Aspirante optimiste >20 ani (645)
Raspunsuri - Pagina 18
PaulaFrida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Fetelor trebuie sa va povestesc ca nu mai pot tine in mine Deci , cum am mai spus eu am avut o menstra ciudata(putina de tot si maronie).Katy si Alina m-a sfatuit sa fac un test care a iesit alataieri negativ.Nasa mea care si ea imi spunea ca si fetele sa fac un test mi-a aparut aseara cu un test.Si azi dimineata l-am facut ca doar nu era sa-l tin acolo ![]() .Nu mai inteleg nimic , mi-e frica sa ma bucur si voi sta intr-un stres pana pe luni cand ar trebui sa se vada mai bine daca e bebe nu?Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Luciana

FELICITARI!!!eu zic sa mai faci un test in weekend ca o sa se vada mai bine liniutzele

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PaulaFrida
Luciana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FELICITARI!!!eu zic sa mai faci un test in weekend ca o sa se vada mai bine liniutzele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Paula mi-e atat de frica

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
FELICITAAAAAAAAAAAAAAARI 

cand te duci la medic??
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lavi02 spune:
Luciana, mai fa un test maine sau duminica, eu cred ca se va vedea mai bine.
La al doilea copil la o saptamana de intarziere mi s-a vazut a doua liniuta roz si la 2-3 zile a fost rosie.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, in sibiu??? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nuuuuu, in Bucuresti,
daca te gandeai sa revii, asa intelesesem din ce ai scris.
sa imi spui daca te pot ajuta cu ceva

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 dupa ce ne-am mutat dupa 4 luni am gasit ceva la o clinica dar nu pe postul meu....ci la recetie doar ca asa e felul meu....m-am implicat foarte mult....si nu eram doar receptionista ci si asistent manager, biolog, asistnt medical....de toate....stii tu bun la tot... ajunsesem sa nu imi pot lua concediu de odihna pt ca nu se descurcau fara mine....si plus ca din prorpie initiativa, la inceput am stat peste program....azi o ora, maine doua....si asa amjunsesem la un program de 12-14 ore pe zi....abia dupa mai bine de o jumate de an mi-a marit putin salariu ca stateam in plus doar ca boala mea s-a agravat si iam zis sefei ca nu mai pot si o sa vin doar 8 ore pe zi.....a refuzat normal....unde mai gasea ea o asa proasta care sa le stie pe toate, sa stra non-stop si pe bani putini apoi am avut nevoie de spitalizare si in ziua cand i-am zis ca ma internez mi-a dat preaviz de concediere....frumoasa rasplata, nu? si sa nu mai zic cat de datoare imi era cu foarte multe....pe care s-a facut ca le-a uitat si acum tot imi caut dar la criza asta .... bate vantul....mai ales in domeniul meu ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
bai ce nasol...
auzi lasa ca dupa fapta si rasplata
iar tu, de asemenea vei fi rasplatita altcumva cu siguranta,
criza a cam trecut, ai sa vezi, va fi mai bine
lucianamoga spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine 

Mie inca mi-e frica sa ma gandesc la asta ca o certitudine , poate nu a fost bun testul ,sau cine stie ...concluzia e ca mi-e frica si ...nu stiu ce sa mai spun ca-s 
Lia astept pana mai fac un test sa ma conving de rezultat 
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui lavi02 Luciana, mai fa un test maine sau duminica, eu cred ca se va vedea mai bine. La al doilea copil la o saptamana de intarziere mi s-a vazut a doua liniuta roz si la 2-3 zile a fost rosie. |
Lavi dar eu am avut o menstra , e f adevarat ca ciudata , de aceea sunt mai sceptica , dar oricum duminica sau luni mai fac un test .Mersi

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Va multumesc ca sunteti alaturi de mine ![]() ![]() ![]() Mie inca mi-e frica sa ma gandesc la asta ca o certitudine , poate nu a fost bun testul ,sau cine stie ...concluzia e ca mi-e frica si ...nu stiu ce sa mai spun ca-s ![]() Lia astept pana mai fac un test sa ma conving de rezultat ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
ai un gol in stomac
nu?
iti vine sa sari in sus
dar iti e frica , daca e bebelin si-l deranjezi
aaaaaaaaaaaaaaah ce frumossss

emotii emotii emotii emotii
pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lavi02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Lavi dar eu am avut o menstra , e f adevarat ca ciudata , de aceea sunt mai sceptica , dar oricum duminica sau luni mai fac un test .Mersi ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Iar eu n-am spus tot :)
La primul copil si eu am avut o menstra de vreo 3 zile dar mai putin cantitativ, mai putin ca durata si mai maroneala asa. Asta m-a pus pe ganduri si dupa cateva zile am facut un test. Pozitiv. :)
Eu as zice sa mai faci un test maine sau duminica, sau si-si.
Succes!!!

cu
sanatos si la termen