Nu imi iteleg sotul
Raspunsuri - Pagina 4
LauraNicole spune:
Si revenind la subiectul acestui topic, asta inainte de a afla inca odata ce inferioare sunt femeile si cum trebuie ele sa shada frumos ca Bubico si sa deschida picioarele inaintea marelui EL cand acesta are chef de vanat(a se citi sex), ancasimona,mie sotul tau imi face impresia ca nu s-a maturizat inca. Pasiunea lui pentru orice altceva in afara de familie si ce implica ea imi dovedeste faptul ca el nu e INCA pregatit sa-si asume niste responsabilitati, sa-si asume rolul de sot si de tata. Nu e treaba mea de ce l-ai ales, de ce mai stai cu el inca si de aceea n-am sa te intreb asa cum obisnuiesc anumite persoane in ultimul timp si ce ai mancat aseara, ce numar porti la sosete si de cate ori ai baut apa, nemultumite ca nu le dai toate amanuntele ca sa-si mai dea putin gust la cafeaua de dimineata.
Parerea mea sau ceea ce as face eu si numai eu deci nu e un sfat, as sta de vorba cu el foarte serios. As trimite copilul undeva la parintii mei sau dupa ce as culca copilul seara sa nu fim deranjati de "mami vreau apa, mami fac pishu, mami vreau aia! " , as desface o sticla de vin/bere sau ce preferati voi ca sa destinzi atmosfera si as sta de vorba cu el ca sa aflu in sfarsit ce are de gand. Nu i-as pune shpe intrebari ci l-as intreba direct ce vrea de la casnicia/relatia noastra, ce considera ca ar trebui sa facem ca sa o facem sa mearga, daca-l intereseaza asta sau tu esti doar locusorul caldut unde are baiatul papica, hainute curate si patutul cald. Repet, imi face impresia ca acest barbat este de fapt inca un copilandru in pilea unui barbat si nu cauta in tine o nevasta/partenera de viata ci o mama/guvernanta care sa-l ingrijeasca si sa-i accepte "nazdravaniile".
Si sincera sa fiu tu chiar nu ai nevoie de inca un copil la usa fara nici un sprijin ci de un om pe care sa te bazezi.
Timpurile in care femeia era obligata sa taca din gura si sa inghita toate marleniile sotului doar pentru ca este barbat s-au sfarsit de mult iar o casnicie este compusa din doi adulti si n copii nu din adult,copil si barbat cu minte de copil.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
She spune:
Citat: |
Va rog sa-mi permiteti doar o scurta observatie, ce nu se doreste in nici un caz o scuza: Dincolo de "maretele teze kirgegaardine", pe care, recunosc, nu le cunosc, v-as ruga sa va opriti o clipa asupra misterului feminin. Pentru mine, vorbesc doar despre mine!, o femeie ce se dezvaluie pe de-a-ntregul, care nu-si pastreaza o parte (suflet/trup/sentimente) vesnic nestiuta de barbat, este mai putin dorita decat femeia plina de mister. Dar cred ca asta trebuie sa vina din interior, si sa nu fie ceva premeditat, rational. Inca odata, va rog sa-mi scuzati limbajul si afirmatiile jignitoare. Nu am avut niciodata aceasta intentie. Va rog sa considerati ca randurile mele apartin unui Cabotin |
Eu sint perfect de acord cu tine. Si sint femeie. Problema e alta...pe unii boi/tauri:) ii supara rau de tot misterele astea, nedezvaluirea pe de-a-ntregul al "eu-lui" feminin. Si, din crunta lipsa de autoincredere si masculinitate, incep sa faca.."urit" simtindu-se amenintati:) Well..nu e decit un mare cistig pt acea femeie:sa-i dea cu piciorul si sa treaca la "next".
dar cum am spus, pt o femeie descrisa de tine, trebuie un mascul, nu taur si nici bou:)
lucialu spune:
In timp ce unii prefera sa scrie teze de doctorat despre albinutze pe forumuri (probabil si pt ca sa ni se explice ca la oi, noua femeilor-ca suntem majoritare pe DC, cum e cu misterul feminin ), altii tac si fac(drept dovada ca scriu pe desprecopii, deci sunt parinti deja). Cum ii vorba aia cu pupatul si nepovestitul mai apoi?
On topic: mai mult decat ce s-a spus deja despre sotul in cauza, nu am idee ce poate fi.