Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ce frumos e cand e cald afara, parca intinerim. Diseara iesim iar in oras, va fi concert Bere Gratis, imi plac f mult melodiile lor, de-abia astept sa-i revad. Noroc cu vecina ca a acceptat sa stea din nou cu fetele, saraca nu stiu ce m-as face fara ea, ma ajuta neconditionat.
Ana am dus-o la gradi, vad ca e ok acum, ii place si noua educatoare, dar mai sufera asa dupa fosta. Noroc ca a fost draguta si ne-a trimis numarul ei de telefon s-o mai sune pe Ana din cand in cand pana se acomodeaza. Mie imi pare si mai rau ca toti copilasii faceau niste progrese cu ea f mari, stia cum sa-i determine sa lucreze, sa invete etc. Sa speram ca se va face treaba buna si de acum incolo. Eu nu stiu cum a ramas cu anul pregatitor, stiti vreuna exact? Adik trebuie sa aibe anul ala neaparat facut la o gradi de stat?
Thea a inceput sa spuna primele cuvinte "baba" si "bau", ultimul de la soru-sa care o sperie non-stop. Creste si e o frumoasa, puteti s-o vedeti pe acelasi link unde am pus poze cu ana la spectacol. Ieri i le-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
eu sunt la a 2 a ,vreti?
Maya m-am pregatit si ieri sa spun ca vazusem pozele cate ceva dar nu am apucat sa scriu decat cateva cuvinte si am renuntat.De acum mai mult pe afara cred ca ne vom face veacul.Ieri a fost un pic vant si Miru chiar s-a bronzat un pic pe obrajori.Trebuioe sa vad de o crema de protectie ceva
revenind la poze-Ana o dulce ca de obicei,tu te-ai aranjat de curand?eu te stiam blonda
si da ,Thea e o frumoasa
cat despre vorbit-pot spune ca are un vocabular la fel de bogat ca cel al Mirunei doar ca Miru zice mama si ham
Bambo multa sanatate la ai tai
cat despre separarile astea de pe forum-se intampla mai des decat credeam.Si la odiseea de ian-febr 2010 au aparut chestii de astea.Poate ca nici nu are cum sa fie altfel.Cand sunt grupuri de 100 persoane(cu ata mai mult ca-s si numai femei) e clar ca nu poti fi prieten cu toata lumea.Si mai devreme sau mai tarziu de sub fatada de amabilitate si prietenie ies la iveala si lucruri mai putin dragute
suntem cui adevarat castigate daca reusim sa trecem fara prea multa incranmcenarte pesate astfel de momente si sa ne bucuram la maxim de partea frumoasa a acestor interactiuni
dbunny ce mai faci mami? mai da un semn de viata?ce daca ai o stare asa mai de butoi,parca scriem numai cand nu mai putem de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor
o zi frumoasa si numai bine va doresc!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salutari si din Ploiesti, e o vreme super, am inteles ca asa va fi azi peste tot, bucurati-va ca de duminica vine iar iarna

Am multe de scris dar n-am timp, poate dupa amiaza de la servici, daca am timp, pana atunci , si fug sa ma pregatesc ca sa plec dupa copii la scoala si gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neataaaaaaa

Ce-i cu voi, unde ati disparut?

Dau o cafea si va doresc o saptamana frumoasa, chiar daca -in Ploiesti cel putin- vremea e urata, frig, brrrrr.....exact ce va spuneam: vine iarna

