Pestisori... pestisori... "LMA!" (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Tethys spune:
Gata. Am remediat greseala... trecusem cifra 0 (zero) in locul cifrei 10 (zece) ... "mea culpa" din nou ... in schimb, nu am reusit sa o gasesc pe cifra 10 deloc ... dar, absolut deloc ... asa ca, dupa documentarile de rigoare am "brodat" eu ceva si pentru cei cu cifra 10... sper sa nu ma fugareasca nimeni pe aici ... edit - uitasem ca trebuie sa ma ascund nitzel => ...
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Tethys spune:
Persoanele nascute in zodia Pesti vor sa-si exprime personalitatea prin felul in care isi aranjeaza parul si sa-si evidentieze in special ochii. Caci, nativele Pesti sunt constiente de puterea privirii lor astfel incat, cauta sa-si scoata in evidenta ochii prin nuante marine, sidefate, estompate, usor pale. Nu folosesc culori si linii bine definite pentru ca, le sta mai bine cu umbre abia perceptibile, care le dau in plus o nota de mister. Le plac coafurile simple, cu volum si aleg culori palide si misterioase cand vine vorba de vopsea de par deoarece, nuantele care le avantajeaza sunt cele deschise, de la blond natural pana la saten natural. Iar aceste native, sunt vesnic nehotarate si experimenteaza mereu tunsori si coafuri tocmai pentru ca, nu o pot alege pe cea potrivita. Paradoxal si amuzant, totusi, cu cat Pestii depun eforturi mai mari pentru a-si aranja parul si a obtine coafuri elaborate, cu atat efectul este mai dezamagitor. In schimb, cand efortul este mai mic, obtin rezultate mai spectaculoase. Feminitatea lor desavarsita este pusa in valoare doar daca parul cade peste umeri. Se intelege de la sine ca este contraindicata o tunsoare scurta. Pestoaicelor le sta bine tot ceea ce este simetric si frumos aranjat. Femeia Pesti ar petrece ore in sir pentru a-si aranja podoaba capilara, daca nu ar fi distrata de alte lucruri pe parcurs. Trebuie sa isi asorteze hainele, sa pregateasca cafeaua de dimineata, sa aleaga pantofii perfecti pentru dispozitia ei, s.a.m.d.. La final, ea va purta parul cat mai simplu, mizand pe look-ul natural!
Nativa in Pesti este prin excelenta misterioasa si emotionala, un suflet rafinat pentru care esenta de baza pentru parfumul perfect este glicina. Iasomia calmeaza psihicul nativelor din primul decan, bujorul inlatura starile de greata cu care se lupta nativele din cel de-al doilea decan, iar floarea de portocal sustine succesul material al celor nascute in ultimul decan. Parfumul zodiei inspira sarm, indiferenta, emotii intense, alternanta intre bun simt si incapatanare iesita din comun: "Dune" de la Christian Dior. Nativa in Pesti va fi atrasa de un parfum in tonuri florale de mimoza, violeta, liliac imbinate cu miresme de ylang, tuberoza cu note de baza de mosc, vanilie si ambra.
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Tethys spune:
- 15 motive pentru care te afli in zodia Pesti
* Iubire
1. Sunt emotiv si sensibil, am nevoie de cineva care sa ma inteleaga si sa ma protejeze.
2. Cand iubesc cu adevarat, traiesc experienta unui miracol.
3. Am nevoie de romantism si de senzatii inedite. Implinirea prin iubire trebuie sa fie ceva magic.
* Sanatate
4. Traiesc profund inauntrul meu, iar trairile mele se resimt in trup.
5. Excesele si viciile fac parte din experienta vietii. Nu poti evolua fara sa cunosti raul.
6. Persoanele obsedate de sanatatea lor nu prea sunt intregi la minte.
* Cariera
7. Incearca sa-mi impui sa fac ceea ce nu vreau si vei avea parte de un adversar de temut.
8. Diplomatia in viata profesionala este pentru cei care au timp de pierdut cu astfel de nimicuri. Prefer sa spun lucrurilor pe nume.
9. Ma pun pe mine pe primul loc. Nu sunt dispus sa ma epuizez pentru un proiect pentru care nu sunt suficient de stimulat.
* Bani
10. Banul este acel ceva care vine si se duce.
11. Bogatia unui om sta in capacitatea lui de a asculta universul care lucreaza inauntrul sau si nu in sumele din contul bancar.
12. Imi place sa am bani multi, dar ma descurc excelent si cu putini.
* Relatii sociale
13. Oamenii la care tin cu adevarat primesc din partea mea multa intelegere si afectiune.
14. Familia este mai importanta decat oricine altcineva.
15. Sunt un om puternic si oarecum singuratic. M-am invatat sa ma descurc fara ajutor. La distractie insa am nevoie de oameni in jurul meu.
O dupa-amiaza de sambata extrem de placuta tuturor sirenetelor si o seara cat mai linistita !
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
My_Lady0091 spune:
parfumuri?dintre miile de mirosuri adulmecate..acesta e "the ultimate challenge" pentru mine...dar e asa scummp
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
capitol nou?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
Gata. Am dat drumul la capitolas nou si urez tuturor sirenetelor "salbaticite" , si nu numai , muuult spor la scris si... lecturat :
Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~