Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi!!!!

coque vit.C ii dau de doua zile;ms de pontsanatate lui Matei!!!

monis incerc sa gandesc pozitiv si sper din tot sufletul sa nu fie cazul de antibiotic...azi a mancat ceva mai bine decat ieri,asa ca trag nadejde ca poate e mai bine gatul...

acu doarme de la 22.30 si il pandesc...momentan nu pare sa mai aiba febra...mai astept un pic si ii pun din nou termometru...

va cu drag pe toate!!!noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lyly, multumesc mult de oferta, dar eu sper sa nu am nevoie de el. La prima nastere aveam anestezia in asteptare, dar pt ca "nu mi-a priit occitocina" ( nu mai reiau povestea) nu am mai putut face. Acum ma bucur ca asa a fost sa fie. Eu merg pe principiul ca daca elimin ispitele reusesc si fara. Asa am gandit si cand am refuzat sa cumpar Lp la recomandarea medicilor. Cica era bine sa am o cutie in casa de siguranta. Acum ma felicit ca nu am luat... daca nu faceam fata ispitei?! Multumesc inca o data pentru oferta, esti o draguta( d-aia va iubesc eu pe toate), dar o refuz. Sunt sigura ca vor urma alte gravidute pentru care va fi necesar si tu le vei face oferta. Pragul durerii la mine e destul de bun cat sa imi permit sa refuz o asa oferta
Ma bucur ca ziua la job a fost ok. Asa sa fie si de acum.

Monis, asta cu muschii si pe mine m-a marcat. Undeva in gimnaziu m-am trezit cand am pus eu mana pe carte. Sa spun ca de fapt , in timp ce citeam cartea am realizat ca "unele cuvinte"le citeam gresit????

Lili, cel mai probabil un astfel de "text" voi baga sa-i iau apa interlocutorului legat de alaptat

Legat de carne, intai am spus ca nu mai scriu nimic pentru ca i-am raspuns lui cuscri in pariculier, dar nu ma pot abtine sa nu imi laud puiul. Mihnea mananca bucati de carne de mult timp. Mi-a refuzat la un moment dat tot ce era blenduit asa ca am inceput sa le maruntesc la cutit. Intai erau mici bucatelele, apoi tot mai mari. Acum le rup/tai cat ia el o data in gurita si le mananca singur cu mana, sau, mai nou, cu furculita. Da .... si legume mananca singur cu furculita si nu da pe jos. A plans saracutul sa-i dau si lui furculita si eu nu si nu. Asa ma supar pe mine cand nu am incredere in el, mai ales cand el are, ma simt de parca i-as taia aripile si i-as insufla frica, timiditate, neincredere in fortele proprii. Uff! rolul mamei e exact opusul.
Mi-a fost tare frica atunci cand i-am pus in mana furculita. Nu imi imaginam decat cu se va intepa, cum isi va scoate ochii, cum va scapa tot pe jos. Cand am vazut cat de perfect a imitat ce a vazut la noi imi venea sa rad de mandrie si sa plang de cat de am fost.
Na ca am fost de serviciu la cra-cra in seara asta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Sper sa leg doo cuvinte ca sunt cam cheflie la ora asta. Mai bine hai cu cinstea, din partea casei vin rosu si crema Baileys ( care apropos mi-a pus capac, hac! )poate pana la final nu mai conteaza ce-am mai scris ( adica poate va pune si voua capac alcoolu' )
Mancarica - fudulie ( bautura-i temelie ) - la restaurant in Bulgaria, tara vecina si prietena. Desert ala local Mangalia = profiteroale, bilute de salam de biscuiti cu nuca de cocos si cele mai bestiale saleuri ever - patiseria Lotus din Mangalia. Eu am trecut direct la temelie, ca nu e timp e pierdut frate...
Multumesc din suflet pentru urari, gandurile bune, si ca v-ati gasit timp si pentru dezertoarea de mine ..... Mi-as dori sa fiu prezenta mai mult, dar eu nu am mai avut timp nici sa va citesc.
Va doresc primavara in suflete si in inimi!!!
La multi ani pentru Cristinica !!!
O seara buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ramonika carnea din mancarica, o tai la cutit, cat mai mica. Pinky are 5 dinti, dintre care 3 iesiti in februarie, deci, numai pe gingiute poate mesteca. Le tai micute-micute si le papa. AM pus in cui de mult timp, blenderul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,tare rau imi pare ca te simti asa,sper sa te relaxezi putin cu parintii alaturi
Mi s-a intamplat destul de rar sa fiu singura cu fata,si maximum 8 zile,si in acel scurt timp mi se intampla si mie sa nu am nici o idee de joaca. Chiar va admir pe cele care sunteti singure

Lyly,felicitari pt prima zi la munca,sper sa te simti bine in fiecare zi!
Sper sa gasiti medicamentele pt alergia lui Alex,multa sanatate

Dankutza,sa va fie de bine vacanta la Londra,iar Pinky sa se bucure de cadourile frumoase!

