Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La multi ani anemona si viata frumoasa.

Deci ai gasca in Madrid..de aia ales tu locatia :)

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor

LA MULTI ANI,ANEMONA 27!multa sanatate si tot ceea ce iti doresti ,sa ai o zi superba!

Giovaiubita aici avem ocean si e destul de rece nu poti face baie deloc .Eu sunt innebunita dupa apa,Nikolai la fel.Optiunea era Mauritius unde am fost deja si nu e vremea cea mai potrivita acum sau Turcia unde e mai usor ca vin in tara,Biletele le-am luat din RO,printr-o agentie care ne cunoaste deja suntem clienti de cativa ani.Anul trecut Nikolai a stat in apa aproape tot timpul petrecut pe plaja mi se incretise pielea de la atata apa..si da venim de la vara de ce nu mai bine 2 veri decat iarna.Apoi e usor sa mergem si in Germania la sora mea si pe la unguri toate intr-un traseu european
La mama e ft greu ea a adoarme devreme..e destul de rau acum,Makka Pakka plange face galagie stii si tu cum este ai doi feciori..mergem la ea stam cat de mulet dar mai bine dc e el mai neastamparat sa fim la locul nostru.anul trecut a fost super toata lumea multumita.Eu nu mai am casa in Ro,am avut dar am preferat sa pastrez altceva mai convenabil de gestionat de la mare distanta.ma bucur mult ca Edi e mai bine si nu are febra,e tare frustrant si dureros cand ii vezi cum se chinuie.

Fetelor o duminica super sa aveti..aici a mare nebunie am fost si noi sa vedem Cape Argus,concursul de ciclism e ticsit de turisti veniti din toata lumea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anemona iubita...ieri am intrat asa fugitiv, stiam din 11 ca vine ziua ta...dar am uitat. cand sunt copiii bolnavi nu-mi mai imi arde de nimic. .
Super ca v-ati distrat aseara si ce e mai misto ca aveti prieteni multi acolo. Lui Alex ii vor lipsi bunicii, asta e clar.
Muffi eu ma mai interesez de ap. in C. sagului, intreb in stanga dreapta, poate stie cineva ceva.
Pooh cum mai e Timeea?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Giova,am glumit,te cred ca e tare greu cu ambii copii bolnaviori,sa ne zici cum au iesit analizele lui Marco.

Multumesc fetelor pt urari.

Daca nu plecam si eu aveam de gand sa merg la turci anul asta,dar cu atata Mediterana in jur cred ca am de unde alege.As da o fuga si prin Portugalia,trebuie sa incep sa-l mai plimb pe Alex cu masina sa vad cum rezita la drum,ca e musai sa stea in scaun.Am uitat sa va zic ca a fost de groaza cu el in avion,a dormit doar o ora,s-a plictisit,nu vroia sa mai stea,nu mai stiau ce sa-i dea stuardesele,au fost super dragute,el le striga intruna,a facut mizerie pe 2 metri patrati in jur...greu cu ei la drum asa de mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anemona, LA MULTI ANI!Sa fii iubita si sanatate!

revin ca mi-a cazut rapusa in brate una bucata pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Anemona LA MULTI ANI!!!!!scuze de intarziere,

Mergi la inceput

Sa mai vin si eu pe aici acum ca Eva a adormit intr-un final.

Eva de 2 zile are diaree, habar nu am de la ce, initial am crezut ca de la ultumul canin dar deja sa ingrosat gluma si mirosul sa schimbat.
Poate ajung maine dimineata sa ii duc o coprocitograma daca vina mama de dimineata de tot la mine, am aici un cabinet medical unde pot duce dar doar pana in ora 10. Daca era J. acasa il trimeteam ca de obicei la medlife unde suntem si abonati.
Saracuta este pe regim de orez, morcovi, paste cu telemea si banane..aa..si stiksuri...

Azi i-am dat hidrasec, pe seara Debridat si i-am explicat frumos de tot ca trebuie sa bea alt lapte de la doamna doctor pentru kk moale...aveam in casa un NAN fara lactoza...a baut fata mea 120 ml...a inteles..imi zicea "alt lapte, doto (doctor)"...ufff ce buna era tzitizca acum...

Sa vad maine cum e dar oricum sun pediatra....nu pot sa sufar enterocolita, diareea sau ce o fi...mi se pare cel mai nasol...ma stresez mai mult decat la febra, raceala.

Ia spuneti cum adorm pui vostri?
A mea merge in patut dupa ce bea laptele pe canapea, musai intre mami si tati care o mangaie si o tin de manute, si eu cu ea jos langa patut pe 2 perne mari care le pun ca protectie in caz de rostogolire din patut..si incepem sa ne pupacim, sa spun povesti, sa o mangai, mai nou Eva zice "mami, canta" si nu ma lasa pana nu ii cant de somn..azi a durat vreo 25 de minute poveste..imi amortise o mana si jumatate de picior.
Cateodata ma mai enervez si ii zic raspicat sa se culce caci ei ii arde de altele..si atunci se arunca pe pernuta si zice "gata,nani"..da' de unde...
J. a incercat si el insa Eva sta in fund si striga "mami, tic tac"..adica ma anunta sa vin ca e tarziu si trebuie sa faca nani..degeaba insista J.nu pune capul jos pana nu ma duc eu..e clar mamidependenta.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Si cateva poze de astazi :https://picasaweb.google.com/GEORGIA.MIHAELA/Primavara2011#5583550618890990450

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, mai tine cineva dieta South Beach?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Din nou noi..ca somn ba

Nikolai are sticla de la miezul noptii,dc nu o primeste de cele mai multe ori se trezeste singur

Bianca foarte reusite pozele,fetelor se vede ca aveti deja mana formata spre fotografii de calitate..nu mai vorbesc Eva este foarte sic ,domnisoara adevarata.
Ca intrebai de somn..la noi e ritual curat,dc schimb ceva nu mai merge la culcare:muzica clasica obisnuit de la caruselul ala cu jucarii de la "cot" de cand era baby..si acum avem nevoie de muzica aia in surdina.Am incercat sa schimb muzica..ti-ai gasit nu mai doarme.Tb sa gasesc un CD altfel ca ma fac nu nebunia aia prin avion e grea de numai.Si da,leganat pe perna sau in brate..toata tarasenia dureaza cam o ora dc nu o ora juma' mi se amortesc mainile.
Tb sa plec la un restaurant cu niste prieteni,am renuntat ca parca avea ace si nu adormea..l-am lasat cu Thandi..ce credeti cand m-am intors pe la 11 nu dormea era rupt da' ma astepta..a picat in secunde la datorie cu sticla la pat..acum am incercat sa il pun in patutul lui,a simtit si am fost nevoita sa il iau in pat cu mine..mda,cam asta-i adormeala la noi ..Evei, e cumplita diareea..sper sa ii treaca repede.

Motana dieta pauza la mine ,eu nu pot tine diete ,imi place mancarea buna..dar acum tre sa tin si eu ceva,am vreo 2 kile in plus dar le dau jos sper repede am inceput sa fiu " green" din nou,asa ca am scos unul din pramuri ala de jogging de la naftalina si in loc de condus la magazine,alergam de 3 ori pe sapt..aproape am oprit traficu'..zilele trecute.cel mai greu e la deal mai ales cand vin cu cumparaturi..mi se taie rasuflarea ..mexicanei.

plec la somnic acum.Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput