Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna ziua si de la mine fetelor,
V-am citit dar nu am reusit sa si scriu. La fel ca si Anca si inca mai salivez dupa gogosilea alea de am tot zis ca le fac...
Va intreb aci si pe voi, mami de fetite nu aveti de pus la bazar un treningut pentru 18-24 de luni mai de strada. La bazar a pus o fata unul, dar nu am putut supralicita f mult ca nu mi-a permis bugetul.
Noi ieri am iesit la locul de joaca aproape de casa, caci maimu meu nu prea vrea sa mearga mult pe jos, asa ca ne ducem prin apropiere.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si putere multa mamicilor.
Aaaa, si daca tot da caldura poate iesim si noi la gradina de vara.
Pup fetele

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, fetele!
Bate vantul pe-aici, ocupate tare...
Va doresc sa aveti o saptamana usoara, paote se indura si vremea asta de noi, sa mai scoatem si nasul pe-afara.
Multa sanatate la bolnaviori!
Cosminiq, ai primit pm-ul meu?
Pup la toata lumea!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

salutare!
Iuli ai Pm de la mine si Emma la fel.Va pup!
O zi frumoasa va doresc!
Va sun cum primesc produsele
Anca, Cosmi e mai mult mai bine.Azi i-am mai cumparat cateva pastilute homeopate, decasept...
Am folosit colargol pentru nasuc si vad ca merge foarte bine la el!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Va astept la o .

Astazi sunt cu Andrada acasa ca au cerc pedagogic. De trei zile nu mai am loc la calculaor din cauza ei ca i-am luat un webkinz si ar sta non stop pe webkinz world. Ieri i-a luat multe hainute si a cheltuit toti banii si a ramas saracul animalut fara mancare .

In rest ce mai faceti? Ce fac copiii bolnaviori?
Laura poti sa-l intrebi pe sotul tau daca la laptopul meu pot sa-i pun o extensie de memorie, ceva , sa mearga mai repede? Am uitat atunci sa-l intreb...

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna dimineata fetelor,
parca e prea multa liniste pe aci, cred ca inca dormiti.
Ce mai faceti? Vremea asta e super naspa pe cuvant, azi e cald, maine e inourat si destul de frig.
Laura sper, ca strumfi sunt mai bine si sper sa reusesc sa ajung totusi la tine. Va pup si va astept la o coffee.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

noi si pe vremea asta iesimn o ora la aer.......sa oboseasca bb sa fc nani bn noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu sunt pe aici, dar fara chef de nimic ... va salut doar

Laura, cum mai sunteti? Noi trebuie sa ne intalnim intr-o zi cu soare

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hello!
Sunt pe aici, va citesc, combat de zor pe la alte subiecte, dar nu prea am avut noutati cu care sa ne laudam. Copiii sunt bine, multumim! Bianca a terminat a doua tura de tratament si pare a fi ok. Am fost azi si i-am facut un set de analize, asteptam rezultatul ca sa stim ce facem mai departe. Rares mai are de luat 2 zile claritromicina, dar se simte bine. A fost purtator sanatos de streptococ, fara manifestari. Speram sa ii fi dat de cap si carcalacului din gatul lui si sa fie bine. Deocamdata ii tin acasa. Daca ies bune analizele Biancai incepem si noi sa ne mai miscam un pic.

Cristina, pai poate ne vedem la o cafea intr-o zi. Am vazut ca s-a deschis gradina de vara. O hamsaie ceva? (eu iar sunt la cure de slabire, dar o salata tot mananc daca e cazul).

Criss am intrebat pe Sebi si a zis ca trebuie sa il vada, sa il desfaca sa vada ce are inauntru, daca mai e loc, etc. Ne auzim la un telefon daca esti interesata.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pai si eu tot niste foi de salata pot manca ca altceva nu prea-mi mai permit ... Si vreo apa plata cu lamaie - nu de alta da' sa nu-mi cada greu foile de salata .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

ce m-ai facut sa rad!
Laura - sanatate multa la puiuti

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput