Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

La multi ani! Alinutza, mamica speciala de Eric! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamicutze! Greu mai intru...acum ca s-a si incalzit incercam sa stam mai mult afara...dar e greu tare cu amandoi..desi am bona, ca veni vorba de bone.Eu am norocul ca sunt in fiecare zi cu ea si pot sa spun ca in mare parte sunt multumita...desi sunt si destule puncte negative dar nu poate sa fie totul perfect. Eu ma bucur ca si Radu s-a obisnuit cu ea si dimineatza sta cu amandoi cat imi fac treburile prin bucatarie, curatenie...ce imi place e ca e f linistita si sta la cateva blocuri de mine...dc am vreo urgenta vine imediat oricand.
La multi ani! Alinutza, sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta!
Sara_amira va doresc sanatate mult, sa scapati mai rpd de varsat de vant!
Giova, sanatate si voua, am vazut pozici, ai doi flacai tare frumosi!
Moni bafta cu bona, sa faceti alegerea potrivita! Si cu casuta merge repede, nu stiu ce sa facem si noi, avem teren...si inca ma gandesc dc ne apucam de casa...ar tb sa vindem ap si sa facem...pana atunci ne-am muta la mama in provincie...dar ma gandesc cu groaza dc ne mutam la casa cum fac cu copiii cu gradi, scoala....sa-i duc, sa-i aduc...ar tb sa conduc....greu...inca suntem in dilema..
Elena vazut pitici tare frumosi iar Ana e numai buna de smotocit
Si la noi Andreea e topita dupa tati, ziua e cu mamaia(bona) iar seara cu tati dar Radu e cu mami
Am pus cateva pozici noi, mai am de descarcat de pe telefon pozele facute in parc zilele astea cu soare http://family.webshots.com/photo/2040595560106074700UPRUve

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Alinuza, la multi ani fericiti!

Anemona, sa va fie de bine mutarea!

Sanatate multe bolnaviorilor! Si noi suntem in trend: cu muci, tuse, diverse bube, nu toti deodata ci pe rand, ca e mai distractiv .

Am citit mai pe diagonala.

Va invidiez pe cele carora le adorm copii singuri. Ai mei ma vor pe mine langa ei. Toti . Si noaptea baietii (Stefan dintotdeauna si de putin timp si Vladimir) bantuie prin casa dupa mine, iar mai nou vad ca a inceput si Maria. Am ajuns sa nu mai stiu in ce pat ma culc si in ce pat ma trezesc .

Sara-Amira, eu nu le-am dat nimic celor mari la varicela, exceptand antitermice la nevoie si solutie mentolata pe bubute. Dar e adevarat, ca au avut o forma usoara. Totusi Stefan a reusit sa isi rupa vreo doua pe fata si are semne. Sanatate multa!

Moni, succes in alegerea bonei!

Elena, Ayda, v-am admirat copilasii in poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

azi a fost superb asa ca am iesit in gradina cu Anastasia si am reusit sa pun si eu o brazda cu arpagic si una cu usturoi, acum astept ploaia de maine
mi-am oprit vreo 200 gr de arpagic sa-l fac maine cu masline ca arata bine mancarica aia si am intels ca arpagicul e super bun la gust
gata fugim afara cat mai e cald

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

s-a nascut si maruta junior....doamne ce nebuni sunt...ma uit la happy Hour.

Edi e mai binisor, se si vede, ca numai prostii face.
Nu am primit nimic in mail, asa c ama gandesc cu groaza ce magaoaie o avea in gat.

Lucia, Adriana arata bine de tot tartele astea.
Ayda am vazut copii, ce frumosi sunt amandoi si ce bine seamana.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

La multi ani Alinutza! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de familia ta.

Noi azi am fost in IOR si ne-am intalnit cu Daris si Motana.
Piticii s-au jucat tare frumos si daca ieri eram invidioasa ca fetele Lui Moniland se dau singurele pe topogan azi au reusit si piticii mei performanta asta. Ce bine ca nu a trebuit sa ma cocot dupa ei. Matei e foarte aventurier asa ca mi-a dat emotii de cateva ori cand m-am trezit cu el escaladand topogane pentru copii mai mari.
Am hranit si ratele de pe lac adica noi le-am dat mancare dar ee erau tare satule in schimb pescarusii s-au bucurat.

A fost tare frumos.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna si de la noi,

Si noi am servit parc astazi, am fost in Moghioros unde ne-am intalnit si noi cu Noce si Filip. L-am recunoscut imediat dupa parul blond si manecuta scurta ..si are niste ochi de lesini, nu mai zic ce sugubat este.

Ce caldura astazi, anormal mi se pare, termometrul d ela iesirea din parc la soare arata 32 de grade...groaznic...eu sper sa se normalizeze vremea si chiar ma bucur pentru zilele de ploi anuntate ca macar sa spele un pic praful asta care mi se pare enorm de mult, nu mai zic de kk de pe trotuare si alte cele..

Eu sunt super obosita, nu mai am timp de nimic de 2 zile mancam pizza caci nu am timp de cumparaturi sau gatit. Pentru Eva fac caci ea e inca pe regim o zi doua desi kk sa normalizat.

Visez un dus fierbinte si o tolaneala in pat...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

foarte frumos afara...dar totusi parca s-a incalzit prea brusc...dar mie imi place caldura

G sta afara toata ziua - intra in casa la masa si somnic! superrr! doarme mai mult la pranz, iar seara adoarme pe la 20:30-21:00; seara adoarme cu mine langa ea in patul mare, iar dupa-amiaza cu buni; adoarme destul de repede

mamicutzele care merg in vacantya la turci Giova Blanca cum e cu mancarea pentru zmeurei acolo? ma bate gandul sa mergem si noi...dar nu stiu cum ne vom descurca cu mancarea...

Alinutza

pupicei la mamicute si zmeurici!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Vally hai ca iti raspund eu.

La turci, in special toata zona Antalya serviciile sunt dementiale, de fapt nicaieri in lumea asta nu o sa gasesti servicii de masa ca la ei.
iti recomand hotel de 5 stele, eventual recomandat de altcineva care a fost sau de un agent de turism de incredere. Mesele sunt ultra bogate, gasesti de la carne de pui, curcan, vita la tot soiul de peste, paste, legume, supe, iaurturi...etc..la fiecare masa.

In cazul Turciei de masa ma ingrijorez cel mai putin.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Giova si tie iti eram datoare cu un raspuns..cursul foto la mine a durat 4 luni si..din septembrie pana in februarie cu o pauza mica de sarbatorile de iarna.

Mergi la inceput