Nu imi iteleg sotul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Ce spui, bai baiete?! Cum iti permiti tu vulgaritatea asta coplesitor de misogina fata de un user oarecare?
...
Pana una-alta, m-as multumi sa-ti ceri scuze pentru mizeria care ti-a iesit din pana maiastra. Si sa ma scutesti - pe mine personal - de vreu mesaj kilometric, plin de puncte de suspensie si propozitii formate numai din subiect si predicat, in care sa-mi demonstrezi vreo mareata teza kirkegaardiana.

Mihaelka,Lucialu,
Imi cer iertare pentru afirmatiile mele jignitoare.

Va rog sa-mi permiteti doar o scurta observatie, ce nu se doreste in nici un caz o scuza:
Dincolo de "maretele teze kirgegaardine", pe care, recunosc, nu le cunosc, v-as ruga sa va opriti o clipa asupra misterului feminin. Pentru mine, vorbesc doar despre mine!, o femeie ce se dezvaluie pe de-a-ntregul, care nu-si pastreaza o parte (suflet/trup/sentimente) vesnic nestiuta de barbat, este mai putin dorita decat femeia plina de mister.
Dar cred ca asta trebuie sa vina din interior, si sa nu fie ceva premeditat, rational.

Inca odata, va rog sa-mi scuzati limbajul si afirmatiile jignitoare. Nu am avut niciodata aceasta intentie.

Va rog sa considerati ca randurile mele apartin unui

Cabotin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eu nu stiu ce legatura au 'misterul feminin', 'fiorul dragostei' si alte clisee care mie imi strepezesc dintii cu 'pasarica pe paine'.

Mai am de spus doua lucrusoare, dupa care ma tirez in patratica mea:

1. 'pasarica' are acelasi statut ca penisul, asadar, doamnelor, faceti amor de pe pozitii de egalitate; nu va folositi de sexul biologic sau cultural ca sa fiti 'superioare' in razboiul sexelor (ca nu-i niciun razboi); nu asteptati sa fiti 'dorite', 'invitate', nu-l oferiti ca pe o jertfa zeilor. Puteti alege cum/cand/de cate ori sa faceti amor exact la fel poate alege altul in privinta voastra.

2. exista femei care au la fel de mult 'mister' cand barbatul le cunoaste si pe fata si pe dos si cu mult mai mult 'mister' decat altele care-si tin sexul la conserva, ca sa dea cu tzaraita din el sa nu carecumva sa se 'demonetizeze'.

Va las sa dezbateti fiorii si misterul.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

1. 'pasarica' are acelasi statut ca penisul

...ca si "cocoselul", adica...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cabotin, nu mie trebuie sa-mi ceri scuze. Nu am apreciat vulgaritatea, totusi suntem pe un forum public, nu ne tragem de sireturi in cercuri intime ca sa folosim anumite expresii.
M-au durut ochii si nu numai la subiectul asta in ultimele zile si nu datorita tie exclusiv.

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu stiu ce legatura au 'misterul feminin', 'fiorul dragostei' si alte clisee care mie imi strepezesc dintii cu 'pasarica pe paine'.

Nici eu n-am stiut, dar am invatat pe propria-mi piele (sper sa nu fie considerat un cuvant obscen). Si parca am citit pe undeva despre asta: misterul feminin. O sa incerc o cautare pe net mai tarziu, sa vad de curiozitate cate rezultate avem.

Pe de alta parte, am avut grija sa precizez ca
Citat:
[...]o femeie ce se dezvaluie pe de-a-ntregul, care nu-si pastreaza o parte (suflet/trup/sentimente) vesnic nestiuta de barbat, este mai putin dorita decat femeia plina de mister.

Deci nu e vorba doar de misterul trupului.
Si repet, aici ma refer doar la mine, la ce simt eu; nu emit cugetari kierkegaardiene:
Citat:
Nimic nu este mai īnvaluit īn farmec si blestem decāt secretul. "Jurnalul unui seducator", Kierkegaard, 1843"

Sa-mi fie iertata alaturarea de citate din Kierkegaard cu cele ale mele.

Cu tot respectul, stimata doamna/domnisoara Lucialu,
Citat:
M-au durut ochii si nu numai la subiectul asta in ultimele zile si nu datorita tie exclusiv

Va multumesc pentru "indulgenta"; se pare ca n-am fost singurul vinovat de suferinta dumneavoastra, dar daca va oripileaza atat de groaznic acest subiect, de ce nu treceti pur si simplu mai departe, fara sa va mai chinuiti?