Ionela,un unchi de-al meu s-a operat la Arcadia si a folosit asigurarea,nu stiu exact,dar cred asigurarea este valabila la tot ce tine de spital(nu si policlinica). Iti doresc din tot sufletul sa nasti acolo sa ai parte de atentia,serviciile si comfortul cele mai bune cu putinta!

Miany,sper sa-i treaca febra blondinului si sa nu ajungeti la antibiotice

Despre noi.... ieri am fost intr-un magazin de jucarii care nu ne-a placut,ne-am intors cu o punga de clamite/elastice/fundite, apoi am fost la TGI Fridays unde i-am comandat apa fara gheata si abia dupa ce a baut jumatate din paharul ala imens,am vazut ca era plin de gheata, si a primit o tricicleta super frumoasa din partea angajatilor lui daddy. Voi reveni cu pozici mai tarziu.
Are probleme cu somnul,se trezeste noaptea(2-3) si sta treaza cate o ora-doua... Iaurtul de la 17 e aproape scos din schema....lapte abia de mai bea 120ml la o masa(avem 2:dimineata si seara),si e putin schimbata,plange mai repede,din orice,nu suporta sa ne vada plecand. Cand nu trece prin starile astea,este foarte vesela si vorbareata.
Aici avem si terasa(stam la parter) si ii place la nebunie sa iasa afara,striga dupa oameni,le face cu mana hello si bye-bye,culege pietricele,bete,frunze pe care le gusta cu placere
Richard e foarte fericit ca deodata e casa plina,unde pana acum,daca nu eram eu pe net,statea saracul ca pustnicii,nici nu avea cu cine schimba o vorba dupa ce termina serviciul.
In rest,cam atat....s-a oprit si ploaia,finally Sper sa nu mai ploua,ca tare e greu de iesit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Haidi neatza bre!!
Riseee and shiiine!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 13+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

niatza bre si de la Moldovica

auziti bre iesencelor, daca mai comandati careva ceva de la Licuriciu, ziceti si la fata aicisha colea sa bage in cutie si la baba o briosa - doo colo... ca acus vine primavara si dam cojoacele jos. (asta daca mai are Licuriciu pe stoc) si pentru o brosa-doo n-are rost sa pui colet separat.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

NEATA!

Vrea cineva o cafeluta? Ca eu am si visat cafea pana sa ma trezeasca piciul. Trebuia sa am si eu simptome de sarcina: mi-e somn.... da poate o fi " sfanta" lene totusi

Iesencele, va astept manie la noi cu fetita dragalase si baietel scumpel. Pe la 3-4 e ok? Schimb baterii la jucarii si baricadez dulapurile din sufragerie Va asteptam cu drag. Problema e ca eu nu mai am toate nr de telefon ale voastre. Sa bag un ochi sa vad exact ce am . De la Bya am 2 nr si nu mai stiu care e bun ( scrie te rog ultimele cifre de la cel bun sa te sun) . Numarul Monicai nu-l am deloc( cum dau de voi?). Iar pe a lui Dy nu l-am folosit niciodata, sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

as da o comanda si de pe www.zebraroz.ro/" target="_blank">zebra roz daca mai vrea vreo ieseanca sa comande ceva, sa-mi zica, ca sa impartim banii pe transport, sa iesim mai ieftin.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Lumi, inca nu am curajul unei hotarari cu privire la medic/spital. Dar mai am putin timp ( ca e destul de devreme). Imi pare rau ca voi nu veti fi maine la noi, daaaaar, nu stiu de ce, cred ca voi nu regretati dat fiind ca sunteti cu tati de Annabelle ceea ce face cat 1000 de vizite pentru joaca. Tare ma bucur ca sunteti impreuna.

Mergi la inceput