Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)
Raspunsuri - Pagina 14
uliiasi spune:
Alexa, La multi ani barbatelului tau! Ma bucur ca a avut o zi frumoasa si a primit multe cadouri, poate vii si cu niste poze.
Eu doar pe la ore din astea pot scrie, cu David pe langa mine nicio sansa.
Laura, multa sanatate la copii! Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede, tare rau e sa fii arestat in casa...
Ma tot gandesc la stirea asta cu radiatiile, tocmai cand se face cald si frumos afara astia zic sa stam in casa, dupa o iarna atat de lunga....Eu mai am putin si o iau razna, si David la fel.
Va pup, ma duc la somn.
PS:Cosminiq, n-am apucat sa ma uit pe catalog, este o data limita la care se poate face comanda? Chiar vreau sa iau niste chestii si pt mine si niste creme pt maicamea.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
oramona spune:
Buna dimineata!
Cu intarziere spun si eu pentru Razvan. Sa cresti mare, frumos si ascultator.
Va invit la o cafea alaturi de fursecuri cu ciocolata si nuci.
Laura, multa sanatate la copilasi, sa auzim numai vesti bune.
Sa aveti o zi minunata
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
cosminiq spune:
'neatza!
LA MULTI ANI RAZVANEL!
Laura,multa sanatate la strumfeii tai!Si Cosmi e cam ragusit,are nasul plin...sigur o sa ia antibiotic cat de curand
Iulia, pana luni sau marti ai timp pentru-ca atunci trimit comanda!Dupa ce trimit comanda dureaza 2 zile pana ajunge la mine curierul, apoi in doua sapt trebuie sa depun banitzii la banca.Eu zic ca e foarte lejer...mai ales ca si plata!
Daca vrei sa comanzi ceva vorbim luni dimineatza!E ok?
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu iar am nevoie de cafea, dupa o noapte cu fie-mea agatata de tatele mele.
Ramona, vezi ca nu e facut public albumul si nu se pot vedea pozele voastre! Fa-l public!
Alexa, asteptam poze!
Ce radiatii, bre? Nu ajung la noi. Eu as vrea sa ies pe la amiaza din casa, ca e soare.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Lora- vin eu cu o cafea
Fetelor, multumesc pt urari, sunteti niste scumpeAstazi sunt un pic cam... val -vartej, cred ca maine o sa am timp sa ma ocup si de poze
http://community.webshots.com/user/allexa06
cosminiq spune:
Lora, e recomandat sa stati in casa pana pe la 16 macar...
Nu e de joaca cu radiatiile astea,,,stiu ei ce zic!
Vrea cineva un ceai de soc??
Dana , dar ce mai faci??
Te sun sa stii!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
uliiasi spune:
Hello!
Am citit ca nu mai ajunge nicio gaura de ozon deasupra Romaniei, mi-a spus maicamea ca a vazut la stiri azi dimineata, acum am citit si eu pe net. Deci l-am scos pe David afara, of course...acum doarme dus. Il scot si deseara.
Lora, pana la ce varsta vrei s-o alaptezi pe Adelina?
Gata, ma duc sa fac niste activitati recreative...
Pup!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea, repede, ca fug la bucatarie sa fac o ciorba de fasole.
ieri am cunoscut-o pe Ramona si pe fetitele ei dragute si finute! Ma bucur si sper sa ne mai vedem curand.
M-am intalnit si cu Alexa cu baietii si cu Criss cu fetele, ce era ieri in parc, mamaaaa....a, si cu Andreuta cu fiara Iris.
Gata, plec la treburi, ne mai auzim!
O zi buna!
Edit: Iulia, nu stiu, cat o vrea ea si cat rezist eu sa nu dorm noaptea.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Si eu mi-am propus sa fac astazi o ciorba de fasole
Pupici la toate fetele
http://community.webshots.com/user/allexa06
Ancutza_Bro spune:
neatza si de la noi (inca nu e 12 , deci se pune )
eu iar am tras chiulul, ma iertati ...cu zilele astea calduroase am tot iesit pe la joaca, am fost plecati prin Iasi, ieri erau 20-22 grade la Iasi, a stat mandruta fara caciulita si fara gecuta, o fericire mai mare nici ca se putea
cu intarziere ii urez La multi ani lui Razvanel, sa creasca mare si sanatos , iar viata sa-i fie o poveste frumoasa, ma bucur ca a petrecut o zi asa cum si-a dorit
Laura cum sunt copilasii? imi pare asa de rau ca ati avut o perioada mai rea, sper sa se insanatoseasca repede strumfii
aaaaa, si vroiam sa va spun ca mi-ati facut o pofta cu gogosile alea de numa , da' nici pana azi nu am reusit sa imi fac si eu
Cosminiq cum mai e Cosmi? i-au trecut raguseala si mucisorii?
Iulia cam asa sunt si eu cu statul la calculator, nu prea pot de terorista asta mica , daca ma vede ca butonez vine si ma ia de mana sa ma ridic si sa merg cu ea
Lora , ieri in Iasi erau o multime de familii iesite la gratar, asa mi s-a facut un dor, abia astept sa dea iarba si sa incepem iesirile de genul asta
gata, fug ca nu ma mai lasa Sabi
va pup, poate ne-om vedea/intalni prin parc zilele astea
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)