Prietene la bine si la greu - 109
Raspunsuri - Pagina 10
Ramonika spune:
pai asta zic si eu, daca cei de la Arcadia au contract cu CAS-ul se merita sa nasti acolo, daca nu au, e cam scump (cel putin pt. mine).
si stiu ca nu intotdeauna au avut contract cu CAS-ul. la inceputul lui ianuarie nu aveau.
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
ionelamaria spune:
Cuscri, fara decontarea de la CAS nici eu nu pot visa la Arcadia.... si sa visez mi s-ar parea prea scum, mai ales in situatia mea actuala, dar asa... pentru ca ajung tot ca la stat, sunt foarte tentata. Pur si simplu la buzunar ar fi tot una, deci... daca pun avantajele in balanta ar trebui sa fie simpla alegerea
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
5+
ali762000 spune:
Urez si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
SI

pentru voi de 1 Martie si sa aveti parte de o primavara frumoasa.
Azi la Cluj a fost vreme de primavara cu soare si chiar cald.
Sanatate puitilor bolnaviori.
monis5 spune:
eu am o dilema de primavara: de ce naiba toata copilaria am auzit de "Cei 3 mushchetari" in loc de "Cei 3 muschetari" ??? Numai cand ma gandesc la muschi ma apuca 
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
'na seara! 
azi la job fu frumos: mai un martisor, o floricica, o bombonica...a trecut vremea. oricum parca as fi fost pentru prima data in fata unui calculator, nu mai zic de programul de salarii 
in rest, aceeasi atmosfera placuta, multe glume, mistouri, haz de necaz, asa cum stiam ![]()
Alexul a fost ok, 2 somnuri pe zi, unul de 2 h jumate si unul de 1 h jumate, acum abia a adormit. Noaptea trecuta a fost cu frichineli maxime, sa vedem ce imi rezerva pt noaptea asta...
Ionela, iti trimit cu drag kit-ul de peridurala daca doresti 
Monis
vin de la muschi, muschetarii aia, cu siguranta 
Miany, sper sa nu fie nimic grav la David si sa scape repede de febra 
noi avem o pb cu medicamentul lu Alex pt alergii, cica nu se mai importa, am trimis maine nasha din dotare la firma respectiva, sa vedem ce spun 
sunt cu ochii pe voi! ![]()
ariadna33 spune:
da, chiar trebuie sa ai nervii tari... unde-s vremurile cand ii puneam in patut si adormeau singuri, acum Dragos urla in patut zici ca-i sirena lui Vasile Roaita! l-am invatat leganat pe brate sa adoarma si nu-l mai pot dezvata... si se zice ca orice invat are si dezvat, daaaar il trezeste pe celalalt... a aruncat buzduganul (suzeta) cu zgomot pe parchet si urla cat il tin plamanii, nah
magdaz_ina spune:
Monis, si eu am problema cu mushchii...

La multi ani sarbatoritilor
, pupici speciali pentru gravidute
!
Va doresc tuturor sa aveti o primavara frumoasa ! 

Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
grigore_tina spune:
Monis cica mushchetarii sunt muschetari pentru ca ,cuvantul vine de la muscheta si nu de la mushchi.Asta a fost explicatia doamnei mele diriginte aka profa de romana.![]()
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
grigore_tina spune:
Lyly ma bucur ca Alex a fost ok .Sper sa ai o noapte usoara.
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
lili_a spune:
[martisor]
[martisor]
[martisor]
[martisor]
[martisor]
[martisor]
[martisor]
[martisor] doamnelor frumoaselor ![]()
cu intirziere si scuze dar cu urari de bucurie si sanatate si zile minunate pt Marijan, Ionela, broscuta si cristinica
Miany sanatate multa lui David, sper sa aveti o noapte usoara
Dana distractie placuta in vizita
Ionela ca sa nu-ti mai bati capul cu reactia medicului daca esti nevoita sa-i zici ca inca alaptezi, mai bine ii spui tu de la bun inceput ceva gen "fac parte dintre putinele romance care aleg sa-si alapteze copiii cit mai mult cu putinta" in asa fel incit parerea ta sa fie clara si nu cred ca va indrazni sa-ti zica "vaaai, ce groaznic, intarcati doamna copilu'". Si apoi, s-ar putea sa te surprinda si sa te felicite, poti sa stii?

many draga mea, fruntea sus ca o sa fie bine
. Tie ti-a placut de Lila, si lu barbatu-meu i-a picat Vlad cu tronc cit e de vorbaret si de dezghetat si de inalt si asa si pe dincolo, cred ca l-a topit cind s-a suit pe fotoliu sa stea cu el ![]()
coque imi pare rau ca are Matei muci, mutumim de pontul cu vit C anti febra 
lyly ma bucur tare ca prima zi a fost ok. Ce situatie naspa cu medicamentul lui Alex, si n-o sa apara pe piata ceva cu aceeasi substanta activa? 
ava, monis din afara sint tare haioase povestile astea cu rontzaitul
natalia m-am uitat si eu la poze, mi-a placut mult cum ai facut seria cu Amalia de la 1 zi la 1 an 
Lumi ce mai face Annabelle printre japonezi? 
carnea eu am un robotel mic cu lama in S unde o bag impreuna cu legume mai tari/atoase gen broccoli sau boabe de naut si se fac niste bucatele mici de tot pe care le amestec cu restul legumelor pe care le tai mici dinainte sa le gatesc
Mai vroiam sa zic dar mi se impaienjenesc ochii de somn, va pup
in ordine pe toate: gravidute
, aspirante si galerie