, eu imi iubesc sotia....
de la 1 la 11!
UC.
Zina spune:
Offtopic: babyblue, avertismentele se dau aici "dupa ureche", nu te mai supara, si eu am discutat odata acelasi lucru, dar nu s-anteles nimic. Din pacate, moderatorii nu-si fac treaba cum trebuie, nici nu stim cum au fost pana la urma urmei, alesi in aceasta "pozitie" (dupa ce criteriu). Presupun ca s-a facut virtual, asa ca....
Un cabotin, trebuia sa spui din prima " de la 1 la 10, o iubesc 100 sau cat vrei tu - oricum ceva mai mare ca 10"
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
kari, crede-ma, postarile de la subiectul asta (ale tuturor...) ma fac foarte atent. De mai multe ori am ramas cu gura cascata. |
vreau sa adaug ca ptr mine ramai acelasi OM! idiferent de ce subiecte iti plac.
atent? la ce anume?
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
larasarit spune:
Bai vreau si eu un rezumat scurt la topic
Care are mila de ochii mei frumosi si mi-l face in doua randuri?