Noutati: va spuneam de Calin , ca e foarte incantat la gradinita.....ei bione, gata, minunea a tinut destul, acum s-au schimbat lucrurile: de la inceputul saptamanii trecute nu prea mai era incantat, dar a mers fara probleme. Apoi miercuri a avut doamna cerc pedagogic si nu s-au dus, iar joi...a inceput balciul Incepuse de dimineata ca el nu merge la gradi, ca sta acasa. L-am imbracat, i-am dat sa manance si cu scandal l-am trimis cu Ana si cu Marius la gradi, eu trebuia sa ajung la servici. Cand eram pe drum, ma suna Marius ca fii-su urla si nu vrea sa se dea jos din masina, asa ca-l duce acasa. am sunat-o pe mama sa=i zic sa nu-l lase la desene . Apoi vineri ne-am dus in gasca. Pana sa plecam....iar circ : il doare piciorul, face kk ( a stat juma de ora la wc de i se uscase si rahatul), il doare "imina" , dar "imina" era pe la umar, apoi baga " o sa plang ca o sa-mi fie dor de mamaia"...in fine....plecam . Acolo iar plans, se mirau si mamicile si bunicile care erau pe hol ca ce are, asa de incantat era si acum...brusc...Imi spune si acolo ca nu-i place holul ala si d-aia nu vrea sa stea....adica baga motive asa....Cu o zi inainte aflasem ca de fapt Bogdan si Mario nu-l lasa in pace, ca-i ia jucariile. Astia 2 sunt batausii grupei, au mai avut probleme cu aproape toti baietii, i-am spus educatoarei, cu Mario era chiar la masuta , asa ca l-a luat de acolo si l-a dus la alta masa, am plecat pana la urma, Calin a ramas plangand. Am sunat-o pe educatoare dupa vreo ora, mi-a spus ca totul e ok, se joaca, n-are treaba, nu mai plange. Cand l-am luat vineri....foarte incantat, m-a luat sa-mi arate ce desenase, il facusera pe 3....( desenul lui era printre putinele neterminate ).
Azi dimineata....iar scandal, mi-a zis ca sunt o mama rea ( am vazut ca nu-s singura), ca-l doare-n talpa, l-am descaltat ca am zis poate ii bagase ceva pisica in pantof ( mai are obiceiul)....l-a lasat Marius la gradi , nu mai plangea dar era suparat pe toata lumea. Pana sa plece Marius s-a dus cu el la wc, acolo-i spunea ca nu vrea la gradi ca nu-i place, ce, el nu vede ce urat e caloriferul ala din baie????
Nu imi pot da seama de ce schimbarea asta, mi-a zis la un moment dat ca multi copii sunt bolnavi si nu vin, dar au mai fost perioade cand din 25 au fost la gradi doar 8, deci....nu stiu ce sa cred, Calin minte de ingheata apele, degeaba am dus lupte cu el ptr asta, nu mai stiu ce sa-i fac si ce-i mai rau e ca nu stiu cand spune adevarul si cand nu

Gata, trimit sa nu pierd mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata.
Roxana multumesc pentru cafea. Si noi facem la fel cu gradi cateodata, da la noi problema sunt lectiile si mancarea
Ce mai faceti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Roxana situatia nu-i chiar de ras dar replicile lui calin erau asa haioase ca nu m-am putut abtine sa nu zambesc
dar tie nu cred ca-ti vine a rade
acu daca nici educatoarea nu a vazut nimic inseamna ori ca nu-i de zis ori ca o fi ceva care ia proportii doar in mintea/sufletul lui
nu cred ca statul acasa va rezolva problema
cat despre ascuns/mintit nici daria nu-i chiar straina de metodele astea
e greu de gestionat momentele astea-daca o tii mortis pe a ta ca minte poate ca la un moment dat te inseli si el chiar are dreptate si se va simti neinteles,daca mergi pe principiul ca el iti spune corect intotdeauna,ca el are dreptate iar nu e ok ca ei pot minti cu atata seninatate si convingere
hai ca si eu sunt curioasa cine e bau-bau-ul care l-a speriat

Ank tot in bete esti cu sefu?

