Aspirante optimiste >20 ani (645)
Raspunsuri - Pagina 17
lorena_86 spune:
lia
sunt si eu matinala azi
de fapt, in multe zile ma trezesc cand pleaca sotul la job dar nu mai deschid calc si ma pun in pat la tv si adorm
azi l-am deschis sa-mi bag tb....luna asta ma monitorizez cu tb si teste de ovulatie

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gogosar spune:
Buna dimineata fetele.
Mama da ce viteza aveti la scris.2 zile am lipsit si m-am pierdut in capitole..
Lia....arata super cafeluta.
Eu ieri am fost cicase la ovulatie, asa ca am prestat, si l-am disperat pe al meu sot, care zice ca se simte ca un robot programat , pe ore...pozitii...Dupa 15 martie incep sa fac analize.Sper sa fi bine.
Va urez o zi frumoasa si va pup.

PaulaFrida spune:
Neata fetele![]()
buna cafeluta

pe toate si va doresc o zii super

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
gogosar
ce nu facem noi pt bebe...numai sa vina
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
neata fetele...
dim mi-am luat si eu temperatura, 36,6. e buna e rea? ca nu ma pricep la temperaturi ![]()
va urez o zi buna 

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
lucianamoga spune:
Neata si de la mine fetelor 

Sa aveti o zi minunata 

Bebelu e minunata pitica 

Ce cafea buna 
Multumesc
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Bella depinde care e temperatura ta in general 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed neata fetele... dim mi-am luat si eu temperatura, 36,6. e buna e rea? ca nu ma pricep la temperaturi va urez o zi buna ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu ![]() |
e miculutza
pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bradraisa Azi am avut o curiozitate, sa vad ce virste aveti. Ei bine tin sa va spun ca prima mea sarcina am avut-o la 26 de ani asa ca fetelor sunteti tinere aveti timp, totul este sa munciti din greu pentru asta Aspiranta bebe2 |
si eu am 33 ani

vreau bebeeeeeeeeeeeeeeeeeee

lucianamoga spune:
Fetelor trebuie sa va povestesc ca nu mai pot tine in mine ![]()
Deci , cum am mai spus eu am avut o menstra ciudata(putina de tot si maronie).Katy si Alina m-a sfatuit sa fac un test care a iesit alataieri negativ.Nasa mea care si ea imi spunea ca si fetele sa fac un test mi-a aparut aseara cu un test.Si azi dimineata l-am facut ca doar nu era sa-l tin acolo
Si spre uimirea mea a iesit si a doua liniuta , e mai mult o umbra a ei dar e acolo 
.Nu mai inteleg nimic , mi-e frica sa ma bucur si voi sta intr-un stres pana pe luni cand ar trebui sa se vada mai bine daca e bebe nu?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!