Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

sugu..unde sunt magazine DM in bucuresti..caut si pe gugu acum..dar parca nu gasesc nimic sigur!

merci!

am schimbat si semnaturica:) mai avem si noi putin;;)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 4 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mai, Tinkerbell, chiar vroiam sa rte intreb aseara, dar m-a "intrerupt" bebica. Noi suntem verisori cu printesele tale, nu? Pe baiatul de la poza 35 il cunosc din vedere. Cine este?

nu stiu daca suntem verisori.... legatura e asa: verisoarele primare ale sotului tau erau verisoare de gradul doi cu mine... se pune?
in poza 35 e sotul din dotare... adica pe el il cunosti din vedere si pe mine nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Buna dimineata!

O cafea?
Noi tocmai am dormit de la 12 noaptea la 6.30! Adica bb a dormit ca eu m-am trezit si la 3.30 si la 5 sa vad ce se intampla si ma tot intrebam daca nu ii e foame.... Acum a mancat si e foarte distrat de carusel. Acum, eu as mai fi dormit, dar ce sa-i faci. Astept sa oboseasca si el; nu dureaza decat o ora jumate, doua.

Ana_o, doura sper sa scapati repede de muscaturi.
Eu ma uit la bb si asa de mult imi place perioada asta. Rade, gangureste, e vioi si tare cuminte si as vrea sa il pastrez asa.., desi uneori zic ca abia astept sa mergi si sa cresti un pic mai mare sa putem merge mai usor oriunde.

lorin condoleante. Un dulce pt Antonia. Trebuie sa fii puternica pentru ea.

Allexxia te asteptam de fiecare data cand poti la noi in barlog. Eu citesc cu placere despre tiza mea.

Elfica f f frumoasa rugaciunea. As vrea sa o tin pe toata minte sa i-o zic lui bb in fiecare seara. Deocamdata ii zic versiunea mult scurtata.

ral_eli ... 8,3 kg ??!!! Wow! Felicitari! Cred ca iti vine sa ii mananci copanelele si falcutele in fiecare zi. E numai bun de giugiulit!

TinckerBell frumoase si dulci fetitele tale. Sa iti traieasca.

sugubina am vazut de mult pozele cu puficile cu palarii, dar nu am apucat sa iti zic .. SUPERBE! Pana la urma a iesit bine cu rochitele si asa au putut si nasii sa stea mandrii la poze cu asa doua frumuseti in brate!

Of... inca nu i s-a facut somn puiului meu. Cred ca ma duc sa imi trezesc sotul sa il ia in primire.. Pai e corect.. el sa sfoaraie acolo de zor?

Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat!Am mai pus si eu cateva poze proaspete in album. Pentru cele de la botez, inca astept fotograful.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

multumim! si noua ne place mult bebe Tudor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

am pus poze de la botez pe picasa....

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mai, Tinkerbell, chiar vroiam sa rte intreb aseara, dar m-a "intrerupt" bebica. Noi suntem verisori cu printesele tale, nu? Pe baiatul de la poza 35 il cunosc din vedere. Cine este?

nu stiu daca suntem verisori.... legatura e asa: verisoarele primare ale sotului tau erau verisoare de gradul doi cu mine... se pune?
in poza 35 e sotul din dotare... adica pe el il cunosti din vedere si pe mine nu?

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Nu cred ca se pune...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls cu bb 2 sau 3 sau 4 ..spuneti-mi si mie :2 puncte albe pe gingia de jos insemana dinte??daca da..in cat timp cresc..miso are asa de vreo 3 saptamanai..saliveaza f f f fmult..roade orice ..m-a si muscat de gat am avut vanataie ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

doura,, eva mea la 5 luni avea primii dintisori, dupa o luna de ros orice... la ea au crescut destul de repede, cam in 2 saptamani. urmatorii au iesit la 9 luni, 4 deodata, fara nici o bataie de cap. doar la canini a fost greu, nici la masele nu s-a necajit atata... pupici pentru miso sa n-o supere prea tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

va pe toate

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

F frumoase pozele. ce scump e bebe si pare mult mai mare...

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Poate veti zice ca-s exagerata, dar eu ma voi duce la un nutritionist pt bebei.cred ca-s f. imp primii pasi in alimentatie.
Pediatrul ne-a zis ca putem incepe diversificarea ca-i alaptat exclusiv cu LP, sa-i dau si apa si ceiut, dar pt ca e mai sensibil cu stomacelul, sub nicio forma legume si fructe nici macar din piete de la tarani. Si sa incep cu borcansele.si-s de acord ca si taranii le trateaza la greu. dar cum sa-i introduc eu alimente unul cate unul, cand la borcanase se gasesc preponderent mixuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Beatrice, nu te mai panica. Se gasesc borcanele doar de morcov, para, prune. uite aici:http://www.dinodany.ro/produse-plasmon-naturale-omogenizate-fructe-omogenizatul-mere2x104g-p-138.html
Cd e vorba de borcanele, nu mai exista riscul asa mare al alergiilor, pt ca prin preparare termica se distrug alergenii (de ex capsuna e alergena cruda, dar in iaurturi se introduce la la 6l). Arianna a avut alergie la banana cruda, dar putea manca borcanas cu banane.
Poti incepe cu o lingurita de omogenizat d emorcov, apoi dupa cateva lingurite, poti trece la morocv si cartofi si apoi la ceva mixt. In general, nu prea sunt probleme la legume. multi medici iti spun sa incepi cu supa de radacinoase, deci direct morcov, telina, pastranac. De evitat la inceput borcanele cu mixt d elegume care contine mazare, rosie.
Apoi, poti incepe diversificare cu cereale si sa nu introduci nimic urmatoarele 3 sapt. o iei f incet, ii dai timp stomcelului sa se mai dezvolte.
Mai am multe de zis, dar nu vreau sa plicitsesc

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

va pe toate

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Asa de frumos si elegant Ianis... Intr-o poza pare ca sta in picioruse...

Mergi la inceput