Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)
Raspunsuri - Pagina 19
alicredo spune:
evyme felicitari ptr dinti! si pentru pasi! si ptr casa! si ptr viitor! or sa treaca rpd 30 de ani...si mai incolo nici nu o sa simti rata cu devalorizarea...mama platea 240 de lei in '98...atat era o tigara la bucata
bafta multa la rezolvarea actelor!v-am vazut la poze ptr colaj...deci sunteti bifati
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mandruta spune:
Si eu citesc. Mai rar, dar am aflat ce planuiti. Am pus si noi poze la colaj. Sunteti grozave! 

irrinaa spune:
prezenti si noi
am primit mass, multumim ca ne mai strigati.
o sa pun si eu poze pentru colaj, minunata idee
noi suntem bolnaviori.De mai bine de o luna ne luptam cu viroze.Intai fetita a facut o enteroviroza, la cateva zile a inceput si Vladut.Nu i-a trecut bine burtica si l-a luat tusea si mucii.Intai a fost tuse seaca, acum rupe, insa face si febra, respira greu.Maine iar mergem la contraol la dr. Pe deasupra ne luptam si cu 2 masele, abia a reusit un coltisor sa iasa, iar jos, are gingia umflata, probabil se pregatesc si incisivii laterali sa iasa.Concluzia, suntem varza si eu si el!
A, i-am facut analize si avem anemie feripriva, dar nu putem incepe tratamentul pana nu ne facem bine.La coprocultura i-au iesit si rare colonii de candida.Asadar, cum spuneam, suntem varza!
Inca n-am renuntat la tzitzi, numai asa se poate adormi!Vreau sa zic ca mi-a prins tare bine ca inca alaptez.Cand era cu enteroviroza, a fost o zi cand nu a vrut nici apa sa bea, nici sa manance, nimic, in afara de tzitzi.
cam asta despre noi.Dupa cum va inchipuiti nu am timp de nimic, nu pot face nimic si sunt restanta rau la capitolul somn.
Am vazut ca vorbiti de cresa.Eu o sa il las cu bunicii pana la 2 ani si 9 luni cand o sa il dau la gradi.
va pup, sanatate multa la toti pufuletii!
haircut spune:

Strigati la catalog
rusinica noua...dar am cam fost prin preajma aproape zilnic, chiar daca nu scriu prea multe, nu-s tare vorbareata defel....
O sa pun si eu poze pt album saptamana asta, sper sa reusim sa-i facem o poza mai rasarita de 1 an ca la ziua ei a fost dezastru din punctul asta de vedere....
Am fost acasa in WE, la parintii mei, am fost cu mama la teatru sambata seara, M a ramas cu tatal ei si cu bunicul
, la intoarcere am gasit si copilul culcat si prajitura facuta![]()
mai mergem in cazul asta
Sorina, de multe ori o gasesc si eu pe M plina de kk, daca e cu ghetutele nici n-o pot spala, o sterg foarte bine cu servetelele si gata....cum ai reusit sa-i recoltezi urina ca eu am incercat de vreo 3 ori si mereu s-a dezlipit punguta aia buclucasa
Alicredo, multumim ca te ocupi de colaj, esti o draguta!
hai ca ai reusit sa mai aduni fete cu catalogul strigat
felicitari!
M sta incaltata, merge mai greu, dar n-am observat sa respinga incaltarile...ortopedul ne-a spus ca in cazul ei e total contraindicat sa-i luam pantofiori cu talonet, ca ii favorizeaza recidiva ...si sa ii luam talpa cat mai flexibila...
Simply, spor la recuperat materia....te admir ca esti atat de constiincioasa
Pozele din excursie sunt superbe, albinuta de simpatica tare cu hainutele frumoase, cu animalute in jur
iar tu arati foarte bine, se vede ca v-ati relaxat
Despre cresa....noi amanam pana in sept 2012....o sa stau eu acasa pana la 2 ani, apoi probabil bunicile pe rand, noi in concedii de odihna....o lungim pana in sept, poate mai scapam si de problemele cu alimentatia, de ghetute, sa fie cat mai aproape de normal....
Asa stiu si eu ca parafimoza(adica oprirea preputului in spatele glandului) este foarte periculoasa...grija mare...
atat imi amintesc....
Sa aveti o noapte linistita!

alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
daaaaa... trebuie verificat! si ai maaaaaare grija sa nu ramana preputul sub gland niciodata, altfel se blocheaza acolo, se face edem si ajungeti la cutit... puiul mic sa se rezolve repede cu afurisita de fimoza! Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!![]() povestea unei pastai...numita bbTo |

no....m-am suparat!
si eu care credeam ca suntem pe calea cea buna...la inceput nu putem sa trag deloc de ea...era cat o..putin de tot...iar acum cand trece de gland si se opreste acolo...vad ca nici asa nu e bine

mersi de sfatdin 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
mandruta de voi nu ne zici nimic?
bine ai revenit!
irrina sanatate multa sa aveti!si parte de mult mult somn !aveti grija de voi!
haircut...stiu mami ca esti pe aici...te-am pus cu verde la prezenta
teatru....wow ...oare cum arata?
am si uitat.sa va fie de bine iesirea! asa mai merge! si la cat mai multe....parafimoza zici? acum ma apuc sa gugalesc ...mersi mult
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
Ma bucur sa vad ca ne scriu fetele care intra mai rar.
Evyme mereu
la pletele lui Sebi. Sa fie intr-un ceas bun cu casuta! 
Irinaa off ce de problemute.
Sper sa scpati cat mai repede si sa poti sa dormi muuult.
Mandruta 
Intrebare: Vreti sa apara data de nastere a pufilor in colaj?
Am vazut ca sunteti ok cu mutatul pe data de 8, daca este cineva impotriva sa spuna acum.![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Haircut teatru si prajitura zici.
Sa va fie de bine si sa repetati cat mai des. 
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!