Pe forum mai apare, din pacate, cate un magar/bou/porc misogin care, printr-un limbaj ireventios (ce-o fi insemnand asta, nu stiu ), se apuca sa jigneasca in stanga si in dreapta!

Si ca sa inchei pe un ton optimist, aveti la indemana posibilitatea sa raportati moderatorilor un mesaj obscen, jignitor, nesmitit, si sa cereti bannarea utilizatorului in cauza.
Apoi reveniti la conversatia civilizata de salon sec. XVIII, si sfatuiti tinerele doamne nefericite cum sa-si recastige sotii dupa o partida de vanatoare.

Succes!

Un_cabotin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ai obsesie pentru termenul de cabotin.
jizaz...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cabotinule, ce nu ai inteles din mesajul meu?In loc sa ma trimiti pe mine la plimbare, mai bine ti-ai revizui tu scrisul PE UN FORM PUBLIC! Ca dupa cum vezi nu citeam despre tine, e topicul tau?insa cum -necum, tot la tine se ajunge pe unde iti plimbi tu nasul(si asta la propriu din nou e un topic fara legatura cu tine, dar ai simtit si acolo nevoia sa faci un descriptio olfactivo de pasa...rele )Ai jignit pe cea pe al carei subiect ai aterizat.
Nu e treaba ta dc mi-s doamna au domnisoara. Am un username si basta. Asta inseamna pt tine politete?
Pai ce faci? Ma intrebi pe mine dupa ce-mi bagi dexul in nari, cam ce specie ai fi? Pai tu ai zis-o nu eu, chit ca se doreau a fi cuvintele mele, ai?
PS: paracioasa nu-s, contez pe oameni sa se simta. E la liber insa optiunea. Dar si ochii mei au reactii pe masura, nu cer voie, da?

Pai nu-i obsesie de nume, e umbreluta lui de sub care scrie verzi si uscate, cand nici nu ploua, nici nu ninge, nici nu bate soarele, dar simte nevoia sa ne tot vare-n ochi pecatele lui(pt care nici nu face nik sa le mai indrepte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

1. 'pasarica' are acelasi statut ca penisul, asadar, doamnelor, faceti amor de pe pozitii de egalitate; nu va folositi de sexul biologic sau cultural ca sa fiti 'superioare' in razboiul sexelor (ca nu-i niciun razboi); nu asteptati sa fiti 'dorite', 'invitate', nu-l oferiti ca pe o jertfa zeilor. Puteti alege cum/cand/de cate ori sa faceti amor exact la fel poate alege altul in privinta voastra.

2. exista femei care au la fel de mult 'mister' cand barbatul le cunoaste si pe fata si pe dos si cu mult mai mult 'mister' decat altele care-si tin sexul la conserva, ca sa dea cu tzaraita din el sa nu carecumva sa se 'demonetizeze'.

Ca bine a spus-o Camil Petrescu :) de altfel valabil in toate societatile si toate secolele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ai obsesie pentru termenul de cabotin.
jizaz...

Multumesc ptr. observatie, Babyblue. Si-ti multumesc si ptr. aprecierile dinainte

Lucialu, ai dreptate, sub acest nickname ma 'ascund" de fapt, il utilizez ca paravan.

Am editat ultimul meu mesaj, iar pe viitor nu voi mai fi atat de insistent cu acest nume.

Va doresc o seara cat mai frumoasa!

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:

5 stele pentru esenta acestui mesaj!

Iar asta:

"asadar, doamnelor, faceti amor de pe pozitii de egalitate; nu va folositi de sexul biologic sau cultural ca sa fiti 'superioare' in razboiul sexelor (ca nu-i niciun razboi); nu asteptati sa fiti 'dorite', 'invitate', nu-l oferiti ca pe o jertfa zeilor. Puteti alege cum/cand/de cate ori sa faceti amor exact la fel poate alege altul in privinta voastra."

... e de tinut minte!
.
b]Acasimona[/b], sper ca nu te-a demotivat discutia de pina aici.

Si, cred ca putem sa dam de cap, problemei ( macar, putin) dar trebuie sa colaborezi, un pic, ok?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput