Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noce , nu J. nu e in Japonia dar e la o aruncatura de bat in tara vecina. Luni se intoarce..abia il astept.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi a avut febra toata noaptea...scadea putin dupa antitermice...soacra i-a pus comprese cu apa si otet cat am fost noi plecati.
Am luat cina la un bun restaurant, cand sa plecam...intra o groaza de gagici tot una si una si cu niste tipi. cand ne uitam mai bine... Romica Tociu. Vopsit brunet si arata mult mai tanar ca la TV.
de la cina am mers intr-un club si am venit acasa dupa ora 1.
Marco dormea, iar soacra statea pe jos, langa patul lui Edi sa-l pazeasca. a zis ca nu s-a pus langa el sa nu-i tina cald ca si asa avea febra......
Tare prost am dormit din cauza piticului...atata s-a tot foit si a plans....febra nu a scazut decat catre dimineata. peste zi nu a facut febra...dar cred ca ne asteapta iar o noapte grea. Nu mananca mai nimic, lapte bea putin de tot, in schimb apa la greu.

Doamne ce dezastru e la japonezi...fereasca sfantul de asa ceva.

Muffi muriti de cald in iulie la turci. Noi mergem in 20 iunie, 7 nopti, la Susesi in Belek. Si noi am ales sa mergem inainte sa faca Edi 2 ani, ne iesea cu vreo 200-300 mai scump. asa am platit 2040 euro cu taxe incluse, pt. 2 adulti, un copil sub 2 ani si unul intre 2-6 ani. Ne-a facut si o reducere, amica de la care am cumparat biletele.
Mama ta nu cunoaste pe nimeni, mai ales ca vrei in zona ewi?
eu stiu pe italienii din perete in perete care inchiriaza ap. in regim hotelier sau pe luni. e totul ok, nu intra nimeni peste tine....nu stiu cat e chiria/luna, ap. sunt cu 3 camere.
Anemona super ca a ajuns tatal tau cu bine, fara peripetii.
Corinna uita ca edi nu e bine, dar eu inca sper sa scap macar la el fara antibiotic.
Lucialu nu am ce sa- reprosez soacrei, e drept.
decice ai mancat tu de fapt? ma bucur ca v-a placut si pupa a papat la greu.

Edi doarme acum si a transpirat la greu....
Soacra, cred ca va pleca numai marti. I-a zis sotul sa stea si luni, cat il mai tin pe Marco acasa si mai ales ca am si cursul.

Azi am iesit cu Clau in Dedeman si o tura de mall....fain a fost sa hoinarim singurei.
Maine seara cred ca mergem la un film.
o seara faina sa aveti....mie mi-e groaza ce va urma.
, pe maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dragelor!!!!
Azi nu a mai facut Albert febra,in schimb ia iesit coltul la un canin de jos si baleste la greu,nu a mai avut asa bale de pe la 9-10 luni.
Giova super ca puteti sa mai iesiti si voi sa va distrati,aveti noroc cu socrela,eu nu am pe cine sa-l las nici macar o ora
Corinna si mie imi place cum ii sta in rosu.
Azi a fost o zi urata aici si a plouat si pe maine am inteles ca tot la fel o sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor

Giovaacum l-am gasit si eu pe Nikolai cu patul ud,nu apucasem sa il mut in patutul lui si mi-a vomitat..dezastru,totul ud,basca trezit si plagea de numai..
Edi saracul si el ,mai ce e cu copii astia mi-e si groaza sa vin in tara anul trecut mi-a luat tot felul,nu e vorba si aici avem la virusi grupa mare..
Giova am ales iulie la sfarsit ca asta este..stiam de caldura anul trecut am prins 45 de grade am fost pt 14 nopti,acum la fel tot 14.Apoi am mai fost o tura la Ela Quality nu mi-a placut deloc a fost in sept zilele mai scurte apa deja mai rece..mie imi place caldura ne-am descurcat in plin august am fost din dat de 6..asa ca iti imaginezi..anul asta vroiam a doua decada a lui august dar cand am vazut ca diferenta din cauza varstei lui Makka Pakka era de aproape 1000 euro m-am potolit si am ales iulie.
Mama are ziua de nastere in 21 august din cauza asta am ales asa,nu se stie cat mai traieste.Are operatie pe creier Giova de 19 ani ..am chinuit mult amandoua a fost ca si copilul meu,s-a nascut practic a doua oara..acum e rau.de cand am plecat cu toti banii trimisi strainii nu fac ceea ce face cineva cu sufletul..eu nu am avut viata personala pana nu am vazut-o bine ..acum cu varsta decade si asa can a fost operata i-au dat sanse de supravietuire 6 luni si iaca tarieste si astazi..a fost extrem de greu,dar cred ca a avut o viata buna atat cat s-a putut.Iti dai seama Giova ca nici vorba mama sa caute ap..ea nu iese din casa fara ajutor nu mai poate,mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce plina de energie si viata era..
Noi am platit mai mult dar am vrut si alte minuni la turcie ft ieftin ce aveti voi acolo si hotelul pare super..pacat ca nu am stiut mai dinainte poate ma reorientam.
La Ela am cerut 3 zile un amarat de scaun sa il pot hrani pe Nikolai in camera ca nu vrea fara TV..nici vorba,am luat unul de la sine ca m-am enervat..mancare proasta,plaja mica si saracacioasa..a fost oribil la banii care i-am platit..am venit mai obosita decat am plecat.
Giova sper sa va faceti bine...rezolv eu cumva cazarea incerc sa vad dc mai e disponibil ap de anul trecut a fost scump dar a meritat.

merg sa scot cina tarzie..cred ca iar pun un kg cu ora asta tarzie..

noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Intreb si eu pe fetele care au blog: stie careva daca se poate da "Remove" numai unuia care te "urmareste"? Si daca da, cum se face, imi dau un Pm, pls? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi nu a mai facut febra de ieri de la ora 16. Doamne ajuta sa nu mai faca. A inceput si sa pape mai bine. vad ca el e mai rezistent decat Marco, ii trece mai repede...doar cu Nurofen si mercurius solubilis pt. gat.

Muffi am inteles acum. Dar cu mama ta nu puteti sta?
cu turcia... nu stiu ce sa zic...voi veniti de acolo de la mare si mergeti la turci 2 sapt.???? e mare diferenta e drept, dupa ce implinesdc copiii 2 anisori. biletele le-ati cumparat direct din Romania? sau din africa?
Dienutza pai iesim si noi din ani in pasti...cand vine vreo bunica pe aici. Era misto de aveam macar una pe langa noi...ii mai plasam din cand in cand.
Bine ca nu a mai facut febra piticul si se vede coltisorul. sa iasa repede si fara alte chinuri.
Motana nu te pot ajuta, sorry. dar ar trebui sa se poata bana unul care te urmareste.
Anemona , draga mea! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie! un nou si bun inceput sa aveti la Madrid!

o duminica frumoasa sa aveti dragelor!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete . Profit si eu de faptul ca Laura doarme si va trimit cele mai recente pozici
http://family.webshots.com/album/579896650wwtZXu
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Anemona,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata,acum m-am trezit,multam Giova, chiar ma miram ca nu ai observat tu ca a fost ieri ziua mea.
De mult nu m-am mai distrat asa.
Pranzul l-am luat cu ai mei acasa si seara am rezervat la 22 masa la restaurant cu prietenii si apoi am fost intr-una din cele mai tari discoteci de aici.Super m-am distrat,am ajuns acasa la 5 dimineata.
Ce tare e sa mergi la disco si sa nu fie fum,buna legea asta de aici ,au facut cort afara si ieseau la fumat.

Alex e asa fericit aici,are unde iesi,sunt multe locuri de joaca pe langa noi,luni sau marti merg sa vizionez o gradinita,poate il duc cateva ore pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Multumesc Pooh.

Mergi la inceput