Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Hello
Buna dimineata fetelor!!!!

Va multumesc mult pentru urarile transmise
Giova, sa stii ca tare bine mi-ar fi prins un SPA, dar din pacate ieri a fost o zi normala de munca. Eiii...nu chiar normala, pentru ca am primit telefoane de felicitari de la multe persoane dragi mie. Iar seara s-a terminat spectaculos pentru ca m-am trezit cu prietenii mei din Iasi facandu-mi o surpriza. A fost frumos...cred ca am si imbatranit de altfel, dupa modul cum reactionez la dovezile astea de prietenie si dupa cum nu mai prezinta niciun interes lucrurile materiale.

Eu ca de obicei intru pe fuga inainte de a pleca la job.
Suntem bine si eu si Eric. Am un flacau in adevaratul sens al cuvantului. Perioada asta a stat cu bunica-sa care l-a ingrasat ca pe un porcusor: are 14,200 kg si 89 cm. In schimb l-a si alintat si rasfatat la greu...asa ca am acasa un printisor tare mofturos si cu personalitate. Dar sper sa gestionam cu brio (eu si sotul, bineinteles) mofturelele lui Eric.
De la 1 aprilie merge din nou la cresa...si am emotii pentru ca iar incep virozele.

Am citit razant ultimele pagini...in afara ca va bucurati cu totii de venirea brusca a primaverii, mai sunt si cateva zmeurici bolnavioare. Le urez insanatosire rapida si pup mamicutzele sa aiba rabdare si putere sa treaca peste toate incercarile.

Nu mai promit ca intru in curand, dar am finalizat o perioada de examene si poate pana la urmatoarea perioada..reusesc sa ma updatez si eu cu toate noutatile despre zmeurici.

Pupppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

neatza, mamici!

Azi cred ca ne racorim putin Vad ca bate vantul incetisor. Intr-un fel ma bucur, mi-e dor de ploaie si am si avut niste incidente in parcuri in ultimele 2 zile de nu mai dorm noaptea (o data o minge aruncata in forta pe tobogan cand cobora Filip, direct in fata, ieri o fetita mare l-a trantit, tot pe tobogan).

Partea frumoasa e ca ne-am intalnit cu Eva care e superba si foarte isteata, chiar ma intreba sora mea daca e mai mare ca Filip.

Blanca, termometrul ala mare de la iesirea din parc arata cu cateva grade in plus de obicei. Ratusca mea arata vreo 26 ieri parca.

Azi incercam sa ajungem in Cismigiu, daca ne lasa vremea.

Multumesc pentru sfatul cu zeama de lamaie pt nas infundat,inca n-am curaj, dar pare ca s-a dus raceala. Mai vedem dupa ziua de azi.
Lucialu, am avut niste siropele pt Filip, i-am dat 2-3 zile, dar cu juma de mana ca aveau zahar. Vad ca ii trece si fara.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor

ALINUTZA cu intarziere iti uram LA MULTI ANI sa ai parte de tot ce iti doresti in viata personala si profesional multa satisfactii!

Noi bolnavi amandoi,Makka Pakka ceva mai bine am luat o tuse urata,iar eu la pat efectiv am crezut ca mor ultimele 2 zile tot corpul ma durea..si gatul nu mai vorbesc.dar trecem si peste asta avem pe aici virusi teribili...mi-e si groaza ca vine iarna,ma rog un fel de toamna-vara..

Lucialu de abia stept sa vin in tara desi la cum tot descrieti parcuri,drumuri pe care la stiu oricum..parca vad ca dupa o sapt vreau sa vin inapoi..plus caldura de acolo incredibil cum a venit practic vara nu e sanatos deloc.
ce progrese a facut pupa..inteleg ca e de bine..

La noi marti a fost ultima zi la toddlers group,mama ca scandal a facut am stat mai mult in curte si nici acolo nu vroia,ca sinistratii..a cazut rapus dupa atata plangaceala cand am ajuns acasa..avem vreo 3 sapt pauza apoi iar,am vrut sa renunt sa mai mergem acolo dar vad ca e tot mai greu in timp cu el ..asa ca mai insist poate mai da si el un semn ca ii place ceva acolo..ah,ii place parasuta..cam 5 minute atata..in rest nu facem nimic mai tragem de dulapuri si starnim ceilalti toddleri sa forteze usa..revolutie ce mai..

ElenadaMonilandcand citesc ce cuminti sunt copii vostri..noi poate cand o fi de 10 ani sa ne putem intelege cumva..at despre dormit Pooh mama ce copii aveti de vis pe Tudor cel cuminte si iubaret!la mine greseala a fost ca l-am cocolosit cat a fost bolnav vomitand atat de rau zi si noapte..acum platesc pretul fara mine si ritualul intreg niu adoarme nici pace.ce sticla singur in pat?/nu poate singur i se face si acum greata de la te miri ce.Am vorbit cu o mama noua in grul are 2 copii fata 4 ani baiatul de o varsta cu MP..amandoi cu reflux nu chiar asa rau cum a fost MP..fata si acum vomita sau i se face greata de la orice..a inceput sa manance cat de cat mai granulta doar la 2 ani!!Doamne ce ma asteapta!

asta este ..
in rest tot incerc variante sa vad de ceva extra money avem nevoie mare..

va las merem in gradina e cald bine azi eu cu febra sper sa rezist la micul terorist..nu am putere sa il car pe plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

noce cand mergeti in Cismigiu? da un semn.

alinutza cu intarziere LA MULTI MULTI ANI! Te pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Muffi ai incredere in puiutul tau si o sa vezi ca o sa scapati voi si de reflux mai devreme de 4 ani. Stii si tu cat de diferiti sunt copii asa ca nu e musai sa va chinuiti cu refluxul pana la 4 ani.

Noce, Motana poate facem o intalnire in Cismigiu sau in Herastrau. Eu as prefera Herastraul ca acolo am unde sa parchez masina. Noi suntem dependenti de masina ca singura cu ei doi nu ma pot deplasa cu metroul. Poate mai vin si alte mamicutze si facem asa o mare intalneala. Poate in weekend sau saptamana viitoare ca apoi pleaca piticii la Onesti.

Va pup

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu zic da la intalnirea de zmeurici, cand puteti voi, numai duminica dimineata nu, ca mergem la biserica.

N-am mai ajuns azi in Cismigiu, ne-am oprit la diverta in plaza, e mai relaxant pt mine, sunt numai copii mici, Filip se joaca in voie, eu citesc Azi am scapat doar cu cateva ciupituri de obrajori si niste palmute usoare de la o fetita.

Muffin, exista iarna in Africa? Aveam impresia ca acolo e mereu soare Aici s-a dus caldura, e noros si vreo 5 gr, ar merge si de stat afara, poate dupa -amiaza iesim si la aer.

Moaama, ce maricel e Eric! Sa fiti sanatosi, Alinutzo!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La intalnire vin si eu sigur..cand vreti stabilim..sa ne uitam si la prognoza meteo ca daca e o zi ca azi..degeaba stabilim.

Edit : cica joi sau vineri (24-25.03) ar mai venii ceva caldura 15-18 grade...pana atunci vad numai nori si ploaie. E prea tarziu?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Stiti ce am aflat?... ca putem afla inaltimea puiutilor nostrii la maturitate inmultind cu 2 inaltimea pe care o au la 2 ani..a mea are acum 84-85 cm..asa ca sper sa ma mandresc cu o fata de 1,70 cm....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pt noi vinerea viitoare e tarziu ca plecam la Onesti.
Poate se mai indreapta vremea si reusim in alta zi.

Noce ce mi-ar place si mie asa un loc de joaca linistit unde sa stau doar sa supraveghez piticii.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput