Regasiri (54)
Raspunsuri - Pagina 9
ank999 spune:
Buna dimineata fetele.
Angi strasnica aventura. Important este ca e bine. Ce frumos se plimba ea cu bicicleta.
Bambo si noi am terminat antibioticul ieri, iar asaera a aparut kk moale cu toate ca i-am dat biotycs . Nici nu stiu ce sa-i dau ca de mancat nu mananca nimic.
Las ca vine ea primavara.
Dastefa nu a mai zis nimic, da a ramas tensiune+ stresul cu copilul boland. Am nevoie de o pauza, ceea ce este imposibil acum
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Apar si eu pe aici dupa ceva timp. O am pe Ana bolnavioara, nu stiu inca ce are. De duminica noaptea tot face febra si spune ca o doare burtica. Vineri cand a venit de la gradi a facut diaree si o durea burtica, posibil vreo toxiinfectie, ea numai la d-astea face febra. Am lasat-o insa in pace, nu i-am dat nimic, posibil sa se fi agravat. Azi vad ca e mai bine, de azi noapte nu a mai facut febra, i-am dat un normix mai aveam prin casa, o sa mai cumpar sa-i dau 5 zile. Nu o mai doare nici burtica de cand cu normixul. La gradinita acum o sapt au avut si o viroza care se manifesta prin febra mare, posibil si aia sa fie, cine stie. La spital nu o duc ca nu-mi plac conditiile de aici si nici medicii. Daca tot nu-i trece chem pediatra, daca e mai rau o duc la Bucuresti, eu sper totusi sa fie ok, ca asa ea e vesela, se joaca, mananca.
Thea e bine deocamdata, e greu s-o tin pe Ana departe, daca ma duc pana la baie 2 minute Ana deja e pe ea calare. Oricat ii explic tot nu intelege.
Angi nasol episod, bine ca ati fost pe faza.
Ank la voi ce a fost, viroza?
Roxana asa face si Ana insa numai daca o supara vreun copil. E un baietel care o tot tachineaza "of iar a venit Ana" si se uita urat la ea. Nu mai vroia sa mearga, dar vad ca acum e ok, am anuntat si educatoarea.
ank999 spune:
Maya imi pare rau ca Ana e bolnavioara si pup sa treaca repede. Erica nu stiu ce o fi avut , da pana la urma s-a ales cu antibiotic, iar acum cu ceva diaree de la el si nici nu vrea sa manance. I-am dat dimineata 1/2 ercefuryl si am lasat-o cu soacra. Sper sa nu fie mai rau. O viroza cu temperatura mare si fara alte simptome Erica a avut prin ianuarie, acum asta...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
A inceput cearta pe jucarii David a gasit niste cuburi si se juca asa frumos cu ele pana a vazut Antonia care a sarit si i le-a luat...a inceput David sa planga dar Antonia tot le vroia erau 12 cuburi am dat 6 la unu si 6 la unu...
toti imi spun sa nu ies afara cu copii maine si poimaine dar eu inebunesc in casa abia asteptam sa vina primavara si acum sa nu iesim? tot spun sa ne ferim de soarele de primavara...pai si la vara ce facem?
a inceput si pe mine sa ma doara gatul
Maya-multa sanatate Anei
asa si Antonia degeaba ii spun cand e racita sa nu-l mai pupe...ea e calare pe el acum mai nou ii baga degetul in gurita sa vada daca nu i-au mai iesit dintisori
Ank-Antonia la 4 zile de la terminarea antibioticului a inceput iar cu tuse si nas infundat
ce subiecte mai avem si noi...numai despre raceli,febra,antibiotice
dorm amandoi e linisteeeee
mayaione spune:
Ana a scapat de ieri, numai are nimic, bine ca a tinut-o putin ca altfel o luam razna. Eu am luat de asemenea, dar doar ieri am fost cu febra, azi nu am decat putini muci. Thea de azi dimineata a inceput sa tuseasca, nu chiar rau dar oricum. I-am dat panadol si s-a culcat acum. Ce vreme urata, cum naiba sa nu iei toti virusii posibili ca pe cine aud e bolnav.
ank999 spune:
Boli, boli si iar boli...
Maya sper ca Thea sa nu aiba probleme.
Bambo te inteleg perfect. Aseara mi s-a parut ca Erica are temperatura si mi-a crescut tensiunea ca in desene animate KK face des, dar destul de tare, da nu vrea sa manance...
La noi e si tare urat afara, da de maine se mai incalzeste...
Bambo Erica daca nu e la mama sa se certe cu David pe jucari, doar o plictisesc
roxana c. spune:
Gata, eu sunt prima care spun ca am terminat cu raceala/muci/tuse, nimeni nu mai are nimic din astea, suntem ok.
Vremea e si ea frumoasa, azi se anunta 18 grade si in continuare vine caldura....deci...sper ca a trecut si iarna.
Calin si-a revenit cu gradinita, de marti cand am fost numai eu cu el ca Marius a avut treaba si a plecat mai devreme, n-a mai comentat absolut nimic, chiar se trezeste dimineata ca inainte, nu-l mai "doare" nimic, nici kk nu mai face in juma de ora
Ana a venit in schimb vineri cu un S ( suficient) la stiinte ca au dat lucrare acum 1-2 sapt din lectia predata cand a lipsit ea, iar luni a mai adaugat in "palmares" si un I ( insuficient- adica un fel de nota 4 ) la engleza,tot la un test, din acelasi motiv, cica. Deci...are taiat calculatorul de pe lista pana vine cu FB la ambele. La engleza am vorbit cu verisoara-mea si va face in fiecare vineri de la 3 cu ea, si spre marea mea uimire -cum azi are iar engleza- aseara s-a dus de bunavoie si nesilita de nimeni la verisoara-mea ca sa-i explice nu stiu ce la engleza. Ptiu, sa n-o deochi, sa se duca ea singura fara s-o imping eu de la spate......inca nu-mi revin din uimire
Cu Oana n-am probleme cu scoala, in schimb am la capitolul curatenie si ordine . Sa vedeti ce-i in camera lor dupa ce pleaca la scoala.....dezastru : carti , foi, caiete pe tot biroul, amestecate cu bluze/camasi/chiloti/sutiene/sosete, unele aruncate si pe pat, altele pe jos . Ca sa nu mai spun ca e foarte greu ca lucrurile murdare sa le duca la baie, sunt amestecate cu cele curate....de m-apuca damblaua cand le vad. I-am promis ca isi va gasi chilotii murdari agatati de lustra cand va veni cu vreo colega , pai....nu mai pot, imi vine sa-mi iau campii cand vad ce-i acolo.
Noi nu avem nimic in plan ptr vara asta, initial am spus ca fara mare, doar munte 1-2 saptamani si gata, dar ptr copii marea e...mare, nu se compara cu nimic, ieri am vorbit cu sotia varului meu si am inceput sa caut oferte ptr mare, dar vreau si ieftin si super ok si.....vorba aia :"si frumoasa, si devreme acasa". Problema mai e si la perioada ptr ca ea nu poate decat ori la inceput de iulie cand nu vreau si nici nu pot eu, sau dupa 27 august cand e cam tarziu, si mai vrea si 10 nopti, eu as vrea mai putine....sa ajunga bugetul si ptr munte macar 3-4-5 zile. Am stat aseara pana la 1 noaptea si tot nu m-a convins nimic , deci mai caut
Bambo, tin sa te anunt ( imi pare rau , dar ....sa te pregatesti) ca asta-i doar inceputul, vei vedea ca jucaria pe care o vrea unul, o va vrea si celalalt, chit ca pana atunci nu se uita la ea. Dupa ce vor mai creste si va deveni Antonia ( ca-i mai mare) mai indulgenta, de-abia atunci se vor juca impreuna, dar si atunci vor mai iesi scantei uneori Deci....rabdare....( ce usoara-i teoria, ca practica....)
Angi, tare faza cu piscina, cred ca Iulia nu se va mai apropia o vreme de ea , totusi...n-ai nicio poza cu Mircea in halat de baie si papuci in fata blocului? Si am vazut si filmuletele ....merge bine Iulia pe 2 roti, bravo! V-ati hotarat ptr concediu, in vara?
Ank, ce mai face Erica, e bine?
Maya, hai ca vine vara , am vorbit eu cu ea Esti mai bine?
Gata, va
angi_m spune:
Salut fetele,
Roxana, ce tare ai fost... cum dumnezeu sa-i fi facut poza in halat de baie in fata blocului? numai la asta nu m-am gandit atunci... eram intr-o agitatie...
Mie mi-a parut rau ca nu am nici o poza cu Iulia proaspat scoasa din piscina, ciuciulete... Mi-ar fi placut sa i-o arat sa se vada si ea. Dar normal sa nu fi facut nimeni poza, ca doar nu la asta ne statea minte atunci. Sper sa fie mai atenta de acum inainte cand va ajunge in apropierea piscinei.
Vad ca ai copii cuminti... Iar faza cu (dez)ordinea din camera... tin minte ca nici eu nu excelam in ordine... bine, nici chiar asa sa amestec hainele curate cu cele murdare. Insa cum m-am asezat la casa mea m-am reparat
Iulia nu a avut nimic in zilele de dupa cazatura in piscina, insa aseara mi s-a parut ca kk era un pic altfel decat de obicei si parca avea alt miros... Aseara cand am bagat-o in pat s-a umplut de muci, la un moment dat, dupa ce a adormit a trebuit sa o tin un pic la verticala sa poata respira bine. Asa ca azi nu o dusei la gradi.
De dimineata, imi paru ca e cam calda, ii pusei termometrul si avea 37 cu 7. Bagai in ea nurofen, mucosin, fugi la farmacie si luai betabioptal, apoi dusei kk la analiza pentru coproparazitar si coprocultura. Poate ca gura de apa din piscina sa scoata abia acum capul?
Ea, ca si Ana a lui Maya, de obicei nu face febra la rosu in gat sau chestii de raceala, ci la probleme de burtica. Asa ca banuiesc burtica in neregula. Vedem cum se comporta azi. Cand ajung acasa cred ca ii bag un debridat si biotics-baby.
Roxana, noi am platit deja biletele pentru la vara. Vom merge in Bulgaria la Sunny Beach, 7 nopti, incepand cu 1 iulie. O sa fim un grup foarte mare, 19 camere, fiecare camera cu cate unul-doi copii.
Vreau sa vina vara, nu mai vreau sa vad muci.
Va pup
mayaione spune:
Ma bucuram eu ca am scapat cu putini muci si azi imi curg ca la robinet, deci am facut febra la mana de suflat nasul, nu mai suport. Si am niste ochi umflati si rosii, plus stranut si tuse in toata regula. Imi pun masca cand ii dau sa manance theei dar nu pot tot timpul pt ca mai rau imi e, si sunt muci d-aia aposi care curg oricum. Detest starea asta.
roxana c. spune:
Maya, sa treaca iute starea aia ( acum daca te-am pupat, sa nu-mi dai si mie, da?)
Dbunny cred ca tot cu greturi de n-a mai intrat....
Aelita, muschetarii ce-ti fac?
Angi, unde anume in Sunny Beach? Si ce rapizi sunteti, ati si achitat deja....
Eu am tot cautat, singurul loc care m-ar tenta este in Ctin si Elena, la H. Grand Varna, am citit pareri ale celor care au fost, imi place cum arata , au locuri de joaca ptr copii, si accepta in camera dubla 2 adulti si 2 copii (pana in 14 ani gratis, ambii). Dar...la sfarsit de august ma gandesc sa nu fie timp aiurea, plus ca Oana implineste 14 ani in iulie, pe 21, deci nu mai e copil , iar pana pe 9 iulie cand incepe sezonul de varf nu mai sunt locuri, ar ramane varianta sa luam undeva spre mijlocul lui iulie . In al 2-lea rand nu stiu cum vom incapea 5 insi intr-o dubla ( un copil il trec in camera lui var- miu ca sa aiba gratuitate, dar va sta cu noi) cu toate ca am inteles ca-s 2 paturi matrimoniale. In alta parte....ar mai fi Duni, dar la banii de 8-9 nopti la Grand Varna in sezon de varf acolo as sta vreo 6 in extrasezon. Ptr Turcia n-am bani si nici nu vreau din cauza drumului luuuuung, Grecia iarasi nu ptr ca as ajunge la aceiasi bani dar alte conditii, iar in Romania nici nu ma gandesc (muuuult mai rau ca Gecia) Deci...nu stiu, anul trecut pe vremea asta deja aveam facuta rezervarea de 2 luni( ca degeaba o facusem e alta treaba)