la noi e asa un fel de iarna dar mi-am adus din gradina un buchetel de zambile albe.Sunt destul de firave dar au un parfum....asa ca la mine in bucatarie miroase a primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Eu am un somn in mine incat as pune capul pe birou.
Sambata dimineata a venit Mircea din Germania. Asa ca am profitat de asta si de vremea buna si am iesit cu bicicleta. Am si filmat-o aicisi aici
Ieri Iulia a preferat trotineta. A cazut cu ea rau de tot, insa nu a plans. Apoi am fost la nasii ei la un gratar. Acolo s-a jucat afara in curte aproape toata ziua. Era sa cada pe spate de pe trepte, insa au fost niste prieteni in zona si au prins-o. Acei prieteni iubesc foarte mult copiii si se pregatesc sa inceapa si ei sezonul pentru un bb. Spre seara Iulia a incercat sa mearga ca pe bordura... unde credeti?... chiar pe marginea piscinei (are piscina un fel de bordura mai inalta)
Am vazut-o cand a pus piciorul si m-am ridicat repede in picioare. Nu aveam cum sa ajung la ea, si pana sa spun eu ceva ea facuse deja un pas, iar la al doilea bineinteles ca s-a dezechilibrat si a cazut in piscina. Piscina era pe jumatate plina, cu apa de asta toamna, ca asa prevede sa fie tinute piscinele de genul asta peste iarna. Asa ca apa aia era un adevarat micro-univers, erau tot felul de gaze prin ea. Am vazut-o cum da din maini si din picioare si se zbatea... atunci Mircea a sarit repede in apa si a scos-o. Am tusit un pic de a scos gura de apa de apucase sa o ia, a curatat nasul de muci, am dezbracat-o repede si am fugit cu ea in baie unde am spalat-o bine-bine. Haine de schimb aveam la mine, ca imi iau in permanenta 2-3 schimburi. Dupa ce am uscat-o bine si pe par si am imbracat-o a stabilit ca restul zilei nu se mai joaca afara, ci se va juca in casa. Asa ca am scos-o in brate pana afara sa o vada si ceilalti ca este OK. Afara cand au vazut-o au inceput sa isi exprime bucuria, sa aplaude, iar Iulia parca s-a rusinat un pic, a inceput sa rada si a spus: "Sunt bine!". In tot acest timp am stat de vorba cu ea si mi-a spus ca ea nu si-a dat seama ca este pe marginea piscinei, ca nu stie daca apa era rece sau nu... Seara i-am dat acasa un nurofen si am dormit cu grija sa nu faca cumva febra, sa nu vomite... Totul a fost OK.
Pentru Mircea nu am avut insa haine de schimb, asa ca l-am adus acasa in papuci si halat de baie In apa sarise cu telefon si cheile de la masina care au telecomanda de la alarma masinii. Spre norocul nostru, ambele au fost OK, nu s-a stricat nimic.
Astazi de dimineata a plecat iar in Germania pentru doua saptamani, asa ca aseara am stat pana la 3 jumate dimineata si am calcat camasi... Ma trezi la 7 sa duc copilul la gradinita. A mers si Mircea cu noi la gradinita. La plecare, Mircea s-a asezat in genunchi si a imbratisat-o pe Iulia, a pupat-o, iar doamna educatoare era foarte surprinsa de asa ramas bun. I-am explicat ca se vor desparti pentru doua saptamani si de-aia se imbratiseaza si se pupa asa
Asadar, eu acum dorm pe mine... Mai stau doua-trei minute si plec acasa. Daca am norocul sa fie Iulia acasa la bona pun si eu capul jos o juma de ora.

Roxana, este criminal Calin cate motive poate sa gaseasca. Adevarul ca si Iulia daca vrea sa amane ceva (de ex. nu vrea sa sting lumina ca sa dormim) gaseste tot felul de chestii si chestiute care trebuiesc facute chiar atunci, musai in acel moment...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Noi bolnaviori iar nu se mai termina dam din una in alta...iar muci...tuse offf vreau sa vina vara...ieri a fulguit la iasi si era asa frig...o zi 20 de grade o zi la 0 grade cum sa nu racesti ca in iarna asta niciodata nu i-am avut raciti asa nici pe Antonia nici pe sot...

eu am o stare tare naspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roxana-ce tare e Calin cu replicile ...cred ca l-a suparat careva la gradi de nu mai vrea sa mearga pe Antonia trebuia sa o duc azi la gradi dar se amana...si Antonia minte f senina

Angi-ce aventura ati avut ieribine ca nu a patit nimic

Dbunny-ce face burtica?

Mergi la